dzoncio 23.04.07, 11:41 Co oferują w Waszych przedszkolach? Macie jakieś negatywne odczucia z którymś z tych sposobów na nakarmienie dziecka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiakd1 Re: Kuchnia, czy catering? 25.04.07, 13:14 Witaj Za około rok także mnie będzie dotyczył temat wyboru przedszkola. Prawdę mówiąc myslę o tym juz dzisiaj i trochę przeraża mnie wizja dowożenia jedzenia dla dzieci, w termosach, nie wiadomo, w jakich warunkach gotowane. Zdecydowanie pewniej bym sie czuła wiedząc, że jedzonko zrobione na miejscu, widząc, w jakich warunkach. Swoją drogą dziwię się, że wogóle pozwala się na coś takiego jak catering w przedszkolach. Odpowiedz Link
monika_oli Re: Kuchnia, czy catering? 01.05.07, 10:27 Na Wyścigowej, gdzie chodzi moja córeczka jest tradycyjna kuchnia i wg mnie jest to ok. Odpowiedz Link
prosiakforti Re: Kuchnia, czy catering? 04.04.08, 22:41 u nas jest catering, nie polecam od przyszlego roku dZiecko pojdzie gdzie indziej, bo nie tylko to nam nie odpowiada. Odpowiedz Link
kea100 Re: Kuchnia, czy catering? 09.04.08, 18:45 Tradycyjna kuchnia z tradycyjnymi Paniami kucharkami,przepyszne domowe jedzenie,nawet ciasta pieczone przez Panie kucharki,a jak się wchodzi do przedszkola zapach drożdżowego ciasta...mmmmmm bezcenny... Odpowiedz Link
czarnaporzeczka77 Re: Kuchnia, czy catering? 11.06.08, 16:01 Ja zdecydowanie jestem zadowolona z kuchni - Panie gotują wysmienicie, czego dowodem sa niejadki, które to w przedszkolu właśnie zaczęły jeść Odpowiedz Link