magdaka31 30.10.17, 08:59 Poszukuję opinii na temat agencji opiekunkawniemczech.eu/ :) Każda informacja cenna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzannanowak Re: opiekunkawniemczech.eu - opinie 07.11.17, 14:05 Mam bardzo dobre doświadczenia. Jeszcze przed pierwszym wyjazdem robiłam u nich kurs językowy, który mogę polecić. Formalności dopięte, pieniądze na czas, a i bonusy do wynagrodzenia mogą wpaść :) Odpowiedz Link
kdylewska05 Re: opiekunkawniemczech.eu - opinie 22.11.17, 22:35 Może lepiej pracować bez pośredników? Na pewno pieniądze większe oraz możliwości. Polecam sprawdzić allegro.pl/jak-wyjechac-do-niemiec-i-znalezc-prace-i7059178869.html Odpowiedz Link
dariamazur Re: opiekunkawniemczech.eu - opinie 23.11.17, 09:29 Według mnie lepiej jednak przez agencję, zawsze to zabezpieczenie. Sama jeżdżę z agencją, o którą pytasz, koordynatorzy zawsze wszystko mają pod kontrolą. Teraz też mają całkiem dobrą okazję świąteczną, warto skorzystać, bo to zawsze dodatkowy grosz :) asy-eurokasy.pl/swieta/ Odpowiedz Link
bognaa76 Re: opiekunkawniemczech.eu - opinie 03.01.18, 23:11 Z przerwami wyjeżdżam z nimi od kilku lat. Różni podopieczni trafiali się w tym czasie, z niektórymi zostawałam na dłużej, ale po stronie agencji nigdy nie miałam problemów. Koordynatorzy kontrolują sytuację w trakcie pobytu, jest telefon alarmowy 24/7. Dokument A1 i karta EKUZ zawsze są, pieniądze też na czas. Odpowiedz Link
jagodziankowa Re: opiekunkawniemczech.eu - opinie 19.01.18, 15:42 Też kiedyś z nimi wyjeżdżałam, ale okazało się, że to praca nie dla mnie. Nie każdy odnajdzie się w opiece i to też trzeba mieć na uwadze. Ja w sumie jechałam z doświadczeniem po opiece nad swoimi dziadkami, ale jednak rodzina to co innego. Do samej agencji jednak nie miałam żadnych zastrzeżeń, także jak ktoś się odnajduje w tym zawodzie to powinie być zadowolony :) Odpowiedz Link