Dodaj do ulubionych

Czy będę zmuszona sprzedać mieszkanie?

06.02.23, 22:57
Witajcie,
popadłam w długi z powodu prób rozkręcenia własnego interesu, niedługo mi się skończą pieniądze a interes nie przynosi jeszcze dochodu. Jedyne co mam, to mieszkanie kupione na kredyt częściowo (w 1/3) już spłacone. Ktoś pomoże i spojrzy na to, czy będę zmuszona sprzedać mieszkanie, aby nie popaść w ruinę: CESARZOWA-MAG-4 MIECZE-PAŹ MONET ?
Karty ogólnie dobre poza tą 4 mieczy, która pewnie pokazuje mój obecny stan psychiczny zwątpienia bo tyle pracy i przygotowań poczynionych, a interes nie ruszył z miejsca. Jednakże ten paź monet na końcu jakby daje nadzieję, że małymi krokami i kreatywnością Maga oraz moimi zdolnościami do zarządzania biznesem w Cesarzowej coś uda się jednak osiągnąć? Ja w tych kartach jakby nie widzę konieczności sprzedaży bo nie wyszły karty zmiany ani transakcji finansowych, ale może ktoś widzi to inaczej?
Obserwuj wątek
    • czarna48 Re: Czy będę zmuszona sprzedać mieszkanie? 07.02.23, 23:36
      Nie powinnaś sprzedawać mieszkania .Cesarzowa dba o swoje otoczenie o swój azyl. Staraj się na ile możesz rozkręcać swój biznes. Masz Siłę w tym Magu .4 mieczy może mówić że bedziesz potrzebowała czasu żeby to wszystko ruszyło do przodu. Ale myślę że powoli się rozkreci w Giermku Monet .
      • kiciakociak Re: Czy będę zmuszona sprzedać mieszkanie? 08.02.23, 00:08
        Dziękuję Ci za odpowiedź. Nie pomyślałam, że 4 mieczy może właśnie oznaczać konieczność czekania na pierwsze efekty i stwierdziłam, że wskazuje mój aktualnie kiepski stan psychiczny z powodu braku efektów pracy. Minęło kilka miesięcy przygotowań i kilka tygodni działań marketingowych, analizy konkurencji a klienci wchodzą, oglądają i nic nie kupują. Ale może za szybko chce efekty gdyż niektórzy mówią, że działania reklamowe przynoszą efekt najczęściej po roku, tyle że ja nie mam aż tyle czasu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka