Dodaj do ulubionych

tanshii właścicielem forum

26.05.10, 19:29
kto się zgadza żeby tenshii była właścicielem forum?
shih-an nie chce
a tenshii też ma dużą wiedze o psach i też bęzie dobra.:)
Obserwuj wątek
    • gitmajonezxdd Re: tanshii właścicielem forum 26.05.10, 19:38
      Mnie to tam wszystko jedno :)
      • shih_tzu Re: tanshii właścicielem forum 26.05.10, 19:47
        a co ty na to tenshii żeby być właścicielem forum:)?
        • tenshii Re: tanshii właścicielem forum 26.05.10, 20:36
          Mnie to nie przeszkadza. I tak pracuję przed komputerem ;)
          • shih_tzu Re: tanshii właścicielem forum 26.05.10, 20:38
            jak się zgadzasz to ok:)))
            trzeba tylko czekać aż inni się zgodzą:)
            • shih-an Re: tanshii właścicielem forum 26.05.10, 21:03
              Dlaczego mnie to nie dziwi?
              Do an3czka2: Widzisz Aniu, a nie mówiłam?
              :D
              • shih_tzu Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 07:53
                to co zgadzacie się??
                • shih88 Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 08:53
                  Ja się nie zgadzam.
                  Shih-an ma o wiele wiele większą wiedzę na temat shih-tzu, a do tego
                  jest miłą i nie napastliwą osobą.
                  Moim zdaniem to shih-an powinna zarządzać forum.
                  • shih-an Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 10:35
                    Miałam zamiar stać z boku i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń, ale właściwie,
                    jak każdy JESZCZE mam prawo wyrazić swoje zdanie, więc dlaczego nie?

Przy czym zaznaczam, że JEST TO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA I NIKOMU JEJ NIE
                    NARZUCAM!!!:

Muszę przyznać, że jestem ciekawa jak wyglądałoby forum zarządzane przez osobę
                    negatywnie nastawioną do większości ludzi w nim uczestniczących, a przynajmniej
                    do tego, co piszą.

Dopóki tenshii ogranicza się do udzielania rad, jest OK, bo ogólną wiedzę o
                    psach ma dużą (co prawda nie tej rasy, ale zawsze to coś).
                    Natomiast zastanawiam się, co się stanie w momencie, kiedy to ona będzie miała
                    decydujący wpływ na to kto i co może pisać...

Dobrze wiecie, ze nie mam nic przeciwko tenshii jako użytkownikowi forum. Czasem
                    jest ciekawie ;).
                    Natomiast, jako moderatorowi, który będzie miał prawo mnie poprawiać,
                    kontrolować, nadzorować - no cóż, już chyba powszechnie wiadomo, że nie zgadzam
                    się z jej sposobem traktowania ludzi, więc nie zamierzam się do niego dostosowywać.

Według mnie opiekun forum powinien umieć zachować OBIEKTYWIZM I NEUTRALNOŚĆ. A
                    jak do tej pory nie zauważyłam tych cech u tenshii.

Weszłam właśnie na jej forum, żeby zobaczyć, jak je prowadzi.
                    Przeczytałam tylko wstęp i to mi wystarczyło: "W przyszłości zamierzamy
                    przekształcić to forum w forum zamknięte".
                    Czyli kolejne TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI, do którego będą miały dostęp osoby
                    o podobnych poglądach.

To nie dla mnie. Przykro mi.
                    Ja jestem za równouprawnieniem. Uważam, ze każdy ma prawo mieć swoje zdanie, a
                    decydować powinna, jak w każdej demokracji większość, nie jedna, w dodatku dość
                    apodyktyczna osoba.
                    Dlatego do tej pory odpowiadała mi forma tego forum. Każdy mógł wejść i
                    powiedzieć co ma do powiedzenia. W końcu to forum dyskusyjne.

Ja nie lubię dyktatury.
                    Znam i stosuję zasady dobrego wychowania, nie łamię regulaminu I NIE POTRZEBUJĘ
                    NADZORCY, więc nie przeszkadza mi jego brak.
                    Jeśli jednak większość jest za - dostosuję się bez najmniejszego problemu. W ten
                    czy inny sposób.

Mam tylko nadzieję, że TO forum pozostanie otwarte i wolno w nim będzie
                    uczestniczyć każdemu, bez względu na poglądy.
                    Trudno mi to sobie wyobrazić, jeśli przejmie je tenshii, ale - obym się myliła....

Co do mojej kandydatury, poznaliście już moje zdanie - nie mam ani ochoty, ani
                    potrzeby kontrolowania innych.
                    Staram się też unikać kolejnych zobowiązań, bo dziś mam czas, ale nie wiem co
                    będzie jutro czy za tydzień.
                    W dodatku zdrowie zaczyna mi mocno szwankować, więc czas najwyższy wziąć się za
                    leczenie (starość nie radość :D).
                    Nie chciałabym Was zawieść. Chociażby dlatego nie sądzę, żebym się nadawała.
                    Pomijając już zdanie lucka. W końcu decydujące.

