prosiakforti 04.04.08, 21:37 PILNIE interesuje mnie opinia o tym żłobku. Dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni_78 Re: żłobek na Okrzei 29.04.08, 15:48 mieszkam na Lwowskiej posyłałam syna do żłobka na Okrzei przez dwa i pół roku (1,5-4lata) byłam, i na samo wspomnienie, wciąż jestem bardzo zadowolona !!! jeśli masz konkretne pytania pytaj - odpowiem uczciwie wg własnych subiektywnych wrażeń dotyczących mojej współpracy z tą placówką, a już planuję posyłać tam drugie dziecko /jeśli nadal będę mieszkać w okolicy/ z osobistych doświadczeń nie polecam żłobka na Braci Wieniawskich /ewentualne obsmarowanie na priv/ Odpowiedz Link
qwoka reni_78 05.02.09, 08:06 W tym roku zamierzam zapisac córke do tego żłobka. We wrzesniu bedzie miała ponad 2 latka. Ciekawa jestem jak wyglada dzień w żłobku dla takich dzieci? Jakie są grupy wiekowe, czy dzieci w róznym wieku są razem? CZy wychodzą na dwór? Będe wdzięczna za każdą odpowiedz. Odpowiedz Link
kasia__k Żłobek 09.02.09, 19:19 Moja mała chodziła do tego żłobka na dyżur wakacyjny (przez 3 sezony) - był fajny. Dzieciaki wychodziły na spacerki popołudniowe do ogródka. Panie tak rozpuściły moją córcię, że z rąk im nie schodziła a w ostatnie wakacje to był już przecież trzyletni klocuszek Polecam go ale też polecam żłobek do którego chodziła mała stale - czyli Braci Wieniawskich. Zastrzeżenia - że dzieci są przyjmowane podziębione z katarem , ale to zależy głównie od rodziców bo teraz mała chodzi do przedszkola i dzieciaki z katarkiem w jej grupie nie są posyłane przez rodziców Odpowiedz Link
kamilka.kw7 Re: Żłobek 29.03.09, 16:52 Witam czy moglaby mi pani podac wiecej informacji na temat tego zlobka moj nr gg 6284437 Odpowiedz Link