ifyso 31.05.08, 18:04 wiadomo...jedz pół, ruszaj sie...i tak dalej...psychiczne podejście i wiara są bardzo ważne...znacie skrypt wspomagający pożegnanie zbędnych kilogramów? Poproszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosma9 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 01.06.08, 14:11 Ja również proszę o takie runy ) Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 01.06.08, 21:44 Dziewczyny, już piszę czarodziejskie zaklęcie)Jestem jego żywym przykładem Schudłam 9 kilo w 6 tygodni i dalej się odchudzam, ale pod kontrolą dietetyka.Mam na ścianie, w zasięgu oku taki skrypt- Runa Laguz.............Runa Laguz.W miejsce kropek wpiszcie- Moje ciało waży(ile chcecie schudnąć) i utrzymuje ten stan.Ja czytam to kilka razy na dzień i samopoczucie jest git))Albo taki skrypt: Laguz, Laguz, Perthro, Isa, Algiz.Powodzenia) Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 01.06.08, 23:27 Jesli chodzi o schudniecie to polecam zastosowanie skryptu runy INGWAZ.Mozna zastosowac takze skrypt INGWAZ ISA DURISAZ.Jest to silny skrypt.Polemizował bym jesli chodzi o rune LAGUZ gdyz LAGUZ moze powodowac nawroty checi siegniecia po jedzenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
smonisia Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 02.06.08, 16:21 zgadzam sie z Toba Macieju,Laguz wlasnie tak dziala. ja swego czasu stosowalam inny skrypt,ale w gre wchodzila moja tarczyca (czarnobylska)-zaburzala wszystko a zwlaszcza wage! Ingwaz,uruz i tiwaz ,wydaje mi sie ze pomoglo mi to tez Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 02.06.08, 17:02 smonisia napisała: > zgadzam sie z Toba Macieju,Laguz wlasnie tak dziala. > ja swego czasu stosowalam inny skrypt,ale w gre wchodzila moja > tarczyca (czarnobylska)-zaburzala wszystko a zwlaszcza wage! > Ingwaz,uruz i tiwaz ,wydaje mi sie ze pomoglo mi to tez ) Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 02.06.08, 18:20 Rune Ingwaz to ja mam na piecu gazowym, żeby tyle gazu nie zżerał))Myślisz, że na lodówkę mogę przyczepić Runę Ingwaz?)))Laguz mi pomagała, ale ile ludzi, tyle teorii Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 02.06.08, 19:12 Smiało Ingwaz pomoze zrzucic kilogramy ) Odpowiedz Link
ifyso Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 02.06.08, 20:30 Dziękuje Wam...Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
3anette24 Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 06.12.08, 17:26 A w jaki sposob napisac te runy?? czy miedzy nimi pisac swoje imie alfabetem runicznym??? Odpowiedz Link
ifyso Re: RUNY na wspomożenie odchudzania 17.12.08, 18:30 Można umieścić swoje imię pomiędzy runami ingwaz. Sporządzając yaki skrypt warto skupić się na intencji i naszym pragnieniu : odchudzeniu się. Wspmagać się często wizualizacją. Wizualizuj sobie, że w okreśłonym czasie np. za trzy miesiące chodzisz uśiechnięt sana wagę i ważysz xx kg. o 5 mniej. POWODZENIA! Odpowiedz Link