dzoncio 04.10.07, 09:31 Czy wysyłacie dziecko z kwiatkiem?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni14 Re: Dzień Nauczyciela w przedszkolach i żłobkach 07.10.07, 23:44 U nas rodzice się składają, będzie od wszystkich dzieciaków, ale gdyby tak nie było pewnie sama bym coś zorganizowała. Kwiatek albo coś słodkiego, ale nie dlatego że "tak wypada", po prostu z dobrej woli, tak aby docenić pracę osób które się moją pociechą zajmują. Odpowiedz Link
gonia.m.74 Re: Dzień Nauczyciela w przedszkolach i żłobkach 08.10.07, 13:42 a co jeśli jest kilka pań opiekujących się? Odpowiedz Link
g_kasia no właśnie :) 08.10.07, 21:23 dzień nauczyciela wypada w niedzielę, więc z "kwiatkiem" trzeba by posłać w poniedziałek, a moja Gabcia ma wtedy i religię i rytmikę i chyba taniec, więc z panią do pomocy trzebaby wysłać dziecko z ok 5- 6 "kwiatkami" ale kwiatki mogą nie wytrzymac nie wiem jeszcze co wymyślę, poganiam po sklepach, może dla dwóch głównych wychowawczyń po storczyku (takim małym w gąbce) a pozostałym po jakiejś czekoladce albo co? a Wy jak myślicie? Odpowiedz Link