kami_aicha 02.11.12, 10:17 w tym miesiącu chciałam iść z córcią do fryzjera. mam jeden salon na oku, no ale jeszcze nie jestem przekonana w 100%... może ktoś z Was zna jakiś dobry salon i dobrego "psiego fryzjera"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria0511 Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 02.11.12, 19:57 Mam dobry salon duży czysty dobre kosmetyki wspaniałą panią Małgosię można być cały czas przy piesku, ale to nie Poznań tylko Puszczykowo 10km z Dębca jak się nie ma samochodu to jest autobus z Dębca pod sam salon -przystanek ja korzystam już dwa lata ja tu mieszkam ale ma klientów z różnych miejscowości.Na pewno znajdziesz w Poznaniu,Jak mieszkałam w Poznaniu na Dębcu to jezdziłam z sznaucerką do Antoninka też daleko. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link
wilma62 Karmienie 03.11.12, 21:10 Witam serdecznie-moja Emi kończy dzisiaj 6 m- cy i zastanawiam sie czy nie karmić ją juz tylko dwa razy dziennie?Nie pamietam dokładnie jak to było z Abusią więc wole dopytac.Wiem,ze będzie to łącznie ta sama ilośc karmy a mimo to martwię sie ....ze będzie dłużej głodna bo uwielbia jeść!Będę wdzięczna za rady,pozdrawiam z Emisią rozrabiarą!Renia Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Karmienie 24.11.12, 23:32 Spokojnie 2 razy już starczy:). Ilość przecież ta sama, ja podaję rano koło 9.00, a drugi raz 17-18 i wystarcza. Obie mają dwa razy dziennie podane i to się sprawdza w tej rasie. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
kaja288 Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 23.11.12, 02:11 ja skorzystałam z nowego salonu Angel Dog Salon i przyznam, że trochę się zdziwiłam, bo psiak nie przeżył stresu wręcz niekoniecznie chciał ze mną wracać , dziewczyna która strzyże ma shih tzu i ta maluda miała super fryzurkę. Zdziwiło mnie przede wszystkim to, że dotychczas po strzyżeniu pies raczej nie był zbyt zadowolony, raz nawet przerażony i pocięty (bo podobno niezrównoważony psychicznie , czego nie zgłaszał żaden z innych fryzjerów) a tu taka odmiana. Mam trochę daleko , dojeżdżam mpk, ale spróbowałam i wrócę Odpowiedz Link
larysa2013 Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 18.01.13, 13:17 Witam zainteresowały mnie częste pytania o dobrego psiego fryzjera,ja też swego czasu szukałam i szukałam takiego prawdziwego z powołania a nie takiego który wykonuje ten zawód tylko dla kasy,bez czułości.w saloniku można zostać i się przyglądać jak i pozostawić swojego pupila na czas zabiegu i z pewnością nie dzieje mu się krzywda.piesek wychodzi zadowolony wypielęgnowany i z modną fryzurą.polecam więcej na prv. Odpowiedz Link
larysa2013 Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 18.01.13, 13:27 Ja już się spotkałam że większość salonów dla psów w Poznaniu otwierają się i zamykają po 1 roku .zastanawiałam się dlaczego?i znalazłam odpowiedz z obserwacji....brak klientów,duży czynsz do opłacenia albo zbyt małe doświadczenie w zawodzie. a szukałaś na obrzeżach Poznania?w mniejszych miejscowościach? mogę polecić jedno miejsce z którego wychodzi się z pupilem w 100% zadowolonym.więcej na prv Odpowiedz Link
fili.ppo Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 23.08.13, 13:35 Mogę polecić z czystym sumieniem mojego fryzjera. Żona jest bardzo zadowolona figaro-salon.pl/onas Odpowiedz Link
milusiu Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 05.03.18, 19:20 Polecam serdecznie "Wyczesanego Kejtra" na osiedlu Batorego 22c www.facebook.com/wyczesanykejter/ www.wyczesanykejter.pl/ groomer-poznan.business.site/ Odpowiedz Link
mateusz011 Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 19.07.22, 09:39 Odwiedź koniecznie salon POM POM przy ul. Niemena 7! Rewelacyjna obsługa, odpowiednie podejście do zwierząt i piękny lokal! Szczegóły sprawdź tutaj - groomer.pompom.dog/ Odpowiedz Link
carlosns92 Re: dobry psi fryzjer w Poznaniu? 25.11.22, 16:30 Witam, dlaczego chcesz zaprowadzić córkę do psiego fryzjera? Czy polecasz taką praktykę i czy jest duża różnica cenowa pomiędzy fryzjerem dla dziecka a psim? Pozdrawiam Karol Odpowiedz Link