dorotkacb 20.08.09, 18:44 Prywatny punkt żłobkowy w Lublinie ogłasza zapisy dzieci w wieku od 6 miesięcy do 3 lat. Działamy od października 2009r. Zapraszamy! kontakt: 604 656 808 lub 607 359 407 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_andzia28 Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 20.08.09, 21:21 O suuuper! Nareszcie i w naszym Lublinie powstało (lub powstaje) taki żłobek-klubik dla maluchów. Mój siostrzeniec uczęszcza do takiego prywatnego żłobka w Warszawie (tam jest już dużo takich klubików) i jego rodzice są bardzo zadowoleni. Szkoda, że pięć lat temu nie było tego w Lublinie. Brrrrr jak sobie przypomnę jak szukałam opiekunki do mojej córki, i ten brak wpływu na to, co obca kobieta może robić z moim dzieckiem w moim domu... Uważam, że wykwalifikowane nauczycielki są w stanie bardziej zadbać o prawidłowy rozwój społeczny dzieci,czego niania niestety nie zagwarantuje, chyba, że metodą prób i błędów (niestety tak było w naszym przypadku)znajdzie się super dobrą nianię, ale to zawsze jest kosztem dziecka. Jeśli będą zajęcia dydaktyczne, zabawy ruchowo-muzyczne, może jakaś logopedia, rytmika itd. to jesteście "skazani na sukces". W Warszawie moja siostra płaci 1400zł + jedzenie, jaki koszt przewidujesz u nas (mam nadzieję, że trochę mniej ) Odpowiedz Link
dorotkacb Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 21.08.09, 09:53 Opłaty na szczęście lubelskie a nie warszawskie >czesne 690zł >posiłki 190zł dla dzieci starszych >wpisowe 300zł - opłata jednorazowa, całoroczna >wszelkie atrakcje - BEZCENNE Cennik opł. obowiązuje do końca 2009roku. Przechodziłam przez nianię i żłobek z własnym synem... Jestem pedagogiem, terapeutą mowy oraz prowadzę programy profilaktyczne. Kadra wyłącznie wykwalifikowana. Zaczynamy od października. Odpowiedz Link
magdalenca78 Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 21.08.09, 12:40 Czy żłobek ma może stronę internetową? Przydałoby się trochę więcej informacji Czy będzie możliwość zapisania maluszka do żłobka w trakcie roku szkolnego? Będę szukać opieki dla mojego synka w okolicach marca 2010, będzie miał wtedy 7 m-cy. Jaka jest liczebność w najmłodszej grupei (od 6 m-cy), ile dzieci będzie miała pod opieką jedna opiekunka? Jakie są warunki lokalowe, czy żłobek ma np. własny ogródek/plac zabaw? Odpowiedz Link
dorotkacb Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 22.08.09, 08:42 Mało informacji, ponieważ w trakcie urządzania. Strona internetowa także O ile będą miejsca( już jest spore zainteresowanie), można zapisywać dzieci przez cały rok. W najmłodszej grupie jest jedna pani na 5 dzieciątek.Warunki lokalowe - świetne. Niestety nie mamy własnego placu zabaw, bo jest to lokal spółdzielczy, alew środku osiedla i naszym sąsiadem jest ... plac zabaw Chętnie odpowiem na inne pytania - na bieżąco. Odpowiedz Link
aniutka99 Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 24.08.09, 05:28 a adres jakiś macie? pls. Odpowiedz Link
monjan Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 26.08.09, 11:50 gdzie miesci się złobek? Odpowiedz Link
dorotkacb Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 28.08.09, 08:33 Oczywiscie jest i adres, ale póki trwają prace przygotowawcze - nie ma czego oglądać. Ul. Przyjaźni, dobry dojazd od w -zetki. Odpowiedz Link
klub-super-maluch Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 14.09.09, 13:57 Witam W Lublinie powstał już taki żłobek i działa od maja, oto adres strony www.super-maluch.pl zapraszamy wszystkich zainteresowanych rodziców do odwiedzin naszego Klubu. Odpowiedz Link
ssunday Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 15.09.09, 10:09 Witam!Czy udało się Pani już otworzyć żłobek?Jest już wresień, więc powinno być już wiadomo co i jak? W internecie nic nie ma na ten temat,oprócz tego forum. Prosze o odpowiedź, kto coś wie! pozdrawiam Odpowiedz Link
dorotkacb Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 16.09.09, 19:46 Są problemy natury biurokratycznej. Chwilowo mam związane ręce, ale jak będzie wiadomo coś konkretnego- natychmiast daję znać. Dziękuję za zaufanie i proszę jeszcze o troszkę cierpliwości. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku ruszymy "pełną parą". Odpowiedz Link
approksymacja a coś w okolicach TESCO, Czuby, LSM? 21.09.09, 12:57 Do ul. Przyjaźni trochę daleko Szukam żłobka dla mojej 20 miesięcznej córki, nie orientujecie się może czy w w/w okolicach znajduje się coś sensownego? (ew powstaje dopiero) Odpowiedz Link
neritum Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 19.05.10, 11:26 approksymacja napisała: > Do ul. Przyjaźni trochę daleko Szukam żłobka dla mojej 20 miesięcznej córki, > nie orientujecie się może czy w w/w okolicach znajduje się coś sensownego? (ew > powstaje dopiero) Odświeżam pytanie od 'approksymacja' Czy ktoś coś wie na temat punktów opieki/ klubików/ żłobków dla dzieciaczków poniżej 2. roku życia? Strona www.super-maluch.pl - prywatnego żłobka w Lublinie (przeczytałam o tym na tym forum) nie otwiera się (przynajmniej na moim komputerze). Czy ma ktoś jakieś aktualne informacje o tym temacie w Lublinie? Z góry bardzo dziękuję i jeśli czegoś sama się dowiem, oczywiście dam znać Odpowiedz Link
magdalenca78 Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 27.05.10, 21:36 Gdzies ostatnio czytałam, że jeden z prywatnych żłobków-klubików zawiesił działalność, może chodziło własnie o Super Malucha?? Na Czubach działa Klub Szczesliwych Maluchów; mają stronę, są podstawowe informacje i zdjęcia. Kolegi dziecko tam chodzi i jak na razie są zadowoleni. Gdzies tu na forum kilka m-cy temu czytałam, że miały się otworzyc dwa kolejne prywatne "złobki" (jeden to ten na Przyjazni, drugi miał byc chyba an os Swit), ale potem temat ucichł. Odpowiedz Link
monik.a1982 Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 04.06.10, 10:59 Ten klub super maluch czy jakoś tak zawiesił działalność bo nie było chętnych bo był drogi. Na przyjaźni coś miało powstać?? Kurcze ja mieszkam przy tej ulicy i powiem że byłoby mi to na rękę. We ktoś więcej na ten temat? Odpowiedz Link
magdalenca78 Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 08.06.10, 22:22 Wróć do początku wątku i jeszcze raz przeczytaj To właśnie dorotkach pisała, że otwiera żłobek-klubik na Przyjaźni, podawała namiary na siebie. Tylko, że jakoś więcej info nt temat nei było. Odpowiedz Link
zojaszka Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 04.08.10, 17:42 Prywatny punkt żłobkowy - klub malucha - w Lublinie przy ul. NADBYSTRZYCKIEJ prowadzi zapisy dzieci w wieku od 6 miesięcy do 3 lat. Działamy od sierpnia 2010r. Obecnie prowadzimy grupę wakacyjną. Zapraszamy! Odpowiedz Link
fankaksiegowego Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 03.09.10, 10:50 to świetna wiadomość, a można prosić o więcej szczegółów, adres internetowy, liczebnośc grup, cennik itp? Odpowiedz Link
zojaszka Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 11.09.10, 13:03 Nasz adres internetowy to www.zaczarowanylas.info. Najmłodsza grupa to 8 dzieci i 2 opiekunki w tym położna. Starsze grupy to 10 dzieci i 2 opiekunki. Zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowaną kadrę. Jesteśmy nową placówką wiec mamy jeszcze sporo wolnych miejsc - zapraszamy!!!!! Cennik znajduje się na stronie internetowej. Sama jestem nauczycielem wychowania przedszkolnego oraz terapeutą dysleksji rozwojowej, zaś moja wspólniczka jest lektorem języka angielskiego z doświadczeniem w pracy z Maluszkami. tel. 722 100 314 Odpowiedz Link
marla2214 Re: prywatny żłobek w Lublinie (na Czubach/ LSM) 02.03.11, 19:57 Polecam Kącik Smyka, podaję adres strony internetowej: kacik-smyka.pl Odpowiedz Link
marla2214 Re: Żłobek - punkt prywatny w Lublinie 30.04.11, 20:06 Klub Malucha „Kącik Smyka” jest placówką prywatną prowadzącą działalność opiekuńczo- wychowawczą dla dzieci od 6 miesięcy do 4 lat. Placówka jest czynna 12 miesięcy w roku, bez przerwy wakacyjnej. Głównym założeniem Klubu jest profesjonalna opieka nad maluszkiem, pomaganie w procesie kształtowania charakteru, rozwijaniu samodzielności oraz umożliwienie wszechstronnego rozwoju zainteresowań i zdolności. Pragniemy stworzyć atmosferę ogniska domowego i jednocześnie zapewnić opiekę i edukację na jak najwyższym poziomie. Oferujemy: - opiekę całomiesięczną, - opiekę na godziny, - opiekę weekendową, - pobyt nocny, - przyjęcia okolicznościowe, - urodzinowe soboty i niedziele. Uwaga Rodzice!!! Placówka jest czynna od poniedziałku do piatku od 6.30 do 17.00 TRWAJĄ ZAPISY!!! Serdecznie zapraszamy na dni otwarte wraz z dziećmi 07.05.2011 r. (tj. sobota) w godzinach 11-18 , ul. Eugeniusza Romera 47, Lublin Rodziców zainteresowanych zapisaniem Swojej pociechy prosimy o kontakt. www.kacik-smyka.pl tel. 691 394 346 Odpowiedz Link