Dodaj do ulubionych

OPIEKUN MEDYCZNY darmowe szkolenie!

15.05.18, 14:08
DARMOWE zajęcia ze świadczenia usług opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej!
Zapraszamy na DARMOWE zajęcia ze świadczenia usług opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej.
Ruszają zapisy - 30 wolnych miejsc.
WYMÓG - wykształcenie średnie.

UWAGA! Liczba miejsc ograniczona!
Kontakt: 12 292 62 94, 785 057 444

Obserwuj wątek
    • kryst15 Re: OPIEKUN MEDYCZNY darmowe szkolenie! 26.08.20, 12:28
      Podobne zajęcia można odbyć bezpłatnie w Cosinusie. W rok można zdobyć zawód opiekuna medycznego i potwierdzić to certyfikatem i egzaminem kwalifikacyjnym Z.4. Wystarczy ukończona szkoła średnia. Nie potrzeba matury.
      • malgoniew Re: OPIEKUN MEDYCZNY darmowe szkolenie! 15.09.20, 07:41
        Właśnie mam za sobą pierwszy zjazd. Było intensywnie, ale sympatycznie. Prowadząca zajęcia robi dobre wrażenie i widać, że zna się na robocie. Jest nie tylko teoretykiem, ale też pracuje w zawodzie. Cieszę się, że tu trafiłam.
    • ekulaska Re: OPIEKUN MEDYCZNY darmowe szkolenie! 18.09.20, 10:06
      Jestem na opiekunie medycznym w Zielonej Górze i jest świetnie, pomijam to, ze nauka jest za darmo, chodzi o atmosferę. I w szkole jest super, nauczyciele - pomocni, sekretariat - profesjonalna obsługa, a grupa cudowna
    • zwierznikoli Re: OPIEKUN MEDYCZNY darmowe szkolenie! 06.10.20, 11:28
      Polecam Cosinusa, opiekun medyczny trwa u nich tylko rok. W tym czasie zdobywa się zawód, a po zdanym egzaminie państwowym, który jest w szkole, zyskuje się prawo do wykonywania zawodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka