werronikaxx 12.08.23, 09:14 Witam mam na sprzedaż izotek 20mg ja już skończyłam kurację i mi został kontakt email weronika.ognisko19@interia.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retour2023 Re: Izotek sprzedam 26.08.23, 12:05 UWAGA- oszust: weronika.ognisko19@interia.pl Odpowiedz Link
iwonagdansk Re: Izotek sprzedam 26.08.23, 12:11 Pani Weronika, weronika.ognisko, na przelewie dane Weronika Sawicka to oszustka. Jeśli ktoś będzie składał zawiadomienie na Policję chętnie się dołączę. tel 603161712 Odpowiedz Link
agnieska-37 Re: Izotek sprzedam 15.10.23, 19:15 Ja będę składać napewno właśnie dałam się oszukać proszę priv Odpowiedz Link
retour2023 Re: Izotek sprzedam 14.09.23, 11:18 Uwaga - pani weronika.ognisko19@interia.pl - WERONIKA S. - podszywa się pod różne osoby i nadal oszukuje chorych ludzi na duże sumy, mimo zgłoszenia sprawy na policję. Niestety, zanim sprawa zostanie zakończona przez sąd i policję, pamiętajcie aby być podwójnie ostrożnym, chyba, że kupujecie coś od znajomej osoby. Pamiętajcie, żeby poza numerem kontaktowym prosić WYŁĄCZNIE o przesyłkę za pomocą BEZPIECZNEJ PRZESYŁKI POCZTEX za pobraniem, ze sprawdzeniem zawartości. Taka przesyłka to koszt dodatkowy 10zł, ale zabezpiecza na 100% przed pozbawionym skrupułów oszustem. Jeśli ktoś odmawia Wam podania numeru kontaktowego i bezpiecznej wysyłki za pobraniem, rezygnujcie z zakupu. www.poczta-polska.pl/hermes/uploads/2014/01/REGULAMIN-POCZTEX-zal.-nr-1B-PRZEWODNIK.pdf Przy doręczaniu przesyłki z usługą dodatkową „Sprawdzenie zawartości”, po ustaleniu uprawnień do odbioru przesyłki, kurier przekazuje ją odbiorcy, który w jego obecności dokonuje otwarcia przesyłki i sprawdzenia jej zawartości poprzez porównanie z zapisami w formularzu Odpowiedz Link
retour2023 Re: Izotek sprzedam 15.10.23, 23:59 Uwaga, pani Weronika S#####a - posługująca się adresami : weronika.ognisko19@interia.pl , nacianaciax@gmail.com, i weronika.sowa68@interia.pl - grasuje nadal na forum pod różnymi nickami, próbując nadal wyłudzać opłaty za nieistniejące leki. Odpowiedz Link