jusytka 05.11.07, 22:31 Przyznam, ze ja która ma "bzika" na punkcie zdrowego odżywiania, kupuję czasem sobie i dzieciom mała torebkę chipsów ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezsensu70 Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 05.11.07, 23:07 na ,,normalne,,chipsy sobie nie pozwalamy, kupuję chipsy bananowe ekologiczne, czyli suszone plasterki banana w miodzie. Jeśli chodzi o grzeszki, to tylko z musu, np. gdy wypadnie coś i nie ma obiadu, to zamawiamy pizzę margaritę, zdarza sie to gdzieś powiedzmy raz na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 11.11.07, 11:26 Ja niestety na kupne slodycze :( moj maz nie moze sie przekonac (w paktyce, bo teorie moze i pochwala) do zdrowego jedzenia i czesto kupuje te okropnosci sklepowe (czekolada, jakies tam batony) i ja tez czasem sie skusze :( Ale walcze :) Nio i kawe pije raz dziennie :( i czasem kawalek bialego pieczywa zjem (i znowu musze na meza zrzucic wine :) bo czasem kupuje biale bulki dmuchane i ja sie skusze na pare gryzow). na szczescie chleba jem malo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 15.11.07, 17:10 po pierwsze, dzień dobry, jestem nowa na forum :) jeśli nie możesz zacząć dnia bez kawy, to polecam yerba mate - większość rodzajów również daje porządny zastrzyk energii, ale bez podnoszenia ciśnienia, poza tym - samo zdrowie. no i smaczniejsze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9923 Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 16.11.07, 12:07 Yerba mate to yerba mate a kawa to kawa. Lubię i jedno i drugie. Niestety nie mogę sobie odmówić filiżanki kawy dziennie, tu po prostu chodzi o smak i aromat! Ja też zwracam uwagę na to co jem, ale słodycze uwielbiam. Czasami udaje mi się przekonać siebie samą,żeby zamiast batonika albo zwykłej czekolady kupić czekoladę gorzką (która podobno jest "zdrowsza") Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu70 Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 16.11.07, 13:52 www.zdrowie.klips.org/cukier_krzepi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 27.11.07, 23:05 dziendobry, to moj pierwszy post tutaj. jakie 'grzeszki', jakie ;) jesli juz, to z grubej rury - trzy cheeseburgery, cola i frytki w macdonaldzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 29.11.07, 16:16 To sa już raczej grzechy nie grzeszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Re: Na jakie "grzeszki" sobie pozewalacie? 29.11.07, 23:40 nie obwiniam sie za to, wiec pod kategorie G tez tego nie wpisuje :) Odpowiedz Link Zgłoś