bogatka1 17.08.08, 20:30 www.startgames.nl/spelletjes/119/bubbels_2.html gra w kulki, na mnie działa uspokajająco, stres się wycisza. Jaki masz rekord? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogatka1 Re: Link do takiej gry 16.11.08, 18:48 gry123.pl/yez/bubblez.html poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=61154 bubble, inne nieco poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=49132 -5 kulek w rzędzie Odpowiedz Link
polnaro Re: Link do takiej gry 19.01.09, 11:01 Dzięki za te linki, szalejemy z wnukiem, że hej ! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Link do takiej gry 20.01.09, 13:28 www.friv.com/ A tu można wybrać,przebrać i szaleć Gram dośc często w te kulki Bogatko,fajna rozrywka Odpowiedz Link
bogatka1 Delwo, wybór niezmierzony! 20.01.09, 14:41 Zajrzę i przetestuję, gdy dopadnie mnie znowu moje byłe nieszczęście. Ta pierwsza gra w kulki była z Forum Pięćdziesięciolatków, od Ciebie, zanotowałam tutaj, by mieć na widoku. Bardzo mi pomogła, była niezbędna na zapomnienie złych przeżyć, lepsza niż czytanie książek. Dziekuję, Delwo. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Delwo, wybór niezmierzony! 20.01.09, 14:51 Bardzo mi miło Bogatko Zadnych dołków czy złych przeżyć,więcej,a kysz,a kysz!! Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Wielkanocny zajączek od Wiktorii 13.04.09, 01:07 rozrywka.onet.pl/665624,gry.html Wielkanocna jajecznica Klasyczna gra zręcznościowa w "wielkanocnym wydaniu". Pomóż świątecznemu króliczkowi złapać do koszyka jak najwięcej kolorowych pisanek. Uważać trzeba na zbuki, by nie wpadły do koszyka. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Wielkanocny zajączek od Wiktorii 13.04.09, 16:46 "Pryskające bańki"...znalazłam 3 lata temu na www.gry.jeja.pl muszę się pochwalić, że parę razy udało mi się wygrać gra z Onetu super Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Wielkanocny zajączek od Rudki 13.04.09, 21:40 Zajrzałąm pod link Rudki. Duży wybór, zaczęłam grać w taką: www.gry.jeja.pl/2795,blocked.html Gry Logiczne Opis: Celem gry jest usunięcie wszystkich bloków z planszy. Różnica w stosunku do innych gier polega na tym, że nie dochodzą nowe klocki. Musimy pozbyć się ich jak najwięcej, a najlepiej wszystkich, likwidując wiersze i kolumny. Sterowanie: Myszka, klikanie w w co najmniej dwa klocki tego samego koloru. ...Jak narazie po trzech przegranych mój najlepszy wynik to jak zostało 9 kulek. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: free on-line games and Flash. 23.04.09, 13:18 flashfabrica.com/eng/ wybór różnych gier, m.in. duży wybór puzzli Ułożyłam te puzzle. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 24.10.09, 02:40 Czasem gram przed wyłączeniem kompa. Ale dzisiaj na dobranoc przypomniała mi się ta piosenka: "Dobranoc, dobranoc mężczyzno Zbiegany za groszem jak mrówka Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w P.K.O. Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen Dobranoc, dobranoc niewiasto Skłoń główkę na miękką poduszkę Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen Dobranoc, dobranoc niewiasto Już czas na sen Dobranoc, dobranoc ojczyzno Już księżyc na czarnej lśni tacy Dobranoc i niech Ci sie przyśnią pogodni, zamożni Polacy że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen." Odpowiedz Link
polnaro Re: Link do takiej gry 27.12.09, 15:20 Jeszcze chwila zabawy i ....po świętach, niestety..... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Link do takiej gry 16.01.10, 23:32 Tutaj szukamy na czas,po pięć różniących sie szczegółów a jest tego mnóstwo! Powodzenia www.katgames.com/5spots/5spots.html Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 17.01.10, 02:37 Dzięki Helenko, fajna gra. Trzeba trochę się zorientować, na razie mój rekord: Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 29.03.10, 13:23 www.naprzerwie.pl/naprzerwie/1,89386,7427686,Woobies.html Fajna gra od Jagusi z Jesieni. Udało mi się dojść do I tak z pięć razy, dalej ani rusz. A etapów jest 31. I jeszcze przypomnienie rozrywka.onet.pl/665624,gry.html bo na czasie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Link do takiej gry 30.03.10, 22:44 Świetne kudłacze Rekordzistka z Ciebie Bogatko,jak się obrobię,spróbuje się zabawić z kudłaczami. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Chichotek od Jagusi 01.04.10, 23:37 post.kards.qip.ru/images/postcard/19973/1997267.swf i był też taki kotek, wprawiany w ruch wskaźnikiem, nawet mruczał ale nie mogę teraz odnaleźć linku. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Jeśli chcesz kogoś wkręcić... :) 02.04.10, 17:14 Jeśli chcesz kogoś wkręcić: stefun.pl/zrewanzuj-sie np. stefun.pl/newsy/s,MXxhdXRvZ3JhZjQyfDI= Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Jeśli chcesz kogoś wkręcić... :) 02.04.10, 19:46 No,no...tego sie po Tobie nie spodziewałam ptaszyno stefun.pl/dvd/s,MnxCb2dhdGthfDE= Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Jeśli chcesz kogoś wkręcić... :) 02.04.10, 22:19 Super reklama Teraz to ho, ho... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 07.04.10, 19:12 Tutaj zostało mi jeszcze jedno życie, i jestem już na 23 Kto doszedł dalej? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Link do takiej gry 25.04.10, 18:57 Byłam dalej i.......dopa!! Musiałam od nowa zaczynać Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 08.04.10, 22:43 „Przedmioty są do tego żeby z nich korzystać, nie żeby je oszczędzać na później” - to wróżba z ciasteczka, link też od Pyskatej: quiz.ownia.pl/chinska-wrozba albo: „To co dzisiaj wydaje się wadą, jutro może okazać się zaletą” Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 10.12.10, 10:31 www.miniclip.com/games/snow-line/en/ Warto spróbować swoich sił. Mój wynik Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 08.04.10, 23:26 „Stara rzecz stanie się nową, jeśli uwolnisz ją z więzów swego przywiązania” - spodobały mi się te sentencje. flashfabrica.com/f_learning/brain/e_brain.html "Czy Twój mózg jest młodszy czy starszy od reszty Twojego ciała. Jak grać: . 1. Wejdz w podany poniżej link i kliknij START. 2. Poczekaj az skończy się odliczanie 3,2,1. 3. Skup sie i postaraj zapamietac pozycje numerow, nastepnie kiedy juz znikna z ekranu, klikaj w okregi ropoczynajac od pozycji numerow najmniejszych przechodzac do najwiekszych. Notatka: Zacznij od zera jesli wystepuje na ekranie. 4. Na koniec gry program obliczy i pokaze na ekranie wiek Twojego mozgu." (After 10 questions, the program will tell your brain age on the screen.Aim at the brain age of 20. Poniże są także inne gry i puzzle. Właśnie ułożyłam: Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Link do takiej gry 25.04.10, 18:55 Mój mózg ma 52 lata Miałam młodszą mózgownicę,znam ten test,tym razem postarzałam siemm Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 10.12.10, 23:07 Spodobała mi sie ta gra Snow line, zagrałam jeszcze raz Odpowiedz Link
polnaro Re: Link do takiej gry 12.12.10, 15:07 Śnieg nas zasypał i nie przestaje..., więc o grach pomyślałam, bo ile można czytać? Jedyne miejsce z grami jakie znam, to Twoje, Bogatko, forum. Rodzina w śniegu gdzieś..... Dzięki za wyciągniecie wątku, wczoraj dokopywałam się do niego Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 26.01.11, 02:27 Jeśli gram w Bubbels, to w ten sposób, aby w jak najszybszym czasie zakończyć grę. Nie chodzi mi o to, aby było punktów najwięcej, a wprost przeciwnie, aby uzyskać najmniejszą ilość punktów, ale przy zakończonej grze, gdy jest plansza z podwojeniem punktów. To mój jeden z najlepszych rekordów Odpowiedz Link
polnaro Re: Link do takiej gry 28.01.11, 10:04 I znowu tu zaglądam. Gratuluję rekordu. Ja dyżuruję przy ciężko chorym tacie; wszystko robię żeby oderwać się .... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 28.01.11, 12:10 To ja podobnie, zaglądam tutaj, gdy mam zgryzotę. Palnarko, życzę Twojemu Tatowi, aby wydobrzał, żeby nie cierpiał. Chciałabym, aby ta dobra energia posłana ode mnie, Wam pomogła Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 23.02.11, 16:23 Miło, że jesteś Polnaro. Na spokojność gram w kulki, czasem pasjans. Chętnie oglądam PPSy od Delwusi, nawet wielokrotnie. i malowanie też dobre na smutki. Odpowiedz Link
polnaro Re: Link do takiej gry 26.05.11, 15:26 Pogoda taka cudowna, a jednak ......wyciągnę ten wątek ze 'studni' Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 26.05.11, 16:27 Witam Polnaro, dobrze zrobiłaś, gdy mi źle, też gram w kulki. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Gry winne rozwodom i o hazardzie 07.06.11, 11:53 wiadomosci.onet.pl/swiat/gry-komputerowe-winne-rozwodom,1,4401569,kiosk-wiadomosc.html World of Warcraft jest bardziej uzależniający niż kokaina. Jedna z kobiet, która udzieliła wywiadu The Daily Mail wspomina, że w najgorszych momentach jej mąż grał w gry nawet przez osiem godzin dziennie. wiadomosci.onet.pl/kiosk/zycie-przy-drogiej-prostytutce,1,4409853,kiosk-wiadomosc.html Ogólnie to przykry temat. Ludzie grają, gdyż sądzą, że to lepsze niż lokata w banku, tym bardziej, że jednorazowa i wysoka wypłata robi spore wrażenie. Tak naprawdę gracz zostaje trafiony, gdy zaczyna grać powtórnie, na większych stawkach. Nie zawsze wie, że maszyna do grania jest tak ustawiona, aby hazardziście nie dać wygrać. Wtedy pojawia się chciwość, która jest bezwzględna, bardziej niż chęć samego zagrania. Z tego też powodu automaty do gry są powszechnie dostępne i nie należy ich jakoś specjalnie szukać. Uzależniony najpierw inwestuje w maszynę. Przychodzi, aby wygrać, a wychodzi smutny, jak zbity pies. Powiedziałbym, że w graniu istnieje aspekt terapeutyczny, gdyż gra na automacie w pewnym momencie uczy pokory. Przy mocnym zderzeniu się z życiem, człowiek, który chce uciec od swojej traumy odbiera hazard w pozytywnym świetle, a granie staje się ważnym doświadczeniem. Nałóg hazardu powoduje bardzo szybkie zapomnienie i jest odskocznią. Czyli lepiej jest pójść do salonu gier niż do przychodni lekarskiej? Jeżeli stać mnie na granie, to tak. To jest stan przyjaźni między mną, a bilonem. Przecież wizyta w kasynie jest bliska emocjom, jakie towarzyszą nam przy seksie. Szybciej oddychasz, po plecach przechodzą cię dreszcze, jesteś ogólnie podekscytowany. Jeżeli człowiek jest samotny, to z pewnością jest większe ryzyko, że wciągnie go nałóg. Gdy nie można nic w swoim życiu zmienić, to zaczyna się grać. Odpowiedz Link
polnaro Re: Gry winne rozwodom i o hazardzie 07.06.11, 12:48 Matko jedyna, Bogatko Więc: na spacer marsz /em/ Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Tropical Swaps 11.10.11, 23:47 Wątek warty odświeżenia, a właśnie trafiłam na fajną grę: www.giercownia.pl/gra/21989/tropical_swaps/ Mój najnowszy wynik: Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Tropical Swaps 24.10.11, 22:41 Bardziej podoba mi się ta gra niż kulki, dzisiaj zagrałam kilka razy: Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 25.12.11, 23:21 www.startgames.nl/spelletjes/puzzel/Bubbels-2/100 nowa lokalizacja Bubbles2 Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Kris Manjong 18.01.13, 20:38 Tu liczy się nie tylko spostrzegawczość, ale i szybkość. Trzeba połączyć dwa elementy, za każde połączenie jest nieco wstrzymywany czas, Po kilku podejściach, mój najlepszy wynik to 610, zabrakło mi czasu na 90 punktów do wygranej. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Kris Manjong 22.01.13, 04:27 www.startgames.nl/spelletjes/puzzel/Kris-Mahjong/3266 Dwa razy udało mi się przejść na drugi poziom, moje rekordy: Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 22.11.13, 17:17 Dzisiaj w przeglądarce Chrome jest łatwa gra. Zaczęłam, wróciłam po 45 minutach i dokończyłam. Odpowiedz Link
zenek442 Re: Link do takiej gry 11.12.13, 10:12 Zapraszam na pollinator.pl - ciekawa i bardzo zabawna gra przeglądarkowa za free PS. Liczę na datki pollinator.pl/promo/link/click/t/m/id/bf5f7118bd2790e493edee511728227f Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Kulki trochę łatwiej 04.03.14, 21:58 Też kulki, trochę łatwiej www.naprzerwie.pl/naprzerwie/1,89385,9891443,Kulki__.html#TREcom5imgB Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 10.02.15, 18:46 denken.leukespellen.be/bubbels-2-spelletjes.html też kulki, tu link działa. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 14.02.15, 17:55 www.startgames.nl/spelletjes/puzzel/Speel-nu-Bubbels-2-deluxe/9723 te same bubbles2 deluxe Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Link do takiej gry 02.01.16, 04:17 &2 darmowe gry www.computerbild.de/fotos/Kostenlose-Weihnachtsspiele-7979706.html#9 www.newyearssudoku.com/sudokuMedium.php - To jedna z nich i mój rekord w Sudoku New Year: Odpowiedz Link
polnaro Re: Link do takiej gry 05.03.20, 17:36 Rany....byłam tu 11 lat temu>>>chyba się upiję....., tylko co to da? Odpowiedz Link