Dodaj do ulubionych

Wróżba na jutro proszę o pomoc

16.09.23, 20:43
Czy uda się spotkać ze znajomym ?

9 mieczy odworocna + mag + cesarzowa
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 04.10.23, 21:33
      Mysle, ze się spotkałaś, choć po przygodach/na krótko. Podaj weryfikacje, proszę.
      • milakrysia Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 13.10.23, 09:36
        Niestety nie udało się
      • shianya Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 14.10.23, 15:00
        Nie wiem czy mogę się podczepić… ale jakoś tak mnie tu skierowało… mam problem tez z odczytaniem… nawet bardzo duży … może ktoś z Was mógłby mi pomoc… mianowicie pytanie brzmiało: jakie zamiary ma pan x do pani y….? I wyszło na zdjęciu poniżej… nie wiem czy emocje wzory górę czy co… ale początkowe karty mnie rozbiły i potem już nic nie wiem. Mogę liczyc na pomoc?
        • cherry_orchard Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 14.10.23, 23:07
          Mozesz opisac te karty? Nie wiem Ile tam jest pucharow I monet. Przepiekna karta ksiezyca.
          Burzliwe uczucie, milosc I ranienie siebie nawzajem. Kojarzy mi sie z tango.
          • shianya Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 15.10.23, 08:26
            3miecze, wieża, król kielichów, paź monet,księżyc. karta tła to As Buław.

Mocne karty .. pytanie było o zamiary… nie jestem pewna czy tak może być ale 3 miecze mówią o głębokim zranieniu, wieża ze to poczucie runęło i zaczyna od pazia zmieniać się punkt widzenia… i jest się aktywnym w Asie buław … lub 3miecze plus wieża głęboka chęć ranienia i być w tym bardzo aktywnym, robienie coś w tajemnicy? Nie wiem do mnie przemawia pierwsze moje przeczucie ale kłóci mi się to bo mocne karty plus pytanie bulo o zamiary… będę wdzięczna za pomoc, wyjaśnienie….
            • cherry_orchard Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 15.10.23, 09:18
              Ja to widze tak, przezyl wielka milosc, Bo zeby byc tak zranionym trzeba kochac, I to mocno.
              Bylo rozstanie I to zburzylo jego swiat, a mocno to przezywa bo uczuciowy jest.
              Nie widze zeby byl gotowy na nowy zwiazek, chociaz zaczyna dzialac w tym kierunku.
              Ksiezyc to tez zakladanie maski, takie robienie dobrej miny.
              • shianya Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 15.10.23, 09:54
                Ciekawa interpretacja… ale widzisz tez nie widać tu intencji prawda? Bo takie padło pytanie intencje Pana x do Pani y … trudne to …
                • cherry_orchard Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 15.10.23, 16:40
                  Jesli to nowa osoba w jego zyciu to po prostu chce ja poznac ale bez powaznych zobowiazan, on nie jest gotowy na nowe uczucie, jeszcze nie.
                  • shianya Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 15.10.23, 18:49
                    To ma sens… dziękuję!
                    • shianya Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 31.10.23, 18:33
                      I znowu wieża … kompletnie nie kapuje… może pomożecie? Zapytałam co jest powodem odmowy przyjścia na spotkanie: karta tła wieża i potem po kolei: papież, trójka mieczy, 4 buławy….
                      Jemu nie w głowie zabawa bo ktoś go zranił? Czy on miał plan bo jest papież żeby kogoś zranić?

Co o tym myślicie?
                      • andgie Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 31.10.23, 18:47
                        Wieza, trojka mieczy. Został bardzo zraniony i teraz nie jest w stanie dać Ci tego, czego chcesz.
                        • shianya Re: Wróżba na jutro proszę o pomoc 01.11.23, 06:08
                          Dziękuje za pomoc! 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka