marmonw 16.01.10, 20:00 szukam kamerzysty i fotografa na slub najlepiej w pakiecie;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamwrobel77 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 16.01.10, 21:56 Witam, Zapraszam do mnie i na moją strone www.awstudio.pl Pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link
artisticportrait Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 17.01.10, 11:45 Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moją ofertą :) Pozdrawiam serdecznie, Adrian Robert Wiśniowski www.artisticportrait.com usm@wp.pl Odpowiedz Link
madzienka07 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 17.01.10, 21:22 Zajmuje sie fotografią , z przyjemnością podejmę sie robienia zdjęć na Waszym ślubie . Moje zdjęcia można oglądać na www.fotomagda.pl Z chęcią odpowiem na Wasze pytania poz. Magdalena Odpowiedz Link
dfoto Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 17.01.10, 22:57 Zapraszam do zapoznania się z ofertą na www.dawidmarkiewicz.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
nincia86 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 18.01.10, 09:42 odzwierciedlenie-slubnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link
fotki-slubne.pl Profesjonalna fotografia ślubna od 600zł 18.01.10, 14:44 Moja oferta zawiera: - zdjęcia z całego dnia ślubu tj. od przygotowań do oczepin - sesję plenerową wykonaną w dniu ślubu - obrobione zdjęcia na płycie DVD Cena pakietu to 600 zł Pakiet ślubny z albumem zawierającym 100 zdjęć 15 x 21 cm - 850 zł Więcej na naszej stronie: www.fotki-slubne.pl Odpowiedz Link
klrt Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 18.01.10, 23:43 jeżeli propozycja aktualna proszę o kontakt, prześlę ofertę konrad.mnow@wp.pl Odpowiedz Link
klrt Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 18.01.10, 23:45 poprawka w adresie mailowym konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
stylova.com FOTOGRAF ŚLUBNY KATOWICE - GÓRNY ŚLĄSK 20.01.10, 15:51 zapraszamy na www.stylova.com jeśli jesteś zainteresowana/y ofertą napisz maila Odpowiedz Link
kk06 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 20.01.10, 23:01 zapraszam www.fotokos.pl Odpowiedz Link
fotofabryka.info.pl Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 21.01.10, 14:29 FotofabrykA - fotografia ślubna Zapraszamy do współpracy www.fotofabryka.info.pl www.fotofabryka.blogspot.com Odpowiedz Link
sebastiankaczorowski Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 22.01.10, 16:23 Zapraszam. -- Może zdjęcie? www.sebfoto.com Odpowiedz Link
beskidbike.1 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 25.01.10, 00:40 Zapraszam do galerii i współpracy :) Odpowiedz Link
wideokam Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 01.02.10, 21:10 Zapraszamy na naszą stronę do zapoznania się z ofertą: www.wideokam.jasky.pl Mamy kontakt z zaprzyjaźnionymi fotografami i postaramy się o to by w pakiecie (usługa filmowania i foto) nie nadwyrężyła zbytnio Państwa kieszeni Odpowiedz Link
wideokam Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 03.02.10, 13:07 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: www.wideokam.jasky.pl Współpracujemy z fotografem, nasze współne usługi są tańsze Odpowiedz Link
magdalena19972212 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 04.02.10, 11:03 ZAPRASZAM www.filmy-wesele.pl/filmy_slubne_i_weselne_marceli_i_jacek_raciborz_g40.html Odpowiedz Link
magdalena19972212 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 04.02.10, 11:02 ZAPRASZAM www.filmy-wesele.pl/filmy_slubne_i_weselne_marceli_i_jacek_raciborz_g40.html Odpowiedz Link
fotografia-wielobob Fotograf na pazdziernik 2010 06.02.10, 00:33 Dynamiczne kadry, naturalne ujęcia, świetna cena i uśmiechnięty fotograf: zapraszam do obejrzenia zdjęć i zapoznania się z ofertą! Fotografia Magdalena Wielobób - ZDJĘCIA, z których płynie ŻYCIE www.fotografia-wielobob.pl mawielobob.iportfolio.pl pozdrawiam serdecznie, Magdalena Wielobób magda@fotografia-wielobob.pl tel. 605 836 244 Pozostaje mi zapytać Państwa, jaki będzie dokładny termin? Dbając o zadowolenie moich klientów i jakość zdjęć wszystkie zlecenia wykonuję osobiście, nie zatrudniam podwykonawców - każdy termin mogę zarezerwować tylko raz. Odpowiedz Link
yourstime Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 09.02.10, 17:20 witam...pracuję na terenie całej Polski...zdjęcia można zobaczyć na stronie www.yourstime.eu, mam duże doświadczenie w sesjach zdjęciowych, mam na swoim koncie kilka udanych realizacji komercyjnych.. Odpowiedz Link
kk06 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 13.02.10, 12:26 www.fotokos.pl usługi foto& video. Jeżeli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt fotokos@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
piotrusb_1 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 13.02.10, 14:26 Zapraszam na stronę www.piotrbednarek.pl - zdjęcia na terenie całej Polski!!! Odpowiedz Link
tom.73k Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 17.02.10, 21:47 Zapraszam na stronę www.tomaszkandzia.com Odpowiedz Link
delfina81 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 18.02.10, 16:36 jeśli chodzi o fotografa to bardzo polecam www.gdart.pl, swietny fotograf, profesjonalne podejście do sprawy. ja mialam na weselu tylko fotografa więc nie znam dobrego kamerzysty niestety:( ale sam fotograf w zupełnosci nam wystarczył bo mamy piekna pamiatkę!! polecam Odpowiedz Link
wideokam Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 19.02.10, 15:46 Witam Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, na naszą stronę: www.wideokam.jasky.pl Współpracujemy z fotografem Odpowiedz Link
proaction Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 09.03.10, 15:17 Witam. Zapraszam do obejrzenia mojego porfolio na www.proaction.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
romario2010 Re: Kamerzysta i fotograf poszukiwany pazdziernik 09.03.10, 17:59 WITAM POLECAM SPRAWDZONYCH LUDZI Z BRANŻY VIDEO - FOTO . GODNI ZAUFANIA ROBIĄ TO Z PASJĄ NR.666 950 323 POZDRAWIAM Odpowiedz Link