Dodaj do ulubionych

Jak wszyscy to może i ja....

08.11.10, 20:32
w akcie rozpaczy celem wyżalenia się itd.....
szukam pracy
problem polega na tym iż, poszukuje posady na którą zatrudnia się z reguły ludzi po maturze a u mnie w CV prawdziwy dramat
studia z wyróżnieniem,
stopień i tym podobne nieszczęścia
wiec wszędzie gdzie sie pojawiam budzę szok, niedowierzanie, a często paniczny strach....
no ale cóż robić - ustawa wymaga
więc jakby kto słyszał o wolnej posadzie asystenta rachunkowości na 1/2 etatu to będę wdzięczny (w Poznaniu rzecz jasna bo na 1/2 etatu to nigdzie dalej na transport nie zarobię)
Obserwuj wątek
    • marcin.bulkowski Re: Jak wszyscy to może i ja.... 03.03.13, 00:52
      Ruszyła rekrutacja na Letnie Praktyki Badawcze!

Trwają zapisy na IX Letnie Praktyki Badawcze – wakacyjne interdyscyplinarne warsztaty dla studentów i doktorantów, których celem jest wykorzystanie matematycznego sposobu myślenia do rozwiązywania rzeczywistych problemów firm i instytucji.

Podobnie jak w latach ubiegłych, Praktyki odbędą się w Warszawie w miesiącach letnich (lipiec-wrzesień). Dodatkowe informacje znaleźć można na stronie www.praktyki.ibspan.waw.pl/.

Aplikacje (krótkie CV, list motywacyjny oraz rekomendację od pracownika naukowego/pracodawcy) należy wysyłać na adres:praktyki@ibspan.waw.pl, podając w temacie numer referencyjny IBS/MW/2013.
      • aga_math Re: Jak wszyscy to może i ja.... 24.04.13, 13:59
        Do kiedy można przesyłać aplikacje na Letnie Praktyki Badawcze? Czy zgłoszenia są jeszcze przyjmowane?
        • szklana_miska Re: Jak wszyscy to może i ja.... 24.04.13, 19:57
          W tym roku rekrutacja wygląda tak, że kto pierwszy ten lepszy. Ale jeszcze trwa.
      • marcin.bulkowski Re: Jak wszyscy to może i ja.... 15.05.13, 00:46
        Pula miejsc na IX Letnie Praktyki Badawcze się wypełnia. Zachęcamy zatem do szybkiego przesyłania zgłoszeń! Pospieszcie się, jeśli chcecie wziąć udział!
      • marcin.bulkowski Re: Jak wszyscy to może i ja.... 31.05.13, 13:25
        Termin nadsyłania zgłoszeń na Letnie Praktyki Badawcze upływa 12 czerwca, więc naprawdę warto się pospieszyć z kompletowaniem dokumentów.
      • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 18.03.14, 19:30
        Zapraszam do zapoznania się z ofertą Letnich Praktyk Badawczych i składania aplikacji. Pierwszy termin mija 31.01.2014 roku. Więcej informacji na www.praktyki.ibspan.waw.pl
        • marcin.bulkowski Re: Jak wszyscy to może i ja.... 20.03.14, 11:07
          Ja w praktykach brałem udział 3 lata temu, to czego tam się nauczyłem przydaje mi się do dnia dzisiejszego!
        • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 27.04.14, 19:31
          Rekrutacja na praktyki nadal trwa. Termin składania aplikacji mija 12 maja 2014 roku. Jeżeli nadal zastanawiacie się, czy warto zgłosić się na Letnie Praktyki Badawcze polecam zapoznać się z materiałem: panorama.tvp.pl/14547550/przez-staz-do-kariery
          • mipi14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 28.04.14, 21:56
            Jeśli jesteście zainteresowani, to polecam jak najszybciej dopiąć wszystkich formalności. Do końca rekrutacji pozostały już tylko dwa tygodnie.
            • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 25.05.14, 15:27
              Chcesz mieć wpływ na polską gospodarkę oraz uczestniczyć w innowacyjnych w skali światowej projektach biznesowych? Jeżeli tak, to zapraszamy na 10 edycję Letnich Praktyk Badawczych w PAN, których celem jest wykorzystanie matematycznego sposobu myślenia do rozwiązywania rzeczywistych problemów firm i instytucji.

W tym roku podczas praktyk będzie można zająć się m.in. odkrywaniem kolejnych niż technologicznych oraz opracowaniem zagadnień poruszanych na platformie www.lem-nano.pl. Więcej na www.pb.pl/3679941,62980,internauci-wytycza-sciezke-grafenowi.

Pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc na tegoroczną edycję praktyk. Ostateczny termin składania aplikacji [b]mija 16.06.2014 roku[/b]. Więcej na www.praktyki.ibspan.waw.pl/
        • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 15.03.15, 15:18
          Rekrutacja na tegoroczną edycję praktyk trwa. Więcej na: www.praktyki.ibspan.waw.pl/?w=1&q=main
          • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 25.03.15, 21:18
            A do kiedy można się rejestrować?
            • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 25.03.15, 21:19
              Faktycznie mogliby to na stronce napisać :/
              • mipi14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 15.04.15, 19:02
                Są jeszcze ostatnie miejsca na praktyki w 2015 roku, ale polecam się pospieszyć.
                • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 21.04.15, 19:21
                  Rekrutacja trwa do 30.04.2015 roku, więc warto się pośpieszyć.
                  • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 14.05.15, 23:15
                    A teraz ją przedłużyliśmy, bo zostało jeszcze kilka miejsc. Zapraszamy na www.praktyki.ibspan.waw.pl/.
                    • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 14.05.15, 23:17
                      Ciekawe jaki będzie ostateczny termin...
                      • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 16.05.15, 12:26
                        Podobno "Do wyczerpania miejsc"
                        • wolfendoom Re: Jak wszyscy to może i ja.... 16.05.15, 14:06
                          I co, aplikuje tam ktoś? wygląda ciekawie..
                          • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 17.05.15, 10:13
                            Ktoś pewnie tak :P
                            • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 17.05.15, 20:30
                              Polecałbym się pospieszyć. To już ostatnie dni.
                              • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 17.05.15, 21:26
                                Faktycznie. To szybko złożę zgłoszenie. Dzięki!
                                • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 17.05.15, 21:38
                                  Nie ma sprawy ;)
                                  • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 17.05.15, 22:02
                                    Na zachętę dodam, że praktyki prowadzone są przez osoby szkolone w Oxford i w innych miejscach w UK (uczestnictwo w GMC czy ESGI) Relację z tych wydarzeń możecie znaleźć na fb: www.facebook.com/pages/Letnie-Praktyki-Badawcze/103712082997776?ref=br_rs
                                    • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 26.05.15, 13:13
                                      Rekrutacja nadal trwa, więc jest jeszcze szansa na udział w tegorocznej edycji praktyk.
                                      • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 28.05.15, 16:06
                                        Ktoś znany się u Was wykluł?
                                        • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 29.05.15, 13:15
                                          Chyba nie, ale możesz być pierwszy ;)
                                          • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 29.05.15, 23:35
                                            Jeszcze nie, ale pracujemy ze znanymi osobami :-)
                                            • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 31.05.15, 18:35
                                              Na przykład? Kingą Rusin? :P
                                              • moskit14 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 05.06.15, 17:48
                                                Pracujemy np. z Prezesem Agencji Rozwoju Przemysłu. Na praktykach bywał m.in. Michał Boni - europoseł, minister administracji i cyfryzacji.
                                                • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 09.06.15, 23:33
                                                  Ej, ale Boni ministrem już dawno nie jest :P

Bo mu JKM w pysk strzelił, czy coś takiego :D
                                                  • wikotul Re: Jak wszyscy to może i ja.... 24.06.15, 21:32
                                                    i dobrze. należało się.
                                    • kufajka3 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 17.06.15, 17:02
                                      Ha, zgłoszenia jeszcze są przyjmowane w tym roku, właśnie czekam na odpowiedź :) Śpieszcie się, jeszcze można się zgłosić.
                                      • bezpardonowy20 Re: Jak wszyscy to może i ja.... 24.06.15, 17:27
                                        Do 28 konkretnie.

A wiecie coś o projektach?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka