dark_september
27.05.23, 12:33
Witajcie. Jestem zaangażowana w pewien projekt, który jednak słabo przędzie. Na każdym kroku spotykam się z negatywnymi opiniami i niechęcią klientów - twierdzą ze to nie ma sensu. Z kolei znajomi z branży twierdzą aby się nie poddawać, gdyż ta branża przynosi korzyści zwykle po roku lub dwóch, gdyż tylko trwa mniej więcej wyrobienie sobie marki. Jednak ja już straciłam zapał, chciałabym zająć się czymś innym, z drugiej strony szkoda mi zostawić to samemu sobie, aby projekt "umarł" śmiercią naturalną, gdyż tyle nerwów i pracy w to włożyłam. Moja pytanie do kart brzmi, czy powinnam już na tym etapie zająć się czymś innym? Król mieczy, 6 mieczy, 4 kielichów. Nie wiem czy zasugerowałam się opiniami klientów, ale według mnie faktycznie karty doradzają może nie tyle zakończenie tego projektu, ale odejście od niego, odcięcie się, gdyż nic nie rusza do przodu. Niestety nie widzę tu rozwoju tylko stagnację. Dopytałam więc jeszcze co powinnam z nim zrobić, w sensie zamknąć czy zostawić to ale nie zajmować się tym dalej?: 7 buław. Czyli nic nie robić tylko pozostawić jak jest. Ogromna prośba o zerknięcie na to i wszelkie opinie. Z góry pięknie dziękuję