Dodaj do ulubionych

Sale weselne w Katowicach i okolicach

07.01.15, 12:25
Znacie jakieś ciekawe sale weselne w Katowicach i okolicy? Ja ze swojej strony polecam artykuł na temat takich obiektów www.weselny-niezbednik.pl/401/sale-weselne-w-katowicach-i-okolicach.html
Obserwuj wątek
    • haraldbem Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 23.01.15, 13:33
      Witam
      Jestem fotografem i często miewam okazję uczestniczyć w przyjęciach weselnych a co za tym idzie odwiedzam również wiele lokali organizujących takie imprezy.
      Gorąco polecam P.W. Senator w Rudzie Śląskiej. Mało jeszcze popularny lokal dzięki czemu niezbyt wygórowane ceny, a klimat niepowtarzalny zarówno wewnątrz jak i w najbliższym otoczeniu.
      Zdjęcia z pleneru znajdujące się w naszym portfolio: www.aperfectimage.pl/pl/galeria?view=project&id=7&localbackcolor=one&40279be4e9faafd70ed26e0160123e3b=1 również zostały wykonane na terenie przyległym do restauracji (poza kościołem oczywiście).
      Strona "Senatora": www.pwsenator.cdx.pl/
      Pozdrawiam
      Harald Bem
      A Perfect Image Studio
      www.aperfectimage.pl | kontakt@aperfectimage.pl
      +48 668 748 552 | +48 662 808 600
    • fototeo Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 19.07.16, 10:33
      Poradnik dot. wyboru sali weselnej: www.fototeo.pl/sale-weselne-jaka-wybrac pisany z punktu widzenia fotografa ślubnego oraz gości.
      Na co uważać, jakiej sali potrzebujecie, gdzie kryją się haczyki i dodatkowe koszty itd. itp.

Jest też zestawienie sal z Bielska-Białej, Szczyrku i okolic, gdyby ktoś chciał wesela w górach. W przyszłości uzupełnię zestawienie również o sale z Katowic.
    • iwo1990 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 21.12.16, 20:25
      Witam odstapie termin na 2017 rok Sierpień 26
      Kontakt fb Patryk Ivo lub +31 619 263 911 lub +48 512 700 297
      - sala balowa LUKSOR www.sala-luksor.pl/
      - foto wideo STAGE MUSIC www.stagemusic.pl/
    • oliwka_weselna Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 22.05.17, 11:38
      Najwięcej ciekawych lokali weselnych z Katowic i okolic znajdziesz na www.gdziewesele.pl/Katowice/ ;)
    • andzelama Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 28.02.18, 12:13
      Ja ostatnio bawiłam na weselu w Restauracji AB w Tychach i byłam bardzo zadowolona. Ładna i przestronna sala, Spokojna okolica. Dania bardzo smaczne, świeże i ładnie podane. Obsługa tez bardzo sprawna. Szybko roznosiła gorące posiłki i też szybko sprzątała i uzupełniała stoły. Widać że mają pojęcia jak zorganizować taka imprezę i nie oszczędzają na produktach
    • martuskaa966 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 06.03.18, 21:00
      Rewelacyjne miejsce na wesele to bez wątpienia Hotel Biały Dom w Paniówkach, gdzie wesele w zeszłym roku organizowała moja siostra, a teraz my z narzeczonym zarezerwowaliśmy tam salę na 2020 rok :) Jest bardzo elegancka, przestronna i mają przepyszne jedzenie!
    • patrycjaa084 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 01.04.18, 21:22
      Jeśli mogę coś polecić to Biały Dom w Czerwonkach. Mieliśmy tam wesele w sierpniu i jestem bardzo zadowolona z wyboru sali. Świetny kontakt z właścicielami, jedzenie było przepyszne, fajna okolica, lokal bardzo zadbany. Jedna z najładniejszych sal jakie widziałam, dostałam komplement od siostry babci, której nigdy nic się nie podoba, że sala pierwsza klasa a to coś znaczy w mojej rodzinie haha
    • sweet281 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 03.04.18, 14:44
      Przy wyborze sali weselnej warto skorzystać z pomocy konsultantów ślubnych. Mi przy organizacji wesela pomagali specjaliści z www.amarante.com.pl/ - polecam, bo znają wszystkie najlepsze miejsca, w których można urządzić wesele jak z bajki :)
    • patrycjaa084 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 10.04.18, 10:09
      Jeśli szukasz sali gdzieś na Śląsku to mogę polecić Biały Dom w Czerwonce koło Rybnika. Organizowałam tam wesele rok temu i byłam zachwycona, bardzo ładny obiekt i można się dogadać ze wszystkim
      • moniaaleks Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 02.08.18, 12:17
        ty w Czerwone a ja Paniówkach - to ta sama sieć hoteli :) też byłam bardzo zadowolona, obsługa spisała się na medal a jedzenie było przepyszne
    • wojmarzenka Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 31.08.18, 14:22
      Tutaj urządzisz świetne wesele www.gostyniec.pl/. Ostatnio byłam tam na weselu i nadal nie mogę się nachwalić tej imprezy. Bardzo ładne miejsce super okolica. Serwowali pyszne jedzonko. Obsługa miła i profesjonalna. Do tego bardzo ładny obiekt i ładnie urządzony
    • karwinewaa Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 24.10.18, 20:23
      gostyniec.pl/ - według mnie to jest fajna sala na wesele. Bawiłam tam na dwóch weselach i zawsze wszytko było w porządku. Ładna sala z dużą ilością miejsca. Smaczne, świeże i ładnie podane jedzenie. Obsługa miła i sprawna tak że wszyscy świetnie się bawiliśmy
    • proxi_33 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 06.11.18, 22:26
      Tutaj mozna jeszcze zapytac o dostepnosc sal www.hotel-rycerski.pl/pl/oferta.html bo naprawde oferte maja szytą wlasciwie pod kazde wesele. Do wyboru sa dwie sale biesiadna i myśliwska z winiarnią w zależności od liczby gości. My akurat robilismy w tej mniejszej, bo to było raczej uroczyste przyjęcie zakończone kolacją o 21:00. W kazdym razie oglądalismy tez te wieksza sale. Przestrzenie sa niesamowite - urzadzone w takim sredniowiecznym stylu co nie przytłacza a podbija atrakcyjnosc wesela. Sale sa przystosowane do takich wydarzen bo jest wyraźny podział na parkiet i na miejsca siedzace, a jednoczesnie wszystko ze soba dobrze skomunikowane, zeby goscie czuli sie ze sa "razem". Do tego naglosnienie i swiatla - wszystko do zorganizowania wg życzen Młodych
    • natalliiaawa Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 18.02.19, 10:10
      Byłam ostatnio w Gostyńcu na weselu i świetnie się bawiłam. Serwują urozmaicone i pyszne jedzenie. Wszystko świeże i na bieżąco przygotowywane. Obsługa bardzo sprawna i miła. Mają ładną salę bankietową. Okolica też przyjemna. Latem wybieram się tam ze znajomymi na weekend myślę że tez będzie ok
      • krejzolka Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 21.03.19, 15:16
        niedaleko Wrocławia jest taka fajna sala weselna, Sarah w Kuklicach, maja pokoje wiec jest opcja noclegu dla gosci, sama sala robi wrazenie, a nie powiem juz jak jest udekorowana itp, wtedy to az dech zapiera, cudnie sie prezentuje, jedzenie pyszne, poza tym bardzo dobra lokalizacja :)
    • malwinabojarska Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 22.03.19, 23:20
      Śliczna sala jest trochę od Katowic - w Bohuminie. Pod zielonym dębem. Naprawdę już od zewnątrz robi wrażenie bo w takiej starej kamienicy jest zrobiona. Jak chcecie jakieś wyjątkowe miejsce to polecam
    • jagienka870 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 04.04.19, 11:38
      Spokojnie mogę Ci polecić ten lokal www.uostrowskich.pl. Byłam tam na weselu mojego brata i jestem zachwycona tym miejscem. Bardzo ładnie urządzony budynek ze wspaniałym obszernym ogrodem. Sala bankietowa wykończona gustownie z dbałością o każdy szczegół. Obsługa przygotowała i poprowadziła super imprezę. Pyszne jedzenie w odpowiednich ilościach i serwowane w odpowiedni sposób. Widać ze znają się na rzeczy
      • milenad1 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 13.05.19, 12:59
        Zgadzam się z jakienka. Tez tam byłam na weselu i spokojnie mogę potwierdzić. Lokal pierwsza klasa. Jedzenie bardzo smaczne i w odpowiednich ilościach. Obsługa na medal.
    • ewelinaewelinak Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 09.07.19, 09:05
      Pierwszorzędne wesele miała moja przyjaciółka w Siemianowicach. Sala nazywa się U Ostrowskich. Bawiliśmy się tam wyśmienicie. Serwowali wspaniałe jedzenie w ilościach nie do przejedzenie. Obsługa naprawdę spisywała się na medal a gości było sporo. Sam lokal wspaniale urządzony i udekorowany z zadbanym i ładnie urządzonym ogrodem. Widać że znają się na rzeczy polecam
    • irenia09 Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 09.09.19, 09:19
      U Ostrowskich to lokal godny polecenia. Byłam tam na weselu mojej siostry i było super. Piękne miejsce. Wspaniale urządzone zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Gustowne dekoracje, duża przestronna sala balowa z pięknym żyrandolem. No j sama impreza przygotowana perfekcyjnie. Jedzenie wspaniałe, urozmaicone potrawy, elegancko podane, wszystko świeże i smaczne. Obsługa elegancka, miął i sprawna. Polecam
    • ilonkamak Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 19.11.19, 11:24
      Ostatnio bawiłam na weselu koleżanki w Gostyńcu i było super.Ładne klimatyczne miejsce z dużą i komfortową salą bankietową, oraz zadbanym ogrodem.Świetne jedzenie i dobra obsługa. Zabawa była na 102. Polecam
    • agusiasuma Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 30.03.20, 15:58
      Bardzo ładnie wesele urządzili w tym miejscu www.aldan.com.pl/. Było naprawdę uroczyście i klimatycznie. Sala duża i przestronna. Ładnie urządzona z gustownymi dekoracjami. Do tego serwowali pyszne jedzenie. No i super obsługa.
    • marceliinasw Re: Sale weselne w Katowicach i okolicach 16.06.22, 17:39
      Ja ostatnio bawiłam się na sali weselnej Adria w Rudzie Śląskiej www.restauracjaadria.pl/ i bardzo polecam! Wszystko było perfekcyjnie, naprawdę nie ma do czego się przyczepić, a wnętrze naprawdę robi wrażenie :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka