ewaaldona 27.01.09, 17:19 CZy ktoś korzystał kiedyś z wyjazdu do pracy przez tą agencję?czy jest ona w porządku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaorla_k13 Re: Czy ktoś zna agencję OST-PROFI? 22.02.09, 19:05 nie znam,sama jesten zainteresowana Odpowiedz Link
dina8 Re: Czy ktoś zna agencję OST-PROFI? 24.02.09, 13:13 Cześć nie znam tej firmy i nie wiem jaka jest motywacja waszego wyjazdu. Bo jeśli jesteście młodymi osobami chcącymi sobie dorobić to może warto się porozglądać np. pakowanie coś co musicie być obecne 8h i reszta czasu należy do was. A jeśli jesteście zmuszone wyjechać nie ma innej możliwości wybór należy do was! Nie będę przestrzegać przed ta firmą bo jak wspomniałam na początku nie znam jej i nikogo kto by przez nią pracował więc nie pomogę. Ale trzeba się dobrze zastanowić czy :prowadzenie domu, robienie zakupów, pranie, sprzątanie, podawanie leków, a reszta czasu to jest tak zwane czuwanie. Czy chcecie tak pracować bo ja pracowałam 10 czasami 12 godzin przy pakowaniu i byłam zmęczona godzinami a ciągła opieka nad kimś to jest pewien stres jeszcze na obczyźnie ale nikogo nie chcę zniechęcać. Bo kiedyś sama się zastanawiałam by wyjechać jako opiekunka,ale więcej znalazłam plus niż minusów.Powodzenia i rozważnych decyzji. Odpowiedz Link
dina8 Re: Czy ktoś zna agencję OST-PROFI? 24.02.09, 13:15 minusów niż plusów:) -sprostowanie Odpowiedz Link