ludgie Re: Praca w Niemczech bez pośredników 27.06.11, 16:29 Dlaczego bez pośredników? Jak agencja pośrednictwa jest sprawdzona chociażby przez znajomych to warto uderzać. Taką firmą jest chociażby eurokontakt, jak szukasz obecnie to warto zajrzeć tutaj: epser.com/. Znam wiele osób, które testowały kilka tego typu firm i nic, natomiast ta raczej cieszy się dobra opinią. Odpowiedz Link
daga1950 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 28.06.11, 13:15 No same firmy się ogłaszają,co się dzieje nie macie już pomysłu czy firma upada,to...... Odpowiedz Link
2603d Re: Praca w Niemczech bez pośredników 30.12.12, 18:46 Witam jestem zainteresowana pracą,przy opiece osób starszych,mam 7 letnie doswiadczenie przy opiece osób starszych we Włoszech.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
25barbara Re: Praca w Niemczech bez pośredników 24.08.15, 12:40 Szukam pracy jako zmieniczka do osob starszych na zastepstwo na 6 tygodni we wrzesiniu pracowalam w niemczech jako zmieniczka z demesja parkisonem moj jezyk komunikacyjny moj num tel698713479 Odpowiedz Link
klapka3 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 29.08.15, 14:54 Ja zdecydowanie wolę jechać od razu do pracy, którą załatwię sobie jeszcze w Polsce niż jechać i dopiero szukać. Agencja pracy MG solutions ostatnio załatwiła mi pracę jako freelancer. Praca łatwa, dobrze płatna. Jedyne co trzeba umieć to perfekcyjnie obcy język. W moim przypadku był to język niemiecki. Odpowiedz Link
olix.95 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 13.07.16, 18:56 Wraz z partnerem szukamy pracy. Mam 21 lat i jestem absolwentką Liceum Ogólnokształcącego, chłopak ma 26 lat i ukończył Technikum Zawodowe. Jesteśmy osobami młodymi, energicznymi, pracowitymi, punktualnymi oraz lojalnymi. Powierzone zadanie wykonujemy rzetelnie i dokładnie. Jesteśmy gotowi podjąć stanowisko od zaraz. Partner parę lat pracował w Niemczech, więc komunikatywnie zna język niemiecki.Posiadamy własne auto. Mamy silną motywację do pracy, chęci i umiejętność szybkiego uczenia się. Z wyrazami szacunku Kościelska Aleksandra Odpowiedz Link
olix.95 Re: Praca w Niemczech bez pośredników 13.07.16, 18:59 Witam, wraz z partnerem szukamy pracy w Niemczech. Jesteśmy osobami młodymi, energicznymi, pracowitymi, punktualnymi oraz lojalnymi. Powierzone zadanie wykonujemy rzetelnie i dokładnie. Jesteśmy gotowi podjąć stanowisko od zaraz. Partner parę lat pracował w Niemczech, więc komunikatywnie zna język niemiecki.Posiadamy własne auto. Mamy silną motywację do pracy, chęci i umiejętność szybkiego uczenia się. Z wyrazami szacunku Kościelska Aleksandra Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: Praca w Niemczech bez pośredników 01.12.16, 15:14 RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece. Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian 160 godzin miesięcznie + nadgodziny Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza Wsparcie przy rehabilitacji Towarzyszenie umierającym Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku Wymagania: Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego Zadbany wygląd i kultura osobista Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne Stawka godzinna: 10,50 euro brutto Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne Zwrot kosztów podróży W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting ul.J.Kilińskiego 68a 22-400 Zamość tel 509 555 603 mail.synapsa.synapsa@onet.pl Odpowiedz Link