agnieszka769 20.11.07, 15:46 chodzi mi głównie o takie rzeczy jak: pościel, kocyki, kołderka, ręczniki, wanienka itd. Dodam, że zostanę szczęśliwą mamą bliźniaków więc koszty szykują się podwójne. Może znacie jakieś hurtownie, chodzi mi o Warszawę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyrka79 Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 20.11.07, 20:42 Witam, ja kupowałam wyprawkę w sklepie "Bobas i my" na ulicy Lubelskiej, przy Dworcu Wschodnim, adres www: www.bobasimy.pl. Ceny przystępne, dość duży wybów, zniżka przy platności gotówką. Odpowiedz Link
shemsi1 przejrzyj allegro jeszcze 21.11.07, 11:51 ja taniej niz w sklepie tam kupiłam te rzeczy pozdrawiam :) Odpowiedz Link
agnieszka769 Re: przejrzyj allegro jeszcze 21.11.07, 12:48 czy możesz polecić konkretnego sprzedawcę z allegro? nie mam wogóle doświadczenia w kupowaniu przez internet. Odpowiedz Link
lila4 Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 21.11.07, 13:13 Najlepiej wypisz sobie na kartce co porzebujesz,pospisuj ceny wszystkiego wraz z nazwa sprzedawcy i opłatą za przesyłkę i tak będziesz wiedziała gdzie najtaniej wyjdzie.Trochę pracy,ale sie oplaca. Odpowiedz Link
jo-asiunka Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 23.11.07, 10:28 podobno w sklepie w starych babicach na rynku jest NAJTANIEJ. Ja kupowałam w calineczce, można też przez internet, a do starych babic nie chciało mi się jechać. Na allegro wystawia się sporo sklepów z rzeczami dla dzieci, warto poszukać. Odpowiedz Link
cacharel Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 24.11.07, 16:36 www.tomi.com.pl i www.calineczka.pl Odpowiedz Link
aklekotka Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 25.11.07, 11:56 Ja kupowałam większość rzeczy w Warszawie na Ostrzyckiemj. Tam w niedzielę dają 10% upustu (tzn rok temu dawali, nie wiem jak jest teraz). Drugi taki sklep jest gdzieś w Markach. Tu masz strone z dokładnym adresem: www.softbe.pl/sklepysoftbe.php Odpowiedz Link
amjm Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 25.11.07, 23:46 Hurtownia Pia na ul. Słowackiego 21/23. Odpowiedz Link
chrust5 Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 27.11.07, 11:38 Sama mam od znajomych lub z second-handow glownie, ale slyszalam dobrze o Starych Babicach oraz (od znajomej blizniaczej mamy zreszta) o hurtowniach w Grojcu, gdzie duzo taniej niz w Warszawie kupili wozek PP Duette i inne sprzety. Odpowiedz Link
marysiowamama Re: gdzie najtaniej skompletować wyprawkę? 27.11.07, 15:46 Mnie najwiecej rzeczy udało sie upolowac jak była w ciąży w Auchon. Odpowiedz Link