kotka.szrotka 13.11.07, 21:48 www.biedronka.pl W ofercie m.in. kuchnie, laptopiki, organki, edukacyjny sześcian, kasa sklepowa, straż pożarna z rozkłądaną drabiną. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogar_polski Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 13.11.07, 21:59 kotka.szrotka napisała: > www.biedronka.pl > W ofercie m.in. kuchnie, laptopiki, organki, edukacyjny sześcian, > kasa sklepowa, straż pożarna z rozkłądaną drabiną. Może i fajne ale ja chińszczyzny nie kupuję... Odpowiedz Link
novinka_78 Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 13.11.07, 23:33 ogar_polski napisała: > Może i fajne ale ja chińszczyzny nie kupuję... Polemizowałabym... a napiszesz co kupujesz??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ogar_polski Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 14.11.07, 10:00 bardzo zwracam uwagę na kraj pochodzenia zabawek moich dzieci. Sama MADE IN CHINA nie kupuję duzo mamy polskich fajnych zabawek. klocki lale i układanki i mam pewnosc ze to polskie w 100% bo to znajoma firma. oczywiscie mamy parę chinskich ale to są prezenty. Odpowiedz Link
kat_kos Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 14.11.07, 15:35 Ja też staram się nie kupować chinszczyzny, ale ... Czy zauważyłyście, że wielu POLSKICH PRODUCENTÓW ma napis na opakowaniu WYPRODUKOWANO W CHINACH? A to oznacza, że nasi rodzimi producenci są dystrybutorami. Odpowiedz Link
margolciar Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 14.11.07, 11:54 novinka chyba się w Tobie zakocham :-D Odpowiedz Link
beatazet Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 14.11.07, 15:32 Witam. A ja tak, również polskie, czeskie, niemieckie i każde inne które jest bezpieczne, podoba się dziecku i mi :) Odpowiedz Link
kotka.szrotka Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 15.11.07, 00:03 A ja z ogromną przyjemnością kupuję chińskie rzeczy :) Za to unikam polskich. Ilekroć na czymś z Ikei na przykład widzę że zrobione u nas to mnie lekko mrozi i mam świadomość, że na pewno coś schrzanili. A tak w ogóle większość markowych zabawek np. Fisher Price, Tiny love czy innych za grubą kasę jest z Chin. Odpowiedz Link
ankaa22 Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 15.11.07, 15:54 Tak się składa, że np. wielkie ciężarówy super truck, które są do kupienia od dzisiaj w Biedronce są firmy Wader - a to polska firma. Odpowiedz Link
ogar_polski Re: kolejna (2) oferta zabawek w biedronce 16.11.07, 08:14 tak Wader to polska firma... ale moja córeczka nie bawi się cieżarówkami... Odpowiedz Link