Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie dostałam tej pracy?

29.08.23, 09:24
Dostałam inne zlecenie więc jest ok, ale tamto byłoby dla mnie fajniejsze a pieniądze takie same - wysłałam cv ale facet, pan Mariusz, nawet się nie odezwał. Mam spore doświadczenie, a kandydatów szukał. Moje pytanie: dlaczego nie było z jego strony odzewu na moje cv? Odwdzięczę się też kartami.
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Dlaczego nie dostałam tej pracy? 04.09.23, 21:27
      Zrobilam szybki rozkład na trzy karty. Dlaczego Uhuhana nie dostała tej pracy?
      Rycerz Kijów, Król Kijów, szóstka monet.
      Byłaś… za dobra. Chyba poczuł , ze byłabyś konkurencja dla niego samego. Być może tez była spora konkurencja, może ktoś miał ciut lepsze kwalifikacje.
      Karty wydają się sugerować : szukaj czegoś lepszego. Przerosłas obecna rolę.
      • uhuhana Re: Dlaczego nie dostałam tej pracy? 05.09.23, 17:52
        Hey andgie, dzięki. Zdziwiłam się bo cv mam dość mocne, ale wysyłając je zrobiłam błąd (j. angielski) w mailu - coś głupiego, dla mnie oczywistego ale naciełam się i poszło. Sądziłam, że to właśnie przez ten błąd - zauwazylam go, ale juz po wyslaniu maila, a facet szuka raczej pracownikow "perfect" (przynajmniej takie stwarza wrazenie). Ciezko mi znalezc cos lepszego - jego działalność to raczej górna półka.
        • andgie Re: Dlaczego nie dostałam tej pracy? 05.09.23, 18:26
          Taka interpretacja tez jest możliwa. Król Kijów jest wymagający i szuka tylko perfekcyjnych pracowników. Może nie masz czego żałować. Od ciągłego chodzenia na palcach bardzo bolą nogi.
          • uhuhana Re: Dlaczego nie dostałam tej pracy? 05.09.23, 19:15
            swietnie powiedziane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka