agas301
23.02.11, 12:48
Portfolio jest prawdopodobnie najważniejszym składnikiem zaplecza grafika. Jest sposobem na zaprezentowanie się światu i pokazanie odbiorcom czego mogą od nas oczekiwać. Portfolio, od którego tyle zależy i od którego wiele oczekujemy, wymaga sporo uwagi i dokładnego przemyślenia.
www.poswojemu.eu/2010/08/dostroic-swoje-portfolio/
Chciałabym wykorzystać mój talent również do pracy zarobkowej – dotąd zajmowałam się czymś innym, ale wiadomo, wszystko w życiu się zmienia. Z tego powodu właśnie moim planem jest stworzenie tego, co jako galeria zdjęć z moich dotychczasowych mniejszych lub większych skromnych osiągnięć będzie zarazem moim sieciowym portfolio.
Po zgromadzeniu moich starszych oraz nowszych projektów może utworzyć się całkiem niezła galeryjka, z tymże gdyby tak wziąć pod lupę to w tym momencie zaledwie może kilka

nadawałoby się do hostingu /ponoć lepsze trzy lub cztery dobre niż masa bohomazów~~~/ Sądzę, iż to doskonały sposób na zapoczątkowanie galerii-portfolio. Do tej pory umieszczałam w Gmail - szybko "w pięć minut".
A co Wy o tym sądzicie?
Czy ktoś z Was sobie takie robił a może profesjonalnie?! Choć na początek nie zawsze wiadomo z czym to się je, zawsze lepiej zacząć od czegoś mniej skomplikowanego; bezpłatnie a jest wiele takich stron.
Macie jakieś pomysły, jak to zrobić a może wspólnie spróbujemy
picasaweb.google.com/home