Dodaj do ulubionych

Sprzedam saxenda / izotek

21.08.23, 11:33
Witam mam do sprzedania saxenda( wysyłka w odpowiednio zabezpieczonym termobox cena 450)
Oraz izotek 20mg (4 opakowania 90zl jedno)
Wysyłka najlepiej Paczkomat
Kontakt email weronika.ognisko19@interia.pl
Obserwuj wątek
    • jolaaa123 Re: Sprzedam saxenda / izotek 25.08.23, 15:45
      Również zostałam oszukana przez nią!!!
      • matiaga1 Re: Sprzedam saxenda / izotek 17.11.23, 18:46
        Mam 1 pen cały na sprzedaż

agnieszka_janiak@o2.pl
    • retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 12:02
      UWAGA - oszust
    • iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 12:06
      Ta Pani Weronika, weronika.ognisko, na przelewie dane Weronika Sawicka, to oszustka. Jeśli ktoś będzie składał zawiadomienie na Policję chętnie się dołaczę. tel 603161712
      • jolaaa123 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 16:08
        Ile pani straciła jeśli można wiedzieć ? Mnie też malpa oszukała !!!
        • iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 18:58
          Ja straciłam 300zł. Może rozważmy zgłoszenie na Policję przez wszystkich poszkodowanych. To już będzie spory kaliber przestępstwa.
      • agajaga400 Re: Sprzedam saxenda / izotek 04.09.23, 03:06
        Pisała do mnie ostatnio,ale nie doszło do transakcji.Podala dosyć wysoką cenę za leki i ogólnie dziwny sposób rozmowy .
    • iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 20:06
      To prawda. Widziałam jej ogłoszenia też na innych portalach. " Sprzedaje" też środki wczesnoporonne.
      • retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 21:14
        do iwonagdansk - jeśli możesz, napisz proszę, na jakich dodatkowych portalach ta pani grasuje.
        Tam też powinno się zamieścić ostrzeżenia przed jej działaniami.
        • iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 21:21
          Www.prv.pl, medyczna.pl
          • iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 21:22
            Www.medyczka.pl
            • retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 27.08.23, 19:13
              Dzięki za informację - postaram się też na innych forach zamieścić ostrzeżenia.
    • retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 21:11
      Zgadza się - ale uściślijmy - pani weronika.ognisko19@interia.pl nie ma tych preparatów w swojej ofercie ( żadnego z nich );
      posługuje się po prostu oszustwem i wyłudzeniem, żerując na zaufaniu i naiwności oszukiwanych, chorych ludzi. "Sprzedaje" powietrze.
    • retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 27.08.23, 19:18
      Świetny pomysł !
    • retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 14.09.23, 11:27
      Uwaga - pani weronika.ognisko19@interia.pl i nacianaciax@gmail.com - to WERONIKA S. - to forumowa oszustka podszywa się pod różne osoby i nadal oszukuje chorych ludzi na duże sumy, mimo zgłoszenia sprawy na policję.
      Niestety, zanim sprawa zostanie zakończona przez sąd i policję, pamiętajcie aby być podwójnie ostrożnym, chyba, że kupujecie coś od znajomej osoby.
      Pamiętajcie, żeby poza numerem kontaktowym prosić WYŁĄCZNIE o przesyłkę za pomocą BEZPIECZNEJ PRZESYŁKI POCZTEX za pobraniem, ze sprawdzeniem zawartości. Taka przesyłka to koszt dodatkowy 10zł,
      ale zabezpiecza na 100% przed pozbawionym skrupułów oszustem. Jeśli ktoś odmawia Wam podania numeru kontaktowego i bezpiecznej wysyłki za pobraniem, rezygnujcie z zakupu.
      www.poczta-polska.pl/hermes/uploads/2014/01/REGULAMIN-POCZTEX-zal.-nr-1B-PRZEWODNIK.pdf
      Przy doręczaniu przesyłki z usługą dodatkową „Sprawdzenie zawartości”, po ustaleniu uprawnień do odbioru przesyłki, kurier przekazuje ją odbiorcy, który w jego obecności dokonuje otwarcia przesyłki i sprawdzenia jej zawartości poprzez porównanie z zapisami w formularzu
      • gp70 Re: Sprzedam saxenda / izotek 21.10.23, 14:19
        Niestety ja zostałam nabrana przez margot19...@post.com po dwóch tygodniach oczekiwania zablokowała mnie .Jeszcze cały czas gdy pytałam co z wysyłką odpisywała wulgarnie obrażając że powinnam iść do psychiatry jestem analfabetką a na koniec kazała spier....i blokada.Może uda się dorwać tę France.Piszcze udostępniajcie żeby skończyć .to hamstwo.
        • matiaga1 Re: Sprzedam saxenda / izotek 17.11.23, 18:47
          Ja mam 1 pen na sprzedaż
          agnieszka_janiak@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka