werronikaxx 21.08.23, 11:33 Witam mam do sprzedania saxenda( wysyłka w odpowiednio zabezpieczonym termobox cena 450) Oraz izotek 20mg (4 opakowania 90zl jedno) Wysyłka najlepiej Paczkomat Kontakt email weronika.ognisko19@interia.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolaaa123 Re: Sprzedam saxenda / izotek 25.08.23, 15:45 Również zostałam oszukana przez nią!!! Odpowiedz Link
matiaga1 Re: Sprzedam saxenda / izotek 17.11.23, 18:46 Mam 1 pen cały na sprzedaż agnieszka_janiak@o2.pl Odpowiedz Link
iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 12:06 Ta Pani Weronika, weronika.ognisko, na przelewie dane Weronika Sawicka, to oszustka. Jeśli ktoś będzie składał zawiadomienie na Policję chętnie się dołaczę. tel 603161712 Odpowiedz Link
jolaaa123 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 16:08 Ile pani straciła jeśli można wiedzieć ? Mnie też malpa oszukała !!! Odpowiedz Link
iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 18:58 Ja straciłam 300zł. Może rozważmy zgłoszenie na Policję przez wszystkich poszkodowanych. To już będzie spory kaliber przestępstwa. Odpowiedz Link
agajaga400 Re: Sprzedam saxenda / izotek 04.09.23, 03:06 Pisała do mnie ostatnio,ale nie doszło do transakcji.Podala dosyć wysoką cenę za leki i ogólnie dziwny sposób rozmowy . Odpowiedz Link
iwonagdansk Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 20:06 To prawda. Widziałam jej ogłoszenia też na innych portalach. " Sprzedaje" też środki wczesnoporonne. Odpowiedz Link
retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 21:14 do iwonagdansk - jeśli możesz, napisz proszę, na jakich dodatkowych portalach ta pani grasuje. Tam też powinno się zamieścić ostrzeżenia przed jej działaniami. Odpowiedz Link
retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 27.08.23, 19:13 Dzięki za informację - postaram się też na innych forach zamieścić ostrzeżenia. Odpowiedz Link
retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 26.08.23, 21:11 Zgadza się - ale uściślijmy - pani weronika.ognisko19@interia.pl nie ma tych preparatów w swojej ofercie ( żadnego z nich ); posługuje się po prostu oszustwem i wyłudzeniem, żerując na zaufaniu i naiwności oszukiwanych, chorych ludzi. "Sprzedaje" powietrze. Odpowiedz Link
retour2023 Re: Sprzedam saxenda / izotek 14.09.23, 11:27 Uwaga - pani weronika.ognisko19@interia.pl i nacianaciax@gmail.com - to WERONIKA S. - to forumowa oszustka podszywa się pod różne osoby i nadal oszukuje chorych ludzi na duże sumy, mimo zgłoszenia sprawy na policję. Niestety, zanim sprawa zostanie zakończona przez sąd i policję, pamiętajcie aby być podwójnie ostrożnym, chyba, że kupujecie coś od znajomej osoby. Pamiętajcie, żeby poza numerem kontaktowym prosić WYŁĄCZNIE o przesyłkę za pomocą BEZPIECZNEJ PRZESYŁKI POCZTEX za pobraniem, ze sprawdzeniem zawartości. Taka przesyłka to koszt dodatkowy 10zł, ale zabezpiecza na 100% przed pozbawionym skrupułów oszustem. Jeśli ktoś odmawia Wam podania numeru kontaktowego i bezpiecznej wysyłki za pobraniem, rezygnujcie z zakupu. www.poczta-polska.pl/hermes/uploads/2014/01/REGULAMIN-POCZTEX-zal.-nr-1B-PRZEWODNIK.pdf Przy doręczaniu przesyłki z usługą dodatkową „Sprawdzenie zawartości”, po ustaleniu uprawnień do odbioru przesyłki, kurier przekazuje ją odbiorcy, który w jego obecności dokonuje otwarcia przesyłki i sprawdzenia jej zawartości poprzez porównanie z zapisami w formularzu Odpowiedz Link
gp70 Re: Sprzedam saxenda / izotek 21.10.23, 14:19 Niestety ja zostałam nabrana przez margot19...@post.com po dwóch tygodniach oczekiwania zablokowała mnie .Jeszcze cały czas gdy pytałam co z wysyłką odpisywała wulgarnie obrażając że powinnam iść do psychiatry jestem analfabetką a na koniec kazała spier....i blokada.Może uda się dorwać tę France.Piszcze udostępniajcie żeby skończyć .to hamstwo. Odpowiedz Link
matiaga1 Re: Sprzedam saxenda / izotek 17.11.23, 18:47 Ja mam 1 pen na sprzedaż agnieszka_janiak@o2.pl Odpowiedz Link