Nie widzę jednak sensu uczestnictwa w forum, jeśli moje postępowanie ma być
                    oceniane przez osobę, która nie uznaje polemiki, tylko próbuje wszystkim
                    narzucić swoje zdanie.

Kiedy trafiam na forum zarządzane przez taką osobę - nie muszę się do niego
                    przyłączać, ale jeśli forum, w którym uczestniczę przejmuje taka osoba - nie
                    muszę na nim pozostawać.

Powtarzam jednak: TAKIE JEST MOJE ZDANIE I NIKOGO NIE NAMAWIAM DO PODZIELANIA GO!!!

Pozdrawiam
                    • tenshii Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 11:17
                      Tak dla ogólnej wiadomości: akurat na tym forum mi nie zależy - to raz, nawet nie wiem skąd wziął się taki pomysł ;)
                      Dwa, że forum gazety jest o tyle ułomne, że nie ma możliwości łączenia wątków, poprawiania wpisów, przenoszenia wpisów itd, co jest naprawdę wielce utrudniające czasami.
                      Trzy, że forum YYP nie jest moje, zostałam tam zaproszona.
                      A cztery, że nad wszelkimi forami i ich moderatorami czuwa jeszcze wyższa siła. Nie można robić rzeczy niezgodnych z regulaminem, szczególnie jeśli nie jest to forum zamknięte...
                      • giciag Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 11:29
                        Jestem przeciwna z jednej oczywistej przyczyny,tenshii nie posiada shih tzu a to
                        forum wlasnie ich sie dotyczy.Przyznaje ze posiada szeroka wiedze ogolna.Jesli
                        shih-an nie chce to trudno ,ale to Ona jest odpowiednia osoba.Niech zostanie tak
                        jak jest.
                    • an3czka2 Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 11:24
                      W 100% popieram shih-an. Aniu masz rację:). Tenschi owszem ma wiedzę książkową,
                      ale niestety inne braki...Jakie to sama wie. Dotychczas nie było tu ,,nadzorcy"
                      i było okey. Zwarcia były, ale tylko z wymieniona kandydatką, więc co o tym mam
                      myśleć?. Przecież shih-an zawsze służy nam świetna radą, fachowa, a skoro nie
                      może na stałe się związać z moderowaniem strony, to może niech zostanie jak
                      było?. Czy my shih-siatharze musimy mieć nadzór?, przecież dogadujemy się bez
                      tego, co widać:). Przemyślcie to, Pozdrawiam Anna.
                      • giciag Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 11:41
                        Jeszcze cos po przejrzeniu tego forum zauwazylam po nikach ze duzo ludzi juz tu
                        nie zaglada.Bo kogo obchodzi to ze co niektorzy robia bledy ortograficzne ,to
                        nie lekcja polskiego.Czy chociazby ten nieszczesny rodowod o ktory taka
                        wojna.Niestety z tego co wyczytalam to tenshii jest prowokatorka.
                        • an3czka2 Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 11:51
                          Kochana w to już nie wnikajmy, każdy ma swoją ,,rację", to ma być forum dla
                          wszystkich właścicieli shih-tzu i przyszłych i niech będzie miło i spokojnie:).
                          Może kiedyś shih-an się zgodzi:P, jak będzie miała więcej czasu i zdrówka.
                          Poczekajmy może, a teraz niech będzie jak jest?
                          • giciag Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 12:29
                            Racja.Przepraszam.
    • shih88 Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 13:30
      W pełni zgadzam się z shih-an.
      Niech zostanie tak jak jest.
      I muszę przyznać, że już od dawna zastanawiam się jak tenshii
      trafiła na to forum, ponieważ z shih-tzu nie wiele ma wspólnego.
      Oczywiście nie umniejszam jej wiedzy jeśli chodzi o ogólny
      zakres "obchodzenia" się z psami.
      Chciałam zauważyć tylko, że już nie po raz pierwszy wyszła z
      niej "władczość" w pierwszych wpisach już się praktycznie zgodziła
      na administrowanie forum.
      Dobrze, że jeszcze są tu trzeźwo myślące osoby mające własne zdanie.
      I mała prośba.........
      .......nie zakładajcie już więcej wątków o tenshii

Pozdrawiam
      • gitmajonezxdd Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 14:40
        Ja powiem tak, mnie to wisi, kto będzie moderatorem. Wchodzę na forum żeby coś się zapytać, doradzić. Zaglądam tu bardzo często, więc niektóre rzeczy trochę mnie denerwują, ale zachowam to dla siebie.
        Pozdrawiam.
      • tenshii Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 14:49
        shih88 napisała:

> I mała prośba.........
        > .......nie zakładajcie już więcej wątków o tenshii

DOŁĄCZAM SIĘ GORĄCO DO PROŚBY!!!!!!!
        • mamazuzinki Re: tanshii właścicielem forum 27.05.10, 15:48
          Ania wyraziła się jasno i klarownie:) Myślę najlepiej zostawić tak
          jak jest .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?