krysia17171 Re: a co na pogarszający sie wzrok?n/t 21.10.07, 10:01 oczywiście stała opieka okulistyczna, ale jeśli szukasz wsparcia run, poczytaj, co piszemy na tym forum o każdej runie, a szczególnie o ich zdrowotnym działaniu Nadmienię, że na pogarszający się wzrok mogą mieć wpływ również inne choroby np. cukrzyca pozdrawiam, życzę zdrowia Krystyna Odpowiedz Link
kamea_chateau Krysia !!! 21.10.07, 11:07 prosiłam o padanie tun i jak je stosować na pogarszający się wzrok!!! Od komputera i czytania w dużej ilości. Jeśli miałbym cukrzycę to zapytałabym czy runy mogą pomóc chyba logiczne, prawda? Ty jak zwykle musisz dopisac się do każdego wątku chociaż nie masz pojęcia o konkretnej odpowiedzi na pytanie. Kamea Odpowiedz Link
krysia17171 Re: Krysia !!! 21.10.07, 12:15 nie oczekiwałam podziękowania za swoją odpowiedz, nie widziałam też słowa, proszę , w twoim pytaniu, [ale, czy to było pytanie, czy rzucony temat] ale to tak na marginesie... Zadając pytanie, staraj się dokładnie je sprecyzować,czy też rozwinąć Skoro interesujesz się runami, pracujesz z nimi, jesteś z nimi w przyjażni-bez trudu znajdziesz odpowiedż na swoje pytanie, ale konieczne przy tym jest wyciszenie emocji tego ci życzę Krystyna Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: Krysia !!! 21.10.07, 12:16 Mania, nie nerwuj sie))Zrób sobie na dwóch karteczkach małych, dwie Runy Laguz.Po jednej na jedno oczko i np: wieczorkami kładź sobie na te śliczne oczka Pozdrowionka!!!! Odpowiedz Link
kamea_chateau Dzieki wyrdlove1 21.10.07, 13:32 o taką odpowiedz mi chodziło A ty Krysia nie mądrz się, słbo mi się robi od czytania twoich wypowiedzi. Tylko głupie wstawki potrafisz pisać. Resztę przepisujesz bezmyślnie z książek. Odpowiedz Link
krysia17171 Re: a co na pogarszający sie wzrok?n/t 22.10.07, 11:29 Z pokorą przyjmuję słowa krytyki pod moim adresem, ale od agresji i złośliwości z twojej stony mentalnie całkowicie się ogizolowałam- to tylko twój problem, ze tak reagujesz.... Z jednej strony ta sytuacja jest po prostu śmieszna, na moją odpowiedż zareagowałaś jak rozkapryszona dziewczynka, która nie otrzymała gotowej odpowiedzi, a tylko sugestię aby sama dotarła do tych wiadomości, skoro znasz runy, jak sama piszesz na wizytówce Z drugiej jednak strony, dorosłej. czy to nie jest przejaw przerostu ego, pomylenia pojęć-wartość i ważnośc czy też żle pojęta asertywność-ale to tylko twój problem.... Jeśli nie zgadzasz się z tym i w jaki sposób piszę na forum o runach, włącz się-bo chyba jeszcze nie widziałam żadnego postu o runach napisanego przez ciebie Odpowiedz Link
kamea_chateau Krysia czytaj kobieto 22.10.07, 11:49 teksty ze zrozumieniem!!! Ja proszę o odpowiedz a nie tekst żebym sobie sama szukała. Weź się zastanów kobieto. Odpowiedz Link
krysia17171 Re: Krysia czytaj kobieto 22.10.07, 12:55 kamea-tym tekstem całkowicie odsłoniłaś gardę- ci którzy do tego czasu nie wiedzieli o co w tym wszystkim chodzi, mam nadzieję, ze teraz wiedzą więcej,,,,,pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link
riobraavo Re: a co na pogarszający sie wzrok?n/t 22.10.07, 15:45 Krysia17171 Kamea interesuje się runami, ale nie wszystko jeszcze o nich wie, dlatego pyta o pewne sprawy na forum. Samodzielnie może przeszukać książki, ale tu może sie skonsultować z osobami bardziej doświadczonymi (praktykami). I się już nie złośćie drogie panie. Odpowiedz Link
ifyso Re: a co na pogarszający sie wzrok?n/t 22.10.07, 20:58 Nasze forum jest po to, by pytać, odpowiadać - wymieniać się wiedzą i doświadczeniami, pomagać, opowiadać, uśmiechac ...Wydaje mi się, że niewiele jest osób posiadających wszystkie książki o runach. I niewiele osób ma przejrzane wszystkie dostępne materiały internetowe o runach. Każda z książek coś nowego wnosi. Jeśli ktoś ma np. tylko "Runy magiczny dar Odyna" - tam nie ma opisanych run pod kątem zdrowia. Podobnie w książce Wdowiaka o talii "Power of Runes"... Pytanie Kamei jest jak najbardziej na miejscu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: a co na pogarszający sie wzrok?n/t 22.10.07, 21:51 Orientujesz się Iwonka, czy ta książka Wdowiaka jest gdzieś dostępna do kupienia? Odpowiedz Link
ifyso Wiola - książka Wdowiaka 23.10.07, 17:50 Witaj Wiolu! Książeka jest w merlinie. POdaje Ci linka. www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,421734.html Odpowiedz Link
krysia17171 Przepraszam 23.10.07, 11:42 Przepraszam wszystkich, którzy czytali ten watek i czują sie zniesmaczeni- ja też tak się czuję... Moją intencją nie było prowadzić tego wątku w tym kierunku- nie spodziewałam się takiej reakcji osoby pytającej Dobrze, że kamea ma koleżanki, wspaniałe wróżki, które załagodziły całą sytuację, dziękuję i jeszcze raz przepraszam To dla mnie nowe doświadczenie, oczywiście będę zaglądała na to forum, ale czy będę się czynnie się włączała-dzisiaj jeszcze tego nie wiem pozdrawiam wszystkich Krystyna Odpowiedz Link