aneka80 12.11.07, 12:30 bardzo interesuje mnie Wasza opinia o żłobku na Okrzei, jakie są tam opiekunki i jakie panuja waruki.czy jestescie zadowoleni?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetharmonie Re: żłobek na Okrzei 26.03.08, 20:00 Pewnie już "musztarda po obiedzie", ale krótko o tym żłobku. Mój synek ma już 11 lat, więc chodził tam wieki temu Część kadry się zmieniła od tego czasu (byłam tam ostatnio dwukrotnie w ciągu minionego roku), ale widziałam również znajome twarze. Szczerze - byłam bardzo zadowolona. To było najmilsze miejsce spośród 3 tego typu placówek dla maluchów, w których miał okazję przebywać (oprócz tego dwa przedszkola). Mały nabył tam wiele umiejętności, uczył się ciekawych rzeczy. Panie bardzo miłe, zaangażowane w różnego rodzaju przedsięwzięcia, organizują spektakle, przedstawienia dla rodziców itp. Wystrój żłobka też niczego sobie. Polecam, naprawdę. A mój syn wraz z innymi dziećmi występuje tam w koncertach dla maluszków, gdyż jest teraz uczniem szkoły muzycznej, a Pani Kierownik często organizuje tego typu imprezy. Odpowiedz Link
ydyta Re: żłobek na Okrzei 31.03.08, 08:38 Witam Czy ktoś może podzielić się opinią o żłobku w Lublinie na ul.Sowiej oraz Pułaskiej? Odpowiedz Link