Dodaj do ulubionych

Po jakich kartach poznać urok?

13.08.23, 13:31
Czy dzięki tarotowi można poznać, czy ktoś rzucił na nas urok, aby nas przywiązać do siebie? Zadałam pytanie, czy osoba X robiła na mnie jakieś rytuały, aby przywiązać mnie do siebie i wyszło mi: --RYDWAN--ŚWIAT--8 BUŁAW--
Nie mam pojęcia, skąd nagle poczułam takie przyciąganie po kilku latach znajomości i nie potrafię się z niej wyzbyć, chociaż jest toksyczna, a wiem że ta osoba interesuje się magią i ezoteryką. W jaj towarzystwie dosłownie czuje się, jakby pod działaniem jakiś czarów sad Ta osoba może robić ze mną co chce i mną manipulować, a ja choć nie czuje się z tym dobrze, to nie potrafię z tym walczyć, chociaż jestem silną osobowością i normalnie nie mam z tym problemu. Z takimi rzeczami kojarzą mi się głównie karty KPŁANKA i MAG, ale tutaj nie wypadła żadna z nich. A jakie Waszym zdaniem karty mogą oznaczać działanie magii? Do tej pory nie wierzyłam w takie rzeczy, dopóki nie odczułam tego na własnej skórze.
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Po jakich kartach poznać urok? 13.08.23, 15:32
      Nie widzę tu żadnego uroku, tylko duża atrakcje seksualna , a to się zdarza 🙂 Ta osoba nie może tobą manipulować , jak chce, Ty jej na to pozwalasz. Możesz się szybko (Rydwan) odciąć, jeśli chcesz. Ale chyba, do pewnego stopnia, jest Ci z tym dobrze.
      • andgie Re: Po jakich kartach poznać urok? 13.08.23, 15:34
        Mysle, ze ta fascynacja dość szybko się rozwieje. Chyba, ze uznasz, ze to coś więcej niż fascynacja.
        • kiciakociak Re: Po jakich kartach poznać urok? 14.08.23, 16:40
          On ma osobowość w typie Maga i Kapłana, taką magnetyczną i tajemniczą. Interesuje się ezoteryka, także stawia karty, nosi różne pierścienie i talizmany. Ale dobrze wiedzieć, że nie rzucił żadnego czaru, może ma po prostu silną osobowość, tylko czemu wcześniej nie czułam tego przyciągania, ale tak nagle przyszło. Poza tym mówił, że był u wróżki i stawiał na nas karty, mimo że jestem tylko jego znajomą. Szkoda, że nie pociągnęłam tematu, ale wtedy to mnie mało interesowało
      • kiciakociak Re: Po jakich kartach poznać urok? 14.08.23, 16:36
        Dziękuję Angdie, tyle że u mnie to platoniczne i nic więcej. On mi się nawet nie podoba. Takie irracjonalne przyciąganie. A znam go już ładnych kilka lat więc dziwi mnie to nagłe przeciąganie. Wzięłam to za magię, gdyż on nie raz opowiadałam mi o swoich zainteresowaniach na ten temat i nosi różne talizmany. Najdziwniejsze jest to, że wcześniej mnie wręcz drażnił i czułam straszne odpychanie, a tu nagle tak zmiana sytuacji...
        • donbas Re: Po jakich kartach poznać urok? 18.08.23, 20:58
          Może macie akurat jakiś silny tranzyt, który oddziaływuje na Wasze horoskopy i synastrię.
          Albo Ty masz np m.in tranzyt Plutona w koniunkcji, kwadraturze lub opozycji do swojej Wenus. Przy nim można się nieźle wkręcić w " miłosną" obsesję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka