Dodaj do ulubionych

skrypt runiczny- kiedy dziala?

19.09.09, 09:21
mam pytanie do bardziej obytych i doswiadczonych , zrobilam sobie
skrypt runiczny, od kiedy mozna zauwazyc jego wspierajace dzialanie?
Mam go od 3 tygodni, ale jakos nie zauwazylam zadnego dzialania i
sama nie wiem czy to jakies oczyszczenia potrzebne czy jak...
Obserwuj wątek
    • ifyso Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 22.09.09, 17:43
      działa z chwilą wykonania skryptu. Niektórzy runiści zalecają
      noszenie przy sobie skryptu nawet pol roku. Twój skrypt działa swą
      energią. Rezultat nie musi pojawić się od razu, trzeba zapewne
      więcej czasu. Sztywne ramy i reguły tu nie istnieja...Trudno mi się
      konkretnie wypowiadać, bo nie mam informacji w czym skrypt ma Cie
      wspomagać. Wspomaga, prócz skrytpu warto mieć także wiarę, ze runy
      Cie wspieraja.
      • beornot Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 24.09.09, 09:30
        Ifyso, wyslalam ci wiadomosc na mailasmile
        • ines70 Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 27.09.09, 14:45
          Ja mialam skrypt runiczny na powodzenie w zyciu uczuciowym,
          zawodowym i tak ogólnie. I dopiero gdzies tak po 4 m-cach zadziałał.
          Tzn mam wrazenie ze to zasluga skryptu, ze znalazlam prace w
          charakterze na ktorym sie nawet nie znałam. Wczesniej przez pare m-
          cy szukalam pracy i niestety nie udawało się. W tym ze tylko w
          kwestii pracy tak sie stało. W sferze uczyc niestety nic sie nie
          wydarzyło ....
          • beornot Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 27.09.09, 20:50
            ines ale mialas jeden skrypt runuiczny na te wsyztkie dziedziny
            zycia?
            Mi chodiz o sprawy uczuciowe...
            • ines70 Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 28.09.09, 09:35
              Szczerze mówiac dokladnie nie pamietam szczegołow, ale mialam jeden
              skryp duzy, gdzies formaty A4 na sciane w ramkach i dwa takie małe
              ktore nosilam w torebce. Zamawialam je u Joanny Fortuny i to ona
              decydowala jak to ma wygladac. Ewentulanie moge Ci tylko powiedziec
              jakie to byly kombinacje run. W tym, że Fortuna wczesniej mi
              stawiała karty i te skrypty były dobierane pod tym kontem co mi
              faktycznie jest potrzebne.
              • beornot Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 29.09.09, 08:05
                achasmile Dzieki Ines.. ja tez mialam skrypt dostosowany do mojej
                sytaucji,przeze tarociste wiec kombinacje mam inna, tylko tak sie
                zastanawiam czy one dzialaja, bo mija miesiac i nie widze efektu ...
      • kamerados Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 04.06.21, 11:33
        Wiara czynicuda ja wierzyłam nie tylko w swojąJogę, dodatkowo jednak oprócz skryptu i demaskacji 1 ( statystyczne 1,5 ) sekty- jeszcze mnie przeprosili że m wcześniej nic nie mówili ;D , wszystko wróciło do nich.
        Co do innych też odbiło, sprawiedliwości kosmicznej stało się zadość.Nawet miesiąca nie nosiło,podziałało zaraz jak zrobiłam. Zwróciło jednak i moje myśli we właściwą, pozytywną stronę,od typowej "pozytywki" było jednak bardzo daleko.
        Jogę jednak ćwicząc od lat rozpoznałam jedyny w swoim rodzaju efekt użycia run i Huny.

Inna sprawa, że uprawiając białą magię często jesteśmy delikatni w stosunku do obiektu uczuć ;Dalbo odwrotnie, zbyt zaborczy...sad Możesz jednak wypróbować efekty jak pisze koleżanka zwłaszcza uczuć - dopiero po pewnym czasie,często jednak to magia chroni cię na pewno.Ja chciałam "wszystkiego", ale miałam przeciwko sobie b.wiele, więc to nie magia mnie zawiodła, ale ludzie i...geny, jak się dowiedziałam na końcu.Do tego i zdrowie "siadło" i inne sprawy, a ludzie byli pozbawieni nijako skrupułów, więc dzisiaj z pozycji 46 latki n'ie oceniam więcej, również mojego zachowania, dywinacja i wróżby dały mi niejako "przegląd" symboliczny, ale nawet ten "przessany" przez inne wróżki, nawet b. zdolne był niejako powalający celnością, ale i okropny,bo w opcji moralistycznej i uczuciowej,bez złudzeń w kategorii ja- totalna bohema a np. chrześcijaństwo, nawet z opcją tolerancji.Tak że jeśli runy naprawdę cię wspierają,to możesz mieć często myśli np. o innym panu niż starający się,i- na ogół - dobrze o t tym wiesz, bo karma już w widoczny sposób może wspierać albo zaprzeczać skryptowi.
        Jej, teraz oprócz koleżanki ,która "wyczyściła" sobie po latach wielu "profil "i została szczęśliwą drugą już żoną u boku pasującego "do bólu" również fizycznie - człowieka - to bywają jeszcze i u mnie gołębie - ale nie tylko zwierzaki w plamki, najwidoczniej potomstwo po bieluchach i łaciatkach, nie znakowanych od sąsiada półamatora - ale i znakowany"identyczny" przyleciał, uciekł z czyjegoś gołębnika za półdziką samiczką.

Tak że ja już wieki - od więcej niż 25 lat tworząc sama skrypty i sigile i interesując się aktywnie jogą czasami mam poczucie " zatrzymania" się magii na moich prywatnych sprawach czy karmie,żaden skrypt, zwłaszcza napisany przez kogoś innego,nie pozbawi cię tak ot kwestii konieczności "spłaty" karmicznej,może jedynie wskazać przyczynę. Inna sprawa to tzw. "misja duchowa", której możesz chcieć czy nawet nie chcieć,ale "przeznaczenie" niesie cię w tym kierunku. Kiedyś tam się np.ucieszyłam, z tego co obciążało moje myśli przez wiele lat, bo chciałam czegoś pod zaborczym Saturnem,w trygonie prawie idealnym, więc przy full energii doznałam chyba"overstacku "energetycznego"... Inni mieli podobnież ciekawe blokady saturniczne na domach.
        Zainteresuj się tym może , astrologia nie boli, ale dostęp do danych i horoskopu jest często "zablokowany"...
        Często te właśnie " walki wewnętrzne" są kluczem w dziejach osobowości, jak też twoje prywatne "maski", gdzie magia wspiera,ale przeciwko tobie "walczyć na siłę" - nie będzie.
        • camaretto Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 04.06.21, 12:03
          Ojej, jak bym sama pisała, a gdzie masz te bieluchy i łaciate?
          • kamerados Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 04.06.21, 12:05
            Na Ursynowie w Warszawie pod kościołem, a ty?
    • megi0121 Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 17.01.18, 10:34
      Każdy skrypt runiczny musi byc odpowiednio przygotowany ,nie można sobie ott tak tylko go na kartce wypisać i już ,,musi dzialac,, ...bo wtedy każdy z nas nie miałby z tym problemu. Każdy skrypt trzeba skonsekrować wtedy zacznie działać .
      Jeśli interesujecie sie runami i ezoteryką to zapraszam na aktywną grupe na fb www.facebook.com/groups/182128185624344/ to grupa Doroty Jakubiec - Jasna Strona Mocy ,która prowadzi także szkołę o runach i tarocie ,polecam
      • ale.m Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 18.05.21, 15:32
        A co to znaczy skonsultować? Dziękuję
        • ale.m Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 18.05.21, 15:32
          Skonsekrowac 😉 słownik
    • grabkanska Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 24.06.21, 02:10
      Nigdy.
      • sekatoor Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 29.06.21, 17:47
        Działa,tylko po skonsumowaniu
        • taga10 Re: skrypt runiczny- kiedy dziala? 14.08.23, 11:51
          Hej. Podpinam sie do tematu. Mam skrypt runiczny na milosc i zwiazek wykonany przez osobe ktora sie na tym zna. Mija niedlugo 2 msc odkad nosze go non stop przy sobie ale efektu nie ma... czy one zawsze dzialaja? Do jakiego czasu czeka sie na efekty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka