Dodaj do ulubionych

Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą?

04.07.07, 01:45
Bo mnie zawsze w okolicach wakacji zaczyna przerażać wizja plaży i mobilizuję
się! Na razie wyczyściłam z produktów lodówkę, oparłam się pokusie pojechania
do sklepu głodna i nie zjadłam kolacji. Od jutra zero cukru, chleba,
ziemniaków, makaronu i dużo wody i herbatek waniliowych.
Obserwuj wątek
    • mamaronja Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 04.07.07, 08:27
      Ja kolacji nie jem od kilku lat. Tak się do tego przyzwyczaiłam, że po 18 nie
      jestem głodna. Wyjątkiem są wakacje smile
      • madzialena121 Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 04.07.07, 10:20
        diety nie dla mnie,za bardzo lubie jeśćsmile
      • guderka Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 04.07.07, 10:33
        mnie trochę mój brzuch denerwuje i usiłuję zmusic sie do hulaj-hop. efekt-
        bujam raz na 2 tygodnie :p
        • mamaronja Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 14:44
          A to polecam tradycyjne "brzuszki". Dizała super. Alu musi być ich sporo
          dziennie.
          • guderka Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 15:20
            brzuszki nie dla mnie-mogę ponad 100 na raz zrobić i nie poczuć bóluwink
    • memenka Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 12:12
      Ja w poniedziałek zaczęłam stosować dietę kopenhaską, na razie 3,5 kg mniej,
      mysle ze wytrwam do końca choć jest cieżko.
      • igge Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 15:54
        memenka, bossssska, ponad 3 kilo w kilka dni!!!!!!!!!! Ja wczoraj byłam
        baaaardzo głodna i wieczorem wsunęłam sporą jak na dietę kolację ale bez
        zabronionych produktów smile dzisiaj wizyta u dentysty pomogła mi trzymać się z
        daleka od kuchni i zjadłam tylko 3 jajka i pół sałaty i czarną kawę
        nie wiem jak dalej bo jutro wyjeżdżamy na 2 tygodnie, mąż w strachu, że nie
        dostanę nic małowęglowego i będę chodzić głodna ale właściwie to powinien się
        cieszyć bo będę tańsza w utrzymaniu, normalnie to kocham kafejki, cukiernie itp
        W zeszłoroczny kostium się zmieszczę, jest jednoczęściowy a w dodatku pogoda
        zapowiada się bardzo kiepska więc w ogóle pytanie czy będę miała okazje go
        założyć. Po powrocie może spróbuję kopenhaskiej?
        • guderka Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 16:45
          igge-dziewczyny z innego forumka stosują z powodzeniem i polecają dietę
          Monignac (niełącznia)-ponoć efekty są zabójcze
          • igge Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 17:21
            Montignac powiadasz, zajrzę ale musiałabym sobie kupić książkę bo zasady są
            chyba skomplikowane
            spróbowałabym South Beach bo wakacyjnie mi się kojarzy smile
            zawsze jak nie ma dzieci to mnie coś podkusi na ulepszanie sylwetki
    • katka761 Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 21:08
      ja jestem po kopenhaskiej. cięzko było. teraz nie mogę patrzeć na sałatę. smile
      zeszło mi tłuszczu po ciąży. staram sie ograniczać w jedzeniu, ale nie zawsze
      wychodzi. na ćwiczenia nie mam siływewnętrznej.
      koledzy z pracy są teraz na diecie Atkinsa i sąwidoczne u nich efekty. moze i
      ja na nią przejdę, ale po urlopie.
    • anwero Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 05.07.07, 21:28
      Ja. Może nie dietę, a po prostu staram się schudnąć - nie jem słodyczy, więcej
      spaceruję, niedługo odkurzę rowerek stacjonarny i na niego wreszcie wsiądę, a
      od września wieczorami aquarobic smile Może wreszcie schudnę uncertain/
      • igge Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 06.07.07, 00:46
        super, że mam towarzystwo do ćwiczenia silnej woli i szkoda, ze przez 2
        tygodnie nie będę miała dostępu do kompa i rodzina nie wierzy, że wytrwam bez
        wsparcia
        zamierzam żyć jajecznicą, warzywami i wędzonymi rybami (bo smażone w panierce)
        ta moja dieta to właśnie Atkins ale strasznie trudno ograniczyć się do 20 węgli
        dziennie
        na wakacjach zostawiam samochód na parkingu i spaceruję (dobrze nawet, że nie
        będzie upałów bo w upał spacerować szybkim krokiem nie lubię!)
        tylko dziecko niestety będę musiała wstawić do wózka bo mała nie daje rady
        spacerować na dłuższą metę bez samochodu. Trzymam za wszystkich kciuki. Mam
        nadzieję, że będę miała co czytać po powrociesmile))
    • katka761 Re: Ktoś jeszcze tutaj zaczyna dietę odchudzającą 06.07.07, 11:49
      Igge - moi koledzy jakoś stopniowo ograniczali węgliki. na razie mędzą, że
      dziwnie jeść kiełbachę bez chlebunia smilesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka