Dodaj do ulubionych

Warszawa-polskie soki jabłkowe?

28.02.12, 12:39
Gdzie w Warszawie mogę kupić dobre soki jabłkowe. I aroniowe też. Zależy mi na polskich produktach a nie niemieckich. I do tego bio. Pomocy!
Obserwuj wątek
    • jagat69 Re: Warszawa-polskie soki jabłkowe? 28.02.12, 12:48
      Ja kupuję przez internet. www.OrganicBasket.pl. Ale to sklep lokalny warszawski. Nie mają 1000 produktów, duża selekcja i nastawiają się na lokalność dostawców a nie na ekologię na siłę - czyli eko banany z Peru ect.
    • grappa65 Re: Warszawa-polskie soki jabłkowe? 20.03.12, 18:13
      Soki Rembowskich - tradycyjne i bez swiństw
      Soki z Tłoczni Sokow TeSo z wielkopolski - tradycyjne, magiczne, firma ma wpis na listę produktów tradycyjnych
      Soki z Symbio - ekologiczne
      Wszystko dostaniesz ew Sudawii na Racławickiej 27 na warszawskim Mokotowie - www.sudawia.pl
    • halinkawawa Re: Warszawa-polskie soki jabłkowe? 21.07.12, 22:58
      Ja kupuję pyszny sok jabłkowy i jabłkowo-dyniowy wytwarzany w gospodarstwie ekologicznym. Sok jest pyszny i o dziwo moja córka pije chętnie nawet sok z dynią.
      Sok kupuję na www.sklepznatury.pl
      • kasienka-wawa Re: Warszawa-polskie soki jabłkowe? 07.01.13, 07:37
        Pyszne soki jabłkowe kupujemy marki Vita Sok. Można odebrać w Piasecznie na Jana Pawła II (na terenie targowiska). Mają różne smaki jabłek, mój ulubiony to Jonagold, "Gala i Idared". Nawet w ciąży nie szkodziło mi ich picie, nie mam też po nich "zgagi" jak po innych soko-podobnych tworach. Mają też swoją stronę internetową: www.vitasok.pl. Płaciłam 22zł za 5 L soku w kartonie. Duże opakowanie, ale bardzo szybko schodziło bo jest przepyszny.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka