Dodaj do ulubionych

Kariera na pół roku

27.08.23, 22:30
Postawiłam sobie karty na moją karierę zawodową na najbliższe pół roku z pytaniem, jak będzie się miała moja działalność gospodarcza od września do marca?: ŚMIERĆ-KRÓL BUŁAW-RYCERZ PUCHARÓW-KOŁO FORTUNY-7 PUCHARÓW. Tym razem wybrałam aż 5 kart, gdyż ciężko jest mi czasem wyciągnąć ważne informacje tylko z 3 kart.
Karty chyba nienajgorsze wyszły, ale i bez rewelacji. Czeka mnie jakaś zmiana zawodowa, może zmiana kierunku prowadzonej działalności, to może być dodatkowe źródło dochodów lub oferta w zupełnie inne branży, która wypłynie od tego króla buław, a może i nawet dwie oferty od 2 różnych osób (druga od rycerza pucharów). Sytuacja jednak może ulegać dynamicznej zmianie w tym Kole fortuny będę raz pod wozem raz nad wozem, ale ogólnie będą zawsze jakieś inne opcje do wyboru w 7 pucharów więc z głodu raczej nie zginę. Z góry dziękuję za pomoc, jeśli ktoś mógłby coś dorzucić od siebie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Kariera na pół roku 20.09.23, 20:20
      Może zechcesz się przekwalifikować lub wziąć dodatkowe źródło dochodów, którego dotychczas nie brałaś pod uwagę.
      • babetka84 Re: Kariera na pół roku 24.09.23, 14:50
        Dziękuję Agngie. Póki co jestem właśnie na etapie szukania dodatkowego zarobku. Mam kilka pomysłów, ale ciężko mi się zdecydować gdyż wszędzie napotykam na jakieś przeszkody. I to właśnie pokazało moim zdaniem to 7 pucharów
    • cherry_orchard Re: Kariera na pół roku 24.09.23, 22:34
      Wyglada na to ze dojrzalas do zmiany, jestes na Nia gotowa I chcesz dzialac zeby ja wprowadzic w zycie. Ale w tej 7 mce pucharow widac niezdecydowanie, nie wiesz w ktorym kierunku podazac. Tak jakbys czekala na to, ze los sam zesle ci jakas oferte.
      • shianya Re: Kariera na pół roku 24.10.23, 18:15
        Widzicie ja sobie tez postawiłam na trzy miesiące z pytaniem czy otrzymam awans i wyszło dziwnie… karta tła 10 mieczy a potem trzy po kolei: paź mieczy, 10 monet, 6 monet…

Niby awans jest mi pisany i ktoś mnie tu dostrzega… ale co robi tu 10 mieczy? Nie kapuje tego… zwolnią mnie? Coś się tu nie klei… pomożecie?
        • cherry_orchard Re: Kariera na pół roku 24.10.23, 22:43
          To znaczy ze juz masz dosc proszenia sie czy oczekuwania, po prostu pozwalasz by ktos inny juz I to sie postaral. Ty juz masz dosc, teraz ktos inny przejmuje paleczke by zawalczyc w twoim imieniu.
          • shianya Re: Kariera na pół roku 25.10.23, 18:28
            Ciekawa interpretacja… bardzo dziękuję! Jak coś się wyklaruje to napiszę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka