Dodaj do ulubionych

Historyk poszukuje pracy

29.03.10, 08:24
Dr historii poszukuje pracy (dowolne województwo). Specjalność historia
średniowieczna.
Obserwuj wątek
    • adept44_ltd Skasujcie kretyna, który się pode mnie podszywa... 22.10.10, 18:59
      please!
      • adept44_ldt Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 19:04
        Czytac nie umiesz, Panie Profesorze, czy ci nerwy puscily? "ldt" to nie jest "ltd", a kazdy na tym forum ma prawo nazywac sie adeptem! Widzisz teraz, jak to milo byc po stronie atakowanego?
        • adept44_ltd Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 19:30
          napisałeś popaprańcu, że można sprawdzić twój dorobek na POP, więc odpisałem, zgodnie z prawdą, jak to wygląda, zawsze, jak będziesz kłamał i oszukiwał, dostaniesz odpowiedź, a teraz spadaj...
          • adept44_ldt Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 19:48
            Nerwy znow puscily Panu Profesorowi? A sprawdz dokladnie, ze mnie cytuje
            www.szie.hu/file/tti/archivum/Novak_Zsuzsanna_phd.pdf
            zanim znow rzucisz we mnie kamieniem!
            • adept44_ltd Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 20:53
              jakie tam nerwy, jesteś śmieszny, na POP jest tylko jeden cytat i jest to autocytat, w związku z tym twoje realne h = 0, i tylko o tym napisałem, gdyż sam się powołujesz na swoje wyniki w POP; wiem, już kiedyś się chwaliłeś, że ta doktorantka się na ciebie powołała, śmieszny jesteś człowieku, nie widzisz tego?
              • dala-tata Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 23:15
                Jego w ogole nie ma na PoP!
      • eeela Re: Skasujcie kretyna, który się pode mnie podszy 22.10.10, 19:15
        Ja już wysłałam zgłoszenie do administracji, oni zazwyczaj w takich przypadkach pomagają.
        • adept44_ldt Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 19:19
          A jak pozwalasz na zamieszczanie szkalujacych mnie klamstw na swym forum, to jest OK? I czemu sie wstydzisz tego, ze szukasz pracy?
          • eeela Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 19:25
            Ani się nie wstydzę, ani też nie szukam, bo pracę mam. Na naszym forum nikt zaś cię nie szkaluje, wszystko, co o tobie tam piszą, jest prawdą :-P
            • adept44_ldt Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 19:38
              Prawda? Ze np. mam tylko autocytaty, ze jestem "cienki bolek", gdyz doktoryzowalem sie z Lema, ze moj doktorat jest nic nie warty i stad slusznie odmwiono mi jego nostryfikacji w Polsce, ze zaplacilem za publikacje mych ksiazek o Lemie, ze nie mam dorobku naukowego itp. itd. I uwazaj bezrobotna dziecino, bo to, co wy tam o mnie wypisujecie, to sa zwykle potwarze, za ktore grozi wam odpowiedzialnosc KARNA!
              «Zniesławienie, pomówienie, obmówienie – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.

Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.).
              W razie skazania za zniesławienie sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (art. 212. § 3. k.k.).
              Istnieją dwa kontratypy dla tego czynu zabronionego. Nie ma przestępstwa, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy (art. 213. § 1. k.k.) oraz nie popełnia przestępstwa zniesławienia, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut, który służy obronie społecznie uzasadnionego interesu lub dotyczy postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną. Jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego (art. 213. § 2. k.k.). Zaistnienie kontratypów określonych w art. 213 Kodeksu karnego nie wyłącza odpowiedzialności karnej sprawcy za zniewagę ze względu na formę podniesienia lub rozgłoszenia zarzutu (art. 214. k.k.).
              Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego (art. 212. § 4. k.k.).»
              pl.wikipedia.org/wiki/Znies%C5%82awienie
              • dala-tata Re: Skasujcie kretyna? 22.10.10, 23:15
                Skasujecie ASAP!
              • giov-anni Re: Skasujcie kretyna? 12.11.10, 11:59
                lesiu,w takim razie to ty powinienes siedziec juz od ponad 15 lat do dzisiaj za ciagle oszczerstwa,znieslawienia i inne obmowienia ponizajace dziesiatki osob w opinii publicznej skutkujace utrata zaufania potrzebnego dla danego stanowiska,zawodu lub rodzaju dzialalnosci.
                Tyle razy ci mowiono,ze nikt cie nie szykanuje ale ty nie wypisuj bzdur na swoj temat zreszta,a twoj jedyny dorobek to autodestrukcja na wszystkich mozliwych Forach.

• adept44_ltd Drodzy admini 09.11.10, 22:03
      w tym wątku mamy jeszcze kolegę Kagana podszywającego się pode mnie: adept44_ldt, oraz pod Dalatatę - Dala-tata

dziękuję za dobrą robotę!
    • dala.tata Re: Drodzy admini 09.11.10, 23:03
      Lesiu, Lesiu, ze ty masz sily i energie na to wszystko. powisi pare godzin i znow ci to wytna. na forum, na ktorym ci najbardziej zalezy, wszystko jest wycinane natychmiast. jesli myslisz, ze kogokowliek zastraszysz, przestraszysz, zmusisz do czegos, pomysl jeszcze raz.

radze ci dobrze: przyjdz, przepros za swoje zachowanie, to, co teraz robisz tylko umacnia nas w przekonaniu, zebys nigdy wiecej nie pisal na naszym forum.

EOT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka