Dodaj do ulubionych

do popisuarki, rhayadera.pl i in.

06.11.10, 09:31
Mam takie małe pytanie zwiazane z tymi wszystkimi sporami: Jak Wam sie chce? I po co Wam to?
Obserwuj wątek
    • rhayader.pl do dala.taty, pfg, adepta44_ltd, eeeli i in. 06.11.10, 12:31
      larusse napisała:

> Mam takie małe pytanie zwiazane z tymi wszystkimi sporami: Jak Wam sie chce? I
      > po co Wam to?

Na dobrą sprawę ten wątek powinien zostać wycięty. Tu nie ma miejsca dla wazeliniarzy - tych mamy wystarczająco dużo na naszych uczelniach. To jest forum dla myślących, ambitnych ludzi. Tylko przez szacunek dla wolności słowa i poglądów (którego to szacunku nie mają za grosz uczestnicy i moderatorzy forum Doktorat - nauka - uczelnia) ten wątek pozostaje.

Mam tylko takie małe pytanie związane z tymi wszystkimi sporami: Jak Wam się chce? I po co Wam to?
      • larusse Re: do dala.taty, pfg, adepta44_ltd, eeeli i in. 06.11.10, 12:45
        rhayader, ale powiedz mi: po co sie tym zajmujesz w ogóle? Nie szkoda Ci czasu? Widzisz, że sie nie dogadujesz się z nimi, to idziesz sobie gdzie indziej... Jak wiesz, że masz rację to w czym problem?

Możesz wyciąć ten wątek jak chcesz. Jeśli to Twoje forum prywatne, to nie ma problemu. Masz takie prawo.
        • popisuardess Re: do dala.taty, pfg, adepta44_ltd, eeeli i in. 01.12.10, 21:30
          Jak sama widzisz, to forum zostalo rozmyslnie zniszczone przez CENZURE!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka