casablanca76 16.03.10, 15:45 czy tutaj ktoś zagląda??bo obserwuję to forum od jakiegoś czasu i jakoś tak cicho tu jest.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werka.1 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 18.03.10, 11:53 Myślę,że zaglądaja tu nieśmiałe osoby Ja zagladam co kilka dni, ale tak samej do siebie nie chcę pisać. Zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link
casablanca76 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 18.03.10, 17:17 będzie mi bardzo miło tylko jest mały problem ja się na runach kompletnie nie znam, co oczywiście nie znaczy że mnie nie interesują chętnie bym poznała to zagadnienie- pozdrawiam ;D Odpowiedz Link
werka.1 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 21.03.10, 20:15 casablanca76 napisała: > będzie mi bardzo miło tylko jest mały problem ja się na runach > kompletnie nie znam, co oczywiście nie znaczy że mnie nie > interesują chętnie bym poznała to zagadnienie- pozdrawiam ;D Czy to jest problemem? Ja osobiście z runami zaprzyjaźniłam się jakiś czas temu i bardzo dobrze nam się razem współpracuje. Cały czas je poznaję i odkrywam w nich coś nowego. Tarot bardzo mnie pociągał, ale jakoś nie moglismy się zawsze zgrać.( karty dostałam od przyjaciółki) Nabyłam nowe karty i zaczynamy ponownie wspólną drogę. Myślę,że trzeba dojrzeć do pewnych rzeczy, spraw. Z runami natomiast rozumiem się "bez słów", mówią do mnie czasem nawet zbyt dosadnie Odpowiedz Link
krysiaf1 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 03.04.10, 18:35 chętnie podyskutuję tylko podajcie temat - jaką runę zaczniemy opisywać lub któtkie układy na początku Odpowiedz Link
fronczak88 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 12.04.10, 12:00 może coś podpowiecie jak odczytywać czas w runach Odpowiedz Link
kasiulaka0 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 18.04.10, 02:00 fronczak88 napisała: > może coś podpowiecie jak odczytywać czas w runach Z runami jest tak jak z tarotem. Wszystko zależy od tego jak zadasz pytanie, na jaki okres czasu. Żadne karty nie dadzą Ci konkretnej odpowiedzi o czas. Zadając pytanie skup się na jaki okres czasu je kładziesz, tu będzie odpowiedź Odpowiedz Link
kasiulaka0 Re: hej!!heeeej! :) czy tu ktoś jest??? 18.04.10, 01:57 Witam Podglądam to forum od jakiegoś czasu i widzę, że są osoby, które chcą zgłębiać wiedzę o runach. To takich i ja należę, chętnie podyskutuję na ten temat. Odpowiedz Link