an.ta 22.04.10, 18:24 No cóż tak naprawdę, to prawdziwe jest tylko okno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agas301 Re: Widok z mojego okna wieczorem 22.04.10, 19:57 Wszystko jest prawdziwe; okno i kot i lampa Przepięknie mieszkasz, tak tu tajemniczo... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Widok z mojego okna wieczorem 22.04.10, 22:23 Aniu, ciekawa kompozycja, pamiętam ten parapet sprzed pół roku, okiennice były zamknięte, też wieczorem. Tutaj coś się dzieje u góry okna, jakby odbicie? Agnieszka przyszła z wizytą do aniołka, z serduszkami, lubię ten kwiat. Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojego okna wieczorem 22.04.10, 22:57 Ten ludzik z serduszkami jest słodki. Milutki gośc. Bogatko u góry jest tylko zmniejszenie krycia i niezbyt dokładnie poprawiona rama za pomocą stempla Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Widok z mojego okna wieczorem 22.04.10, 23:21 No, jest lekkie przesunięcie, zastanawiałam się, dlaczego, dzięki za wyjaśnienie, też często używam stempla. I ciekawe to światło na parapecie, padające z zewnątrz... chyba zdjęcie zrobione w dzień, ale jako nocne jest jak światło księżyca lub lampy zewnątrz. Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojego okna wieczorem 23.04.10, 00:34 Zdjęcie robione w dzień i jeszcze słońce mi się trafiło. Coś ostatnio tego słońca bardzo mało. Dzisiaj szłam do pracy i oczom nie wierzyłam że pada śnieg. Odpowiedz Link
agas301 Re: Widok z mojego okna wieczorem 24.04.10, 22:48 pogoda rzeczywiście kapryśna ostatnio jest udał Ci się ten efekt swiatła księzycowego i firanka przez to przesuniecie jakby celowe nabiera przezroczystości i zwiewności ten widok kojarzy się z Anią z Zielonego Wzgórza... Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojego okna wieczorem 25.04.10, 01:06 No to jeszcze widok nieomal prawdziwy z prawdziwego okna w ciągu dnia. Letni żeby lato przywołac Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Widok z mojego okna wieczorem 25.04.10, 01:58 Ta wersja najlepsza, a ta żyrafa to co? Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojego okna wieczorem 25.04.10, 11:12 A lubię ją, bo taka wesoła.Już ją w kilku miejscach umieściłam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Widok z mojego okna wieczorem 25.04.10, 18:49 Cudny masz widok z okna Aniu Świetnie to zrobiłaś,cudna poświata,a nad oknem,przy suficie jakby firanka podniesiona,założona,podoba mi się! Dziękuje za widok z okna z żyrafą,który do skrzynki dostałam Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Widok z mojego okna wieczorem 02.08.11, 16:38 ...w SumoPaint chmury, ale to raczej metaloplastyczny wizerunek. Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojego okna wieczorem 03.08.11, 00:11 No, no ....ciekawe chmury, ale takie trochę katastroficzne. Odpowiedz Link
agas301 Re: Widok z mojego okna wieczorem 04.08.11, 19:43 ojej, mnie to się kojarzy z ośrodkiem zdrowia w czasach PRL. Istna ściana, ponura i przyprawiająca dzieci o ból zębów Pewnie niektórym do tej pory tak pozostało. A dziś...piekne zielone, kwieciste łączki, fajnie mają teraz... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Widok z mojej lupy :) 03.08.12, 22:24 Pierwsze podejście do efektu lupy: i drugie Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojej lupy :) 04.08.12, 09:22 A teraz muszę się zastanowić w jakim programie to zrobiłam. Jakiś czas temu bawiłam się innym programem niż Photoshop tylko nie pamiętam jakim Marzy mi się Photoshop już nawet nie 6 ale chociaż 5 Odpowiedz Link
an.ta Re: Widok z mojej lupy :) 04.08.12, 09:23 A nawet 4 niech będzie Cały czas na starej siódemce sobie działam. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Widok z mojego okna wieczorem 04.08.12, 11:18 Aniu, lupa Twoja elegancka, gratuluję . ^_^ . . ^_^ . . ^_^ . . ^_^ . . ^_^ . Odpowiedz Link