Dodaj do ulubionych

inwestycja w przyczepę kempingową

03.04.23, 18:14
Witajcie, aktualnie szukam sposobu na dorobienie. Wymyśliłam sobie, żeby wciąć kredyt i kupić przyczepę kempingową, którą odpłatnie bym wynajmowała turystom. Nie jestem pewna czy będą z tego pieniądze, w końcu sezon turystyczny na takie rzeczy trwa u nas strasznie krótko więc nie wiem, czy w ogóle ta inwestycja się zwróci w ciągu kilku lat. Stąd moje pytanie, czy jeśli kupię tę przyczepę, to przedsięwzięcie przyniesie mi dochody jeszcze tej wiosny - As pucharów, Królowa mieczy, 6 buław. Pierwsza i trzecia karta mnie ucieszyły gdyż mam z nimi pozytywne skojarzenia, szczególnie z 6 buław, która w sprawach biznesowych wróży powodzenie i sukces. As pucharów już kila razy pokazał mi się na otrzymanie przelewu i ogólnie dobry rokujący początek, natomiast niepokoi mnie ta Królowa mieczy, która dla mnie to taki głos rozsądku, która każe poważnie zastanowić się przed podjęciem decyzji. Czyżby ten zarobek był tylko krótkotrwały i nie zarobię tyle co bym chciała na wynajmie? Pomoże ktoś?
Obserwuj wątek
    • anhelica6darc Re: inwestycja w przyczepę kempingową 03.04.23, 18:16
      Tak sobie jeszcze myślę, że w tym asie i królowej to może być tak, że pieniądze będą ale nie takie jakbym oczekiwała? W przeciwnym wypadku wyszłyby jakieś denary?
      • andgie Re: inwestycja w przyczepę kempingową 06.04.23, 07:21
        Zdecydowanie brakuje mi tutaj denarów. Królowa Mieczy jest zimna, a mamy lato. Pokazuje potrzebę dużej reklamy. Jak dla mnie niezbyt korzystny rozkład, jakieś tam pieniądze zarobisz, ale nieduże. I z praktycznego punktu widzenia, pamiętaj, ze przyczepy i samochody tracą na wartości bardzo szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka