Dodaj do ulubionych

Przedszkole Strumyk ul. Kiepury - opinie

24.05.16, 14:08
Witam,
Proszę o opinię rodziców, których dzieci uczęszczają do przedszkola Strumyk przy ul. Kiepury - czy jesteście zadowoleni, jak wygląda opieka nad dziećmi, czy organizowanych jest dużo zajęć edukacyjnych, ile czasu dziennie dzieci spędzają na spacerach na świeżym powietrzu, ile dzieci przypada na jedną opiekunkę, jaka jest jakość posiłków? Mój synek we wrześniu skończy 2,5 roku i zastanawiam się nad zapisaniem go na zajęcia adaptacyjne w tym przedszkolu i jeśli będziemy zadowoleni, w przyszłym roku do przedszkola. Czy ktoś korzystał z zajęć adaptacyjnych, a jeśli tak, to jak je oceniacie?
Obserwuj wątek
    • kasia_8787 Re: Przedszkole Strumyk ul. Kiepury - opinie 18.09.16, 10:02
      To dziwne, tam nie ma wychowawcy o imieniu Monika.
    • mama_ancymonka_slicznotki Re: Przedszkole Strumyk ul. Kiepury - opinie 19.09.16, 21:06
      Gdzieś się podział mój wpis... Córka zaczęła od zajęć adaptacyjnych zanim skończyła dwa lata, teraz ma trzy latka i jest w grupie przedszkolnej. Panie są bardzo ciepłe i empatyczne, moje dziecko bardzo się do nich przywiązało - szczególnie do Pani Kasi, Edyty i Agnieszki. Menu jest zróżnicowane i świeże, dzieci mają dużo zajęć ogólnorozwojowych w ciągu dnia, m.in. angielski. W ciągu roku córka bardzo się rozwinęła - mówi pełnymi zdaniami, liczy, je samodzielnie. Moje dziecko jest bardzo zadowolone z pobytu w przedszkolu - dużo opowiada o innych dzieciach, ciociach, a w weekend dopytuje kiedy do niego wróci. Ja z kolei jestem spokojna, że córka jest bezpieczna i szczęśliwa. Szczerze polecam, dzieci mają bardzo dobrą opiekę i są traktowane z szacunkiem, co o dziwo jest rzadkością w innych przedszkolach.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka