begap Re: Przedszkole Ziarenko-kto idzie? 13.11.09, 13:52 Nie zapisujcie swoich dzieci do przedszkola "Ziarenko". Pani Futyma nie dba o bezpieczeństwo maluchów. Nie ma domofonu a drzwi do szatni są cały czas otwarte, tak że może tam wejść złodziej i ukraść ubranie waszemu dziecku. A co do nauczycielek to dla 4- czy 5-latków najlepsza jest pani Magda i pani Eliza, która ma odpowiednie podejście do dzieci, pilnuje ich rzeczy jak idą na spacer i wracają z niego (wtedy na pewno nic nie zginie). Pani Małgosia absolutnie nie nadaje się na nauczyciela przedszkolnego, powinna sobie poszukać pracy w szkole albo na uczelni (skoro zdobyła tyle nagród i stypendiów). W przedszkolu tym nie uczy się dzieci modlić - choć jest to katolickie przedszkole, nie ma też prawdziwej rytmiki ani zajęć z siostrą zakonną czy księdzem. Nie polecam tego przedszkola. Odpowiedz Link
emigrant78 Re: Przedszkole Ziarenko-kto idzie? 16.12.09, 13:40 Ponieważ jest tam mój chrzesniak kilka informacji: Położenie świetne przy szkole ale chyba nie jest to katolickie jak napisałaś. Fakt przestrzeganie reguł czy zachowań nie czyni z niego katolickiego. Nie wiem jak z domofonem, ale drzwi zewnętrzne są zamykane bo sam się kiedy napatoczyłem i nie mogłem wejść ot tak. Zresztą nie syszałem aby coś z niego zginęło, a wiaodmo takie wieści szybko się roznoszą po osiedlu Kiedyś się skarżyła moja rodzinka na jedzenie, jednak się ta kwestia się poprawiła jeszcze w listopadzie. Co do opiekunek, to oprócz wyżej wspomnianych pań M., E., coś mi sie obiło o uszy o Katarzynie jeśli dobrze pamiętam. Odpowiedz Link