ariadna_ffm 27.06.09, 11:27 Szukam opiekunki do rocznego dziecka we Frankfurcie n. Menem. Praca w godzinach 8.30 - 12.30. Od poniedzialku do piatku, okazyjnie także w weekendy. Nie oferuję pokoju/mieskania. Praca od sierpnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atka1112 Re: Opiekunka do dziecka we Frankfurcie 19.07.09, 14:57 na jak długo szukasz opiekunki?? proszę o kontakt atka1112@o2.pl Odpowiedz Link
magdahad Re: Opiekunka do dziecka we Frankfurcie 07.09.09, 17:33 Dzien Dobry, Wlasnie przeczytalam Pani ogloszenie i zanim opowiem o sobie,chcialabym zapytac,czy ogloszenie w sprawie opiekunki jest jeszcze aktualne? Pozdrawiam, Magdalena. Odpowiedz Link
zgblondi Re: Opiekunka do dziecka we Frankfurcie 08.10.09, 16:34 witam:) czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne??? pozdrawiam monika Odpowiedz Link
martaffm Re: Opiekunka do dziecka we Frankfurcie 12.05.11, 12:25 Witam. Czy oferta pracy do opieki nad dzieckiem jest wciaz aktualna? Jestem aktualnie Au Pair. Przez rok ucze sie jezyka obcego i opiekuje dziecmi. Przyjechalam tutaj , kiedy jeden chlopczyk mial nieco ponad rok, drugi 5 lat. Jestem 21 latka, bardzo lubie dzieci. Jesli wymagalby/aby Pan/i referencji od rodzicow dzieci - dostarcze. Od 15 sierpnia konczy mi sie umowa, wiec bede wolna. Szukam pracy wlasnie do opieki nad dzieckiem. Czekam na odpowiedz, pozdrawiam. Odpowiedz Link
langusta50 Re: Opiekunka do dziecka we Frankfurcie 07.07.16, 18:50 jestem zainteresowana ofertą pracy. Lubię dzieci,mam z nimi dobry kontakt. Znam niemiecki dobrze. Proszę o szybki kontakt i decyzje. z poważaniem Dorota Kurzyniec Odpowiedz Link