Dodaj do ulubionych

stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję

29.01.10, 11:59
witam

Poszukuję stomatologa z dobrym podejściem dla mojej 8 letniej niepełnosprawnej
córeczki, ok. 4 lata temu byłam z nią na Prochowej i byłam zachwycona
podejściem pani stomatolog, ale niestety okazało się, ze ta poradnia
stomatologiczna już nie istnieje. Szkoda że nie zapisałam nazwiska tej młodej
pani doktor, bo poszukałabym jej nawet w gabinecie prywatnym... czy w tej
sytuacji polecicie kogoś u kogo moja córka miałaby szansę bez nerwów wyleczyć
swoje ubytki?

p.s.
Moze ktoś jednak pamięta nazwiska pań które tam pracowały (to była taka młoda
blondynka smile

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maka2003 Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 02.02.10, 08:38
      Ja chodzę z młoda do Wojewódzkiej Poradni Stomatologicznej na
      Batorego. Polecam dr Gołębiowską - super podejście do dzieciaka. Jak
      ja z Hanką siadam na fotel to niekiedy zajmuja sie nami nawet 3
      osoby. Lekarze mają duże wsparcie w asystentach, jak jest potrzeba
      to chirurgia jest na 2 końcu korytarza. Nikogo nie przeraża moja
      całkiem wiotka 7 latka na wózku inwalidzkim. tel. do rejestracji
      631-44-80 ( -81, -82)

pozdrawiam, marta
      • tireza Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 28.02.17, 19:25
        Popieram Batorego 3 Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna IV p jest wszystko ortodoncja,protetyka,stomatologia zachowawcza,dziecięca,chirurgia stomatologiczna. Profesjonaliści w kazdym calu.Z usmiechem na twarzy usunęłam dwa zęby u P.Wójtowicz. Jej asystent ma tak niebieskie oczy jak niebo. Teraz ide na protetyke. Przychodnia nosi imie Zbigniewa Żaka,kierownika.Skąd wiem bo kończyłam higienie i asystenture stomatologiczną pod okiem jego kolegi Marka Pondla,Jurka Chodackiego i mielismy praktyki w tej przychodni.
        • tireza Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 28.02.17, 19:27
          a i wszystko na kase chorych. Montelupich niech sie schowa.termin dostałam z bólem na maj zas na batorego z mety
    • maka2003 Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 02.02.10, 08:41
      Właśnie weszłam na stronke z Twojego podpisu, Witaj Kasia, nie wiem
      czy nas pamiętasz z wczesnej - Marta z Hanką.
      pozdrawiamy serdecznie Gabrysie i Twojego maluszka !!!

marta
      • magri-tte80 Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 10.02.10, 21:43
        Cześć Marta smile

no właśnie jak tylko doszłam do "Hani" w poście to od razu pomyślałam o WAS smile
        Spytałam dziś moją panią stomatolog i też poleciła mi Batorego, więc się umówimy
        z Gabrynią... troszkę się zaniedbałyśmy i mamy ubytki smile na szczęście Kalinka
        już myje ząbki sama smile a skończyła w grudniu rok.

Pozdrawiamy Was również i często o Was myślimy, o Zosi i Hanusi smile całuski i
        dzięki za radę, bo zawsze to lepiej jak doświadczona mama kogoś poleci smile
        całuski
    • kal_ho_naa_ho Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 24.01.12, 19:33
      a znacie Galerię Uśmiechu na stsrowiślnej?? I dr Rozwadowskiego? Ponoć świetny specjalista i ma super podejście do dzieci.
      • wojtekkrol Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 01.02.13, 10:45
        moje pociechy są tak bardzo bojaźliwe w stosunku do dentystów, że aż "tata" musi z nimi chodzić, żeby poskromić ich strach big_grin ale regularnie chodzimy do stomatologów w Luxdentica na ul. Przymiarki smile mają tam super kadrę dentystów i powiem szczerze - podejście rewelacyjne!
    • gabriella.33 Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 06.02.17, 12:23
      Chodzę ze swoimi dziećmi od jakiegoś czasu do CMPdent do stomatologa Radosława Łyska. Wcześniej korzystałam tylko ja, teraz chodzimy całą rodziną. Jeśli poszukujesz kogoś kto ma dobre podejście do dzieci to szczerze Ci polecam. Zresztą do dorosłych tak samo. Ja się nie boję takich wizyt, za to mój mąż owszem a mimo to lekarz jakoś go do siebie przekonał.
      Mąż miał taką sytuację,że musiał skorzystać z pomocy protetyka więc na jednej wizycie się nie skoczyło. Całe szczęście mają tam własną pracownię RTG co znacznie ułatwiło proces leczenia, bo nie musieliśmy jeszcze jeździć w inne miejsca by wykonać zdjęcia.
      • beszkareszka Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 23.07.17, 15:10
        z dzieciaczkiem spokojnie można iść do stomatologii dr Cichonia! jest na prawdę miła atmosfera a lekarze są delikatni! moim zdaniem jest to spory plus - tak żeby dziecko póżniej ni ebało się borowania!!!
    • romakat Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 31.10.17, 20:22
      ja chodze w Krakowie do Stomatologii Cichoń - i bardzo polecam bo na prawdę jest to dobry dentysta, delikatny. na prawdę dobrze leczy zęby!
      • beciaczka Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 03.01.18, 14:53
        tu masz dobrych dentystów w tej klinice na Batorego Studio stomatologii Estetycznej www.studiose.med.pl/
    • wozniak17 Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 30.08.18, 12:36
      Na wizytę z dzieciakami ale i nie tylko polecam www.steczkodentysta.pl . Mają naprawdę świetne podejście do małych pacjentów i tych dużych też.
      Polecam i pozdrawiam.
    • olo89 Re: stomatolog-kraków dla dziecka poszukuję 25.04.20, 22:02
      Ja chodzę z dziećmi do stomatologów z Lux Med. Mają tam świetną podejście do małych pacjentów.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka