casablanca76 12.03.10, 22:28 mam prośbę...od niedawna zajmuję się tarotem czy mogłabym prosić o wskazanie jakiejś runy ochronnej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casablanca76 Re: na ochronę-proszę :) 18.03.10, 17:20 chodzi o to żeby runy chroniły mnie przed wszelkim złem...to nie o karty bezpośrednio chodzi tylko tak wogóle...a do tego coś na dobrą koncentrację- jest taka runa?? Odpowiedz Link
werka.1 Re: na ochronę-proszę :) 21.03.10, 20:05 Bardzo ochroną runą jest algiz. Ja jednak połączyłabym ją z runą nauthiz i dagaz, robiąc skrypt runiczny. Odpowiedz Link
casablanca76 Re: na ochronę-proszę :) 22.03.10, 08:04 bardzo Ci dziękuję Werka a możesz mi napisać coś więcej o tym skrypcie?? _____ #****#_#*****# _____# **************# _____#*****#_#******# ______#*#_ _____#**# ___#***#_______ _#****# ___#****#______#*****# ____#****************# ______#*#_#*****# __________#***#_$ _____ ____________$ _________________$ _______________ __$ __________________$___$$$$_ ________________ $__$$$$$$$$ __$$$$$$$______$_$$$$$ _$$$$$$$$$____$$$$$ $______$$$$__$ _________$$ _$ __________$$$ Odpowiedz Link
werka.1 Re: na ochronę-proszę :) 24.03.10, 00:21 Napisz symbole tych run na białej kartce, zielonym kolorem. Noś je przy sobie. Ja algiz noszę w pierścionku, nabyłam go na targach ezoterycznych. Informację jaką dostałam miał chronić moją firmę i zapewniać jej dostatek. Ochrania mnie, mój związek i zdrowie. Tak to odczówam. Odpowiedz Link