ewamariusz7573 11.08.07, 22:27 dziewczyny znalazlam fajny sklep,ja mieszkam w Krakowie.I tu w Zakopiance,(stare centrum)znalazłam sklep.Teraz mają dużo przecen.Kupiłam małej sporo ciuszków na zimę.Polecam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 11.08.07, 23:34 Daj adres i przykładowe ceny. Odpowiedz Link
marysiowamama znalazłam w necie firme 11.08.07, 23:39 www.koniczynka.com/index_pl.html Odpowiedz Link
alpepe Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 12.08.07, 12:07 może i fajne, ale stosunek ceny do jakości zabójczy. Płaci się za markę, nie za jakość, niestety, a co to za marka? Polska a ciuchy z Chin. Odpowiedz Link
ewamariusz7573 Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 16.08.07, 22:56 Nie zgadzam się,mam co roku kombinezony i kurteczki dla młodej i sprawdzają się super.A jakoś jest najwyższa! Kurtki na przecenie w granicach 50-70 zł. Teraz widziałam nową kolekcję ceny wyższe,ale wg.mnie warto... Pozdrawiam Odpowiedz Link
majkagra Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 23.08.07, 20:41 Kupiłam - co prawda dwa lata temu - kurteczkę polarową dla syna - zmechaciła sie szybko. A raz bez przymierzania spodnie bojówki - były baaardzo krótkie w kroku. Ale pewnie jest z tą firmą tak jak z Reserved - kilka ciuszków dziecięcych z tej drugiej firmy po praniu zrobiło się okropnych ( bluzeczki rozciągnęły się "w szerz" a kilka jest bez zarzutu, np. polarowa kurtka. Mimo wszystko wolę H&M albo Cubus'a. Odpowiedz Link
aniam123 Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 28.08.07, 14:14 ja też, kilka lat temu, skusiłam się na wzornictwo tej firmy. Kupiłam kilka rzeczy i byłam rozczarowana. Uważam, że nie były warte ceny, która za nie zapłaciłam. Dla mnie jakość podobna do 5-10-15, a ceny jeszcze wyższe. Mówię o rzeczach kupionych 3-4 lata temu, może teraz jest lepiej ale ja omijam ten sklep ... Odpowiedz Link
ewamariusz7573 Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 29.08.07, 22:24 Nie mogę się zgodzić.Ciuszki które ja kupiłam sa super. jakoś napewno wyższa niż 5,10.15-to dopiero brak jakosci... Nie namawiam,ja jestem zadowolona:) Odpowiedz Link
ewa-751 Re: Quadri foglio-fajne ciuszki... 12.09.07, 23:04 Super buciki są w tym sklepie.Ja kupiłam gumiaczki ale z futerkiem.Są fantastyczne:) Odpowiedz Link