anhelica6darc
11.05.23, 11:56
Witajcie. Mam taką zagwozdkę, gdyż od około tygodnia notorycznie widzę powtarzające się godziny typu: 11:33, 11:44, 19:19, 14:14 i to praktycznie co chwila. Czuję, ze to jakieś ma dla mnie znaczenie, że jakby "wszechświat" chciał mi coś istotnego przekazać. Obecnie jestem w trudnym okresie swojego życia i ciężkim okresie finansowym (bezrobocie i depresja). Zadałam więc kartom pytanie, co takiego chce być mi przekazane? Nie wiem dlaczego wybrałam 5 losowych kart, ale czułam że tak mam właśnie zrobić. Co wyszło: 9 denarów, 6 pucharów, rycerz pucharów, paź denarów, król mieczy.
Czy ktoś pokusiłby się chociaż o luźną interpelację? Wiem, że bez konkretnego pytania jest ciężko, ale gdyby tak spróbować zinterpretować karty jako historię, to co by mogły oznaczać? Ja myślę, że tu może być dla mnie przekaz, że niepotrzebnie tak się zamartwiam swoją sytuacją, gdyż małymi krokami będę iść do przodu i polepszać swoją sytuację materialną. Powinnam raczej bardziej skupić się na czerpaniu radości z tego okresu, gdy mam więcej wolności, być bardziej beztroska i skupić się na relacjach z rodziną. Król mieczy każe do wszystkiego podchodzić bez emocji, gdyż nie bardzo mam wpływ na to co teraz się dzieje w moim życiu, jedyne co mogą zrobić to pracować nad sobą.