Dodaj do ulubionych

Mam możliwość załatwienia e-recepty

14.08.23, 22:47
Witam serdecznie. Mam możliwość załatwienia e recepty na każdego rodzaju leki. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Dostaje pan/pani numer recepty, dzięki której można wykupić dany lek w każdej aptece bez stania w długich kolejkach u specjalistów na wizytę. Osoby zainteresowane proszę o kontakt email weronika.ognisko19@interia.pl
Obserwuj wątek
    • retour2023 Re: Mam możliwość załatwienia e-recepty 26.08.23, 12:05
      UWAGA- oszust: weronika.ognisko19@interia.pl
    • magda02080705 Re: Mam możliwość załatwienia e-recepty 01.09.23, 12:35
      OSZUST unikajcie tej osoby
    • jolaaa123 Re: Mam możliwość załatwienia e-recepty 01.09.23, 15:56
      Dokładnie oszustką !!!! Czy ona tak może oszukiwać nikt tego tutaj nie weryfikuje !!??? Przecież na chorych ludziach się zaraz majątku dorobi !!!
    • retour2023 Re: Mam możliwość załatwienia e-recepty 14.09.23, 11:23
      Zgadza się - pani weronika.ognisko19@interia.pl i nacianaciax@gmail.com - to WERONIKA S. - to forumowa oszustka podszywa się pod różne osoby - raz oszukuje, że jest z Zielonej Góry, raz, że z Suwałk, wszystko to ma służyć mamieniu oszukanej osoby.
      Dlatego pamiętajcie aby być podwójnie ostrożnym, chyba, że kupujecie coś od znajomej osoby.
      Pamiętajcie, żeby poza numerem kontaktowym prosić WYŁĄCZNIE o przesyłkę za pomocą BEZPIECZNEJ PRZESYŁKI POCZTEX za pobraniem, ze sprawdzeniem zawartości. Taka przesyłka to koszt dodatkowy 10zł,
      ale zabezpiecza na 100% przed pozbawionym skrupułów oszustem. Jeśli ktoś odmawia Wam podania numeru kontaktowego i bezpiecznej wysyłki za pobraniem, lub odbiorem osobistym, rezygnujcie z zakupu.
      www.poczta-polska.pl/hermes/uploads/2014/01/REGULAMIN-POCZTEX-zal.-nr-1B-PRZEWODNIK.pdf
      Przy doręczaniu przesyłki z usługą dodatkową „Sprawdzenie zawartości”, po ustaleniu uprawnień do odbioru przesyłki, kurier przekazuje ją odbiorcy, który w jego obecności dokonuje otwarcia przesyłki i sprawdzenia jej zawartości poprzez porównanie z zapisami w formularzu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka