Dodaj do ulubionych

żłobek Promyczek na Fulmana

18.05.10, 09:31
Witam,
czy słyszał ktoś o żłobku Promyczek na Fulmana. Czy macie jakieś opinie na
temat tego żłobka?
Obserwuj wątek
    • focha1 Re: żłobek Promyczek na Fulmana 29.11.10, 16:48
      Tak się składa że moje dziesięciomiesięczne dziecko chodzi właśnie do tego klubu malucha Promyczek na ul.Fulmana.
      To co wypisała colacola.1 to TOTALNA BZDURA!!!!!!!
      Panie są przemiłe, opieka fantastyczna. Personel naprawde wykwalifikowany! Jest monitoring, jeżeli coś rodzica niepokoi zawsze można zobaczyć nagranie z dnia.
      Moje dziecko wśród takiej opieki rozwija się bardzo ładnie, śpi spokojnie i jest uśmiechnięty jak po niego przychodzę. W klubie jest bardzo czyściutko, do każde dziecka panie podchodzą indywidualnie.... Jestem zachwycona z faktu że mój synek będąc w żłobku wychodzi na powietrze do ogródka smile Jest tam piaskownica, trampolina, huśtawka itp. Moje dziecko poszło tam mając 6,5 miesiąca i nie siedziało jak w państwowej placówce w łóżeczku czy w kojcu tylko przy asekuracji pani poznaje świat, wedruje po całym pokoju gdzie chce...SUPER!
      Zastanawiam się skąd tyle goryczy i nienawiści w wypowiedzi poprzedniczki, przecież gdyby było tak jak ona pisze to żadna normalna mama nie zostawiła by tam swojego dziecka czyż nie tak?
      Gorąco polecam to miejsce.....smileMy jesteśmy zadowoleni!
      • zadowolona6 Re: żłobek Promyczek na Fulmana 02.12.10, 08:02
        Tak się składa, że moja córeczka od trzech miesięcy jest pod opieką Promyczka( mam na myśli fachową kadrę pedagogiczną- Panie które mają wspaniałe podejście do dzieci, które wkładają serce w swą pracę. Mała wspaniale się rozwija pośród rówieśników i panującej tam atmosfery. Nie wiem co kieruje panią, która wypisuje takie brednie!!!!!!!!!!
        Z pełna odpowiedzialnością i świadomością polecam Żłobek PROMYCZEK NA ULICY. WORONIECKIEGO KAŻDEMU Z RODZICÓW
    • kakamn Re: żłobek Promyczek na Fulmana 05.12.10, 00:07
      Witam. Promyczek jest na prawdę świetny. Moje dziecko uczęszcza do tego żłobka już ponad 3 miesiące i razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszym dzieckiem. Ja już kilka razy widziałam nagrania z monitoringu i jakoś wszystko działa bez zarzutu, wystarczyło poprosićbig_grin Posiłki można dostarczać samemu dla swoich dzieci ale jest również katering który gotuje smacznie i zdrowo. Cena również jest bardzo dobra ponieważ razem z mężem płacimy do 800zł miesięcznie, wszystko zależy od tego na ile godzin zostawiamy nasze dziecko. Bądźmy szczerzy, jest to dość przystępna cena ponieważ wynajęcie niani kosztuje minimum 1200zł miesięcznie a ja osobiście miałbym dużo wątpliwości czy aby na pewno dobrze zrobiłam zostawiając obcą osobę w domu z moim skarbem. Ja przekonałam się że ten żłobek jest na prawdę jednym z najlepszych w Lublinie i bez żadnych obaw mogę go spokojnie polecić wszystkim rodzicombig_grin
    • marla2214 Re: żłobek Promyczek na Fulmana 02.03.11, 19:22
      kacik-smyka.pl
    • marla2214 Re: żłobek Promyczek na Fulmana 30.04.11, 20:06
      Klub Malucha „Kącik Smyka” jest placówką prywatną prowadzącą działalność opiekuńczo- wychowawczą dla dzieci od 6 miesięcy do 4 lat.
      Placówka jest czynna 12 miesięcy w roku, bez przerwy wakacyjnej.

Głównym założeniem Klubu jest profesjonalna opieka nad maluszkiem, pomaganie w procesie kształtowania charakteru, rozwijaniu samodzielności oraz umożliwienie wszechstronnego rozwoju zainteresowań i zdolności. Pragniemy stworzyć atmosferę ogniska domowego i jednocześnie zapewnić opiekę i edukację na jak najwyższym poziomie.
      Oferujemy:
      - opiekę całomiesięczną,
      - opiekę na godziny,
      - opiekę weekendową,
      - pobyt nocny,
      - przyjęcia okolicznościowe,
      - urodzinowe soboty i niedziele.

Uwaga Rodzice!!!
      Placówka jest czynna od poniedziałku do piatku od 6.30 do 17.00

TRWAJĄ ZAPISY!!!

Serdecznie zapraszamy na dni otwarte wraz z dziećmi 07.05.2011 r. (tj. sobota)

w godzinach 11-18 , ul. Eugeniusza Romera 47, Lublin

Rodziców zainteresowanych zapisaniem Swojej pociechy prosimy o kontakt.
      www.kacik-smyka.pl
      tel. 691 394 346

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka