liaana Re: Życzenia Swiąteczne 23.12.09, 22:03 I ja życzę Bogatce i wszystkim sympatykom tego forum zdrowych, pogodnych i spokojnych ŚWIĄT. Odpowiedz Link
kanoka Re: Życzenia Swiąteczne 23.12.09, 22:36 Wesołych Świąt dla Bogatki i wszystkich uzdolnionych graficznie Forumek Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Noworoczne życzenia 31.12.09, 08:30 Kiedy Nowy Rok nadchodzi, kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało, trzeba opić wszystkie troski, by następny rok był Boski. SYLWESTROWEGO SZALEŃSTWA ŻYCZĘ Bardzo dużo miłości i mało w życiu trudności, dużo bąbelków w szampanie i kogoś, kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Noworoczne życzenia 31.12.09, 16:47 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają... Niech one się Tobie wszystkie pospełniają. I z Nowym Rokiem, niech los Ci się odmieni, a ogród życia się zazieleni. Odpowiedz Link
an.ta Re: Noworoczne życzenia 31.12.09, 23:34 Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku, szelestu w kieszeni i słońca promieni oraz by Rok cały poprostu był wspaniały! Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Życzenia Swiąteczne 18.12.10, 05:50 Minął rok, czas na nowe życzenia. Dla wszystkich miłych ludzi, którzy są tu aktywni i dzielą się swym czasem i pomysłami Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam ciepła, radości, szczęścia, spokoju. Życzę, by wigilijny stół wszystkich zjednoczył, kończąc wszelkie waśnie i spory. W Nowym 2011 roku życzę wiary w siebie, ambitnych planów, prostych marzeń, prawdziwych uczuć. Życzę, by Waszym rodzinom żyło się lepiej, zgodniej, w atmosferze wzajemnej życzliwości, wyrozumiałości. Życzę dobrej pracy, a w niej sukcesów, poczucia, że jesteście doceniani. Życzę zdrowia, pieniędzy i umiejętności dostrzeżenia tego, co wyjątkowe. Ale przede wszystkim życzę miłości, bo tylko ona pozwala czuć się pięknym, dobrym i wyzwala pozytywną energię. A poza tym..., to właśnie z miłości będziemy kiedyś rozliczeni. I postępów w grafice, więcej wolnego czasu i Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Życzenia Swiąteczne 25.12.13, 12:11 www.zyczeniaswiatecznebozonarodzeniowe.pl/card,683617525401.html Odpowiedz Link
79.angelika Re: Życzenia Swiąteczne 18.12.10, 18:27 Tekst linka Zdrowych i szczęśliwie przeżytych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Życzenia Swiąteczne 19.12.10, 04:48 Aniołku brawo! Kliknęłam prawym przyciskiem myszy na Twojej pracy, z rozwijanego menu wybrałam Kopiuj adres obrazka i wstawiłam pomiędzy [ img ] [ /img ] Odpowiedz Link
agas301 Re: Życzenia Swiąteczne 20.12.10, 13:27 Może nie umiem tworzyć tak pięknie nastroju ale dołaczam z życzeniami, wszelkiej pomyślności... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Życzenia Swiąteczne 20.12.10, 20:19 ak bombka na choince i gwiazda na niebie.Tak Bóg miłosierny zjawia się u Ciebie. I daje Ci spokój ,radość i wiarę w te Święta radosne,hojne i wspaniałe. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Życzenia Swiąteczne 14.12.11, 02:38 Wszystkiego Ci dzisiaj życzę, co dobre, szczęśliwe i miłe, co daje uśmiech i spokój, radością napełnia chwilę... Kartki już wybrane, napisane, już czas wysłać do rodziny. A ja cieszę się na malowanie i skrapkowanie - kartek, widoków zimowych, obrazków od serca. Podoba mi się też ten ruch okołoświąteczny w necie - dlatego wyciągnęłam ten wątek na wierzch - nowe święta, nowe pomysły i życzenia. Na razie nic nowego, gotowy obrazek, który obiegł już cały Internet: Odpowiedz Link
kendo Re: Życzenia Swiąteczne Wigilijne 20.12.11, 14:09 *Bogatko i reszta Odwiedzajacych zycze Wam duzo radosci/zdrowia/"cieplych ludzi" a w nadchodzacy Nowy Rok 2012 spelnienia marzen. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Życzenia Swiąteczne Wigilijne 22.12.11, 13:39 Udanych, miłych świąt i szczęśliwego kolejnego roku życzę całemu gronu przyjaciół(ek) Bogatki i samej Bogatce mariusz Odpowiedz Link
agas301 Re: Życzenia Swiąteczne 25.12.11, 14:56 ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$ Mega udanych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. ...oby Wam się ścieliło a nasze forum życiem tętniło! Aga Odpowiedz Link
polnaro Re: Życzenia Swiąteczne 01.01.12, 16:54 Wspaniałego 2012 : szczęścia w zdrowym ciele, miłości w rodzinie i przyjaznych ludzi wielu - wszystkim tutaj życzę. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Życzenia Swiąteczne 01.01.12, 17:09 Dużo pieniędzy, bo wszystko drożeje. Pogody ducha gdy Tusk szaleje. Bądź zdrów, bo jeśli zachorujesz, rząd już leków nie zrefunduje. Pokochaj rower, polub bieganie, bo na paliwo Ci nie zostanie. Niech na co dzień, nie od święta, gęba będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie, i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba w 2012 roku Odpowiedz Link
wlodekbar Re: Życzenia Swiąteczne 25.12.13, 21:33 jaga_22 napisała: > > > > > I ja dołązam sie do życzeń Odpowiedz Link
agas301 Re: Życzenia Swiąteczne 25.12.13, 23:26 www.rossnet.pl/Artykul/Pamietaj-o-zyczeniach,196565 Odpowiedz Link
agas301 Re: Życzenia Swiąteczne 31.12.13, 22:14 Z wybiciem północy Nowy Rok nadchodzi. Niech radość przyniesie, smutki wynagrodzi. Niech Was szczodrze obdaruje, zdrowia szczęścia nie żałuje! I niech spełni krok po kroku, te marzenia w Nowym Roku! Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Życzenia Swiąteczne 29.12.14, 05:31 s01.yapfiles.ru/files/1034175/Do_Siego_Roku_2.swf Zdrowia, szczęścia, pomyślności w kochanym i przyjaznym towarzystwie. Kartki zrobiłam wg tutoriali Entheosa www.entheosweb.com/tutorials/coreldraw/christmas_card.asp oraz www.entheosweb.com/tutorials/coreldraw/new_year_wallpaper.asp w CorelDraw. Odpowiedz Link
agas301 Re: Życzenia Swiąteczne 29.12.14, 22:58 Wszystkiego dobrego Bogatko kochana pomyślności dla wszystkich forumowiczów aktywnych i podczytujących czyli tych z korytarza Ile to już lat ten wątek. Cztery. Nieźle. Czyli dobra nasza wola nigdy nie gaśnie. Oby tak dalej. Do siego Roku!!!! apetyt zmalał ale zdjęcia pyszne Bogatko co Ty robisz tak wcześnie na forum? Odpowiedz Link
an.ta Re: Życzenia Swiąteczne 01.01.15, 13:46 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Bogatko twoje prace extra! Odpowiedz Link