prosiakforti 04.04.08, 21:37 PILNIE interesuje mnie opinia o tym żłobku. Dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni_78 Re: żłobek na Okrzei 29.04.08, 15:48 mieszkam na Lwowskiej posyłałam syna do żłobka na Okrzei przez dwa i pół roku (1,5-4lata) byłam, i na samo wspomnienie, wciąż jestem bardzo zadowolona !!! jeśli masz konkretne pytania pytaj - odpowiem uczciwie wg własnych subiektywnych wrażeń dotyczących mojej współpracy z tą placówką, a już planuję posyłać tam drugie dziecko /jeśli nadal będę mieszkać w okolicy/ z osobistych doświadczeń nie polecam żłobka na Braci Wieniawskich /ewentualne obsmarowanie na priv/ Odpowiedz Link
qwoka reni_78 05.02.09, 08:06 W tym roku zamierzam zapisac córke do tego żłobka. We wrzesniu bedzie miała ponad 2 latka. Ciekawa jestem jak wyglada dzień w żłobku dla takich dzieci? Jakie są grupy wiekowe, czy dzieci w róznym wieku są razem? CZy wychodzą na dwór? Będe wdzięczna za każdą odpowiedz. Odpowiedz Link
kasia__k Żłobek 09.02.09, 19:19 Moja mała chodziła do tego żłobka na dyżur wakacyjny (przez 3 sezony) - był fajny. Dzieciaki wychodziły na spacerki popołudniowe do ogródka. Panie tak rozpuściły moją córcię, że z rąk im nie schodziła a w ostatnie wakacje to był już przecież trzyletni klocuszek Polecam go ale też polecam żłobek do którego chodziła mała stale - czyli Braci Wieniawskich. Zastrzeżenia - że dzieci są przyjmowane podziębione z katarem , ale to zależy głównie od rodziców bo teraz mała chodzi do przedszkola i dzieciaki z katarkiem w jej grupie nie są posyłane przez rodziców Odpowiedz Link
kamilka.kw7 Re: Żłobek 29.03.09, 16:52 Witam czy moglaby mi pani podac wiecej informacji na temat tego zlobka moj nr gg 6284437 Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama