mamusiamm 12.06.08, 08:40 Prosze o info o wolnych miejscach w lubelskich przedszkolach. Dziekuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikaziel Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 14.07.08, 20:25 Witaj! Moja przyjaciółka otwiera właśnie dwa przedszkola w Lublinie pod nazwą Akademia Przedszkolaczka. Jedno na ulicy Popiełuszki drugie na ulicy Startowej, obie lokalizacje to nowe budynki deweloperskie. Znam ją od lat więc mogę ręczyć za jej rzetelność. Dlatego myślę, że przedszkola te będą naprawdę zapewniały opiekę i edukację na wysokim poziomie. Wiem, że działa już ich strona www.akademiaprzedszkolaczka.pl na której można przeczytać wszystkie szczegóły. Podaję również jej numer telefonu 503 015 025. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link
martak0 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 22.08.08, 23:12 Juz pisałam przy innym wątku ale wiem że są jeszcze wolne miejsca na ul zana w Akademii Malucha "Król Maciuś" jeszcze nie wiem jak jest bo dopiero otwierają ale atmosfera juz mi odpowiada wydaje się że fajna kadra prowadzą przy tym organizację imprez dla dzieci dużo zajęc muzycznych. Kameralnie mi się podoba polecam www.akademia-malucha.com Odpowiedz Link
aniaz-1 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 10.09.08, 12:15 Akademia Malucha Krol Macius na Zana 56. Serdcznie polecam. Odpowiedz Link
aniutka99 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 10.09.08, 13:06 ja też polecam Króla Maciusia na Zana. Odpowiedz Link
hipmama Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 04.10.08, 16:37 Witam, w poniedzialek jest otwarcie nowego przedszkola na ul bema 1. wczoraj zapisalam tam swoje dziecko. zrobilam wczesniej maly wywiad i musze przyznac ze program wychowawczy i metody montesori zrobily na mnie niemale wrazenie. nie wspominajac juz o przemilych paniach. warto sie tam wybrac zeby zobaczyc jak to wyglada. numer do Pani ktora prowadzi zapisy to 691762202 Odpowiedz Link
smgm Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 29.01.09, 14:01 zapisałam od stycznia dziecko do przedszkola "Mali Odkrywcy" na ul. Siewnej ( boczna Glinianej). Tam są napewno wolne miejsca. Przedszkole jest bardzo przestronne, ma nawet salę gimnastyczną i teatralną i bardzo przyjazne podejście do dzieci.Polecam! Odpowiedz Link
1.dma1 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 18.02.09, 18:44 Uważam że przedszkole Mali Odkrywcy to strzał w dziesiatke byłam tam kika dni temu i zdecydowalam sie na zapisanie swojego synka nowe bezpieczne przedszkole Dobro dziecka najważniejsze oraz indywidualne podejscie do każdego maluszka przekonało mnie w zupełności Odpowiedz Link
rodzice_bruna Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 12.03.09, 20:53 dzisiaj byliśmy w Akademii Przedszkolaczka na ul Startowej.Bardzo nam się podobało,więć podjęliśmy z mężem decyzję o zapisaniu naszego synka(spacery w takie dni jak dziś nam nie przeszkadzają) Z rozmowy wynikało,że jest w tym przedszkolu jeszcze kilka wolnych miejsc.Ogólne wrażenie super. Odpowiedz Link
aniutka99 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 12.03.09, 21:04 w Strumyku na Bursztynowej są miejsca. przynajmniej w grupie maluchów. Odpowiedz Link
igoretka4 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 17.03.09, 20:14 Wolne miejsca są w przedszkolu "Mali Odkrywcy" na ul. Siewnej ( boczna Glinianej). Bardzo przyjazne miejsce dla dziecka. Odpowiedz Link
kaszczepanska Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 06.05.09, 10:41 Wolne miejsca są jeszcze w Klubie Super Malucha (www.super-mauluch.pl) Odpowiedz Link
kaszczepanska Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 27.06.09, 11:09 Powyższa wypowiedź dotycząca Klubu była sporządzona w celach marketingowych. Nie jestem już pracownikiem tej firmy stąd wycofuję się z powyższej opinii. Forum uniemożliwa mi usunięcie wiadomości, więc w ten sposób odwołuję wcześniejszy zapis. Odpowiedz Link
marla2214 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 02.03.11, 19:53 Wolne miejsca są w kacik-smyka.pl Odpowiedz Link
aniad2807 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 11.08.09, 18:04 Polecam nowe przedszkole "Kolorowe kredki"!Przedszkole spełnia wszystkie warunki Unii Europejskiej,wspaniała kadra i atmosfera!ul. Kredowa 5. Odpowiedz Link
marla2214 Re: Gdzie jeszcze wolne miejsca????? 30.04.11, 20:06 Klub Malucha „Kącik Smyka” jest placówką prywatną prowadzącą działalność opiekuńczo- wychowawczą dla dzieci od 6 miesięcy do 4 lat. Placówka jest czynna 12 miesięcy w roku, bez przerwy wakacyjnej. Głównym założeniem Klubu jest profesjonalna opieka nad maluszkiem, pomaganie w procesie kształtowania charakteru, rozwijaniu samodzielności oraz umożliwienie wszechstronnego rozwoju zainteresowań i zdolności. Pragniemy stworzyć atmosferę ogniska domowego i jednocześnie zapewnić opiekę i edukację na jak najwyższym poziomie. Oferujemy: - opiekę całomiesięczną, - opiekę na godziny, - opiekę weekendową, - pobyt nocny, - przyjęcia okolicznościowe, - urodzinowe soboty i niedziele. Uwaga Rodzice!!! Placówka jest czynna od poniedziałku do piatku od 6.30 do 17.00 TRWAJĄ ZAPISY!!! Serdecznie zapraszamy na dni otwarte wraz z dziećmi 07.05.2011 r. (tj. sobota) w godzinach 11-18 , ul. Eugeniusza Romera 47, Lublin Rodziców zainteresowanych zapisaniem Swojej pociechy prosimy o kontakt. www.kacik-smyka.pl tel. 691 394 346 Odpowiedz Link