sisim 26.05.08, 21:38 Chciałabym coś poczytać na temat zdrowego żywienia, może ktoś mógłby mi polecić jakąś książkę. Interesuje mnie praktyczne podejście i rady, a nie teoretyczne wydumania... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezsensu70 Re: literatura warta polecenia... 29.05.08, 08:40 ja czytam wszystko co wpadnie mi w ręce, żeby mieć z każdej strony spojrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ajandgeo Re: literatura warta polecenia... 31.05.08, 13:25 Sisim a co do tej pory przeczytalas?Ja mam dosyc duza biblioteczke na ten temat i chetnie ci doradze, ale chcialabym wiedziec co do tej pory przeczytalas i jakie masz zdanie o przeczytanych pozycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
sisim Re: literatura warta polecenia... 01.06.08, 22:09 Dzięki za odpowiedź ajandgeo :). Ja raczkuję w tej dziedzinie, więc będę wdzięczna na wskazanie pozycji, które mnie nie zniechęcą na początku :). Jestem jednak zdeterminowana i chętnie się dokształcę... Jak masz ochotę to napisz na maila "gazetowego" Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
bery220 Re: literatura warta polecenia... 21.06.08, 19:25 polecam książki Anny Ciesielskiej: -" Filozofia Życia" -" Filozofia Zdrowia" str internetowa Odpowiedz Link Zgłoś