Dodaj do ulubionych

Praca w Niemczech bez pośredników

09.06.11, 09:20
arbeits-info.pl/
Obserwuj wątek
    • ludgie Re: Praca w Niemczech bez pośredników 27.06.11, 16:29
      Dlaczego bez pośredników? Jak agencja pośrednictwa jest sprawdzona chociażby przez znajomych to warto uderzać. Taką firmą jest chociażby eurokontakt, jak szukasz obecnie to warto zajrzeć tutaj: epser.com/. Znam wiele osób, które testowały kilka tego typu firm i nic, natomiast ta raczej cieszy się dobra opinią.
      • daga1950 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 28.06.11, 13:15
        No same firmy się ogłaszają,co się dzieje nie macie już pomysłu czy firma upada,to......
        • 2603d Re: Praca w Niemczech bez pośredników 30.12.12, 18:46
          Witam jestem zainteresowana pracą,przy opiece osób starszych,mam 7 letnie doswiadczenie przy opiece osób starszych we Włoszech.Pozdrawiam.
        • 25barbara Re: Praca w Niemczech bez pośredników 24.08.15, 12:40
          Szukam pracy jako zmieniczka do osob starszych na zastepstwo na 6 tygodni we wrzesiniu pracowalam w niemczech jako zmieniczka z demesja parkisonem moj jezyk komunikacyjny moj num tel698713479
    • klapka3 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 29.08.15, 14:54
      Ja zdecydowanie wolę jechać od razu do pracy, którą załatwię sobie jeszcze w Polsce niż jechać i dopiero szukać. Agencja pracy MG solutions ostatnio załatwiła mi pracę jako freelancer. Praca łatwa, dobrze płatna. Jedyne co trzeba umieć to perfekcyjnie obcy język. W moim przypadku był to język niemiecki.
    • olix.95 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 13.07.16, 18:56
      Wraz z partnerem szukamy pracy. Mam 21 lat i jestem absolwentką Liceum Ogólnokształcącego, chłopak ma 26 lat i ukończył Technikum Zawodowe. Jesteśmy osobami młodymi, energicznymi, pracowitymi, punktualnymi oraz lojalnymi. Powierzone zadanie wykonujemy rzetelnie i dokładnie. Jesteśmy gotowi podjąć stanowisko od zaraz. Partner parę lat pracował w Niemczech, więc komunikatywnie zna język niemiecki.Posiadamy własne auto. Mamy silną motywację do pracy, chęci i umiejętność szybkiego uczenia się. Z wyrazami szacunku Kościelska Aleksandra
    • olix.95 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 13.07.16, 18:59
      Witam, wraz z partnerem szukamy pracy w Niemczech. Jesteśmy osobami młodymi, energicznymi, pracowitymi, punktualnymi oraz lojalnymi. Powierzone zadanie wykonujemy rzetelnie i dokładnie. Jesteśmy gotowi podjąć stanowisko od zaraz. Partner parę lat pracował w Niemczech, więc komunikatywnie zna język niemiecki.Posiadamy własne auto. Mamy silną motywację do pracy, chęci i umiejętność szybkiego uczenia się. Z wyrazami szacunku Kościelska Aleksandra
    • personelkonsulting Re: Praca w Niemczech bez pośredników 01.12.16, 15:14

RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ

OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH
      Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece.

Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy

Opis / Obowiązki:
      Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp.
      Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie
      Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej
      Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian
      160 godzin miesięcznie + nadgodziny
      Główne zadania:
      Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych
      Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza
      Wsparcie przy rehabilitacji
      Towarzyszenie umierającym
      Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku

Wymagania:
      Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych
      Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego
      Zadbany wygląd i kultura osobista
      Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie

Oferujemy:
      Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne
      Stawka godzinna: 10,50 euro brutto
      Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta
      Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień
      Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro
      Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne
      Zwrot kosztów podróży

W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI
      Personel Konsulting
      ul.J.Kilińskiego 68a
      22-400 Zamość
      tel 509 555 603
      mail.synapsa.synapsa@onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?