marysiowamama 11.02.08, 10:30 od 11 chyba było w ulotce. Zestaw składa się z 5 części i kosztuje 7,99 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogar_polski Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 11.02.08, 11:20 znowu ta tania chińszczyzna w Biedronce ...boszzeeee! Odpowiedz Link
margolciar Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 12.02.08, 10:53 przecież nikt nie zmusza cię do kupowania tej chińszczyzny... Odpowiedz Link
marysiowamama Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 12.02.08, 12:12 Dodam ze jak na moje potrzeby wystarczy taka chinszczyzna. Odpowiedz Link
margolciar Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 12.02.08, 13:29 zgadzam się w całej rozciągłości tematu:-) Odpowiedz Link
ogar_polski Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 12.02.08, 16:09 i całe szczęscie...nie cierpię tej tandety Odpowiedz Link
annalalik Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 13.02.08, 13:09 no ale nikt Ci nie kaze kupowac :) Odpowiedz Link
orissa Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 13.02.08, 14:27 Szczerze mowiac dziwie sie, ze ktos to w ogole kupuje. Odpowiedz Link
margolciar Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 08:52 najważniejsze że Ty nie kupujesz, o resztę się nie martw Odpowiedz Link
orissa Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 09:42 margolciar napisała: > najważniejsze że Ty nie kupujesz, o resztę się nie martw Napisalam wyraznie, ze sie dziwie a nie ze sie martwie. Odpowiedz Link
margolciar Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 10:41 nie dziw się więc... bo tak ci zostanie Odpowiedz Link
orissa Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 12:06 margolciar napisała: > nie dziw się więc... bo tak ci zostanie no to mi zostanie i co z tego :P Odpowiedz Link
margolciar Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 12:11 orissa napisała: > no to mi zostanie i co z tego :P masz rację, nic... Odpowiedz Link
bzik83 Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 12:34 Ciekawe czy dziewczyny krytykujące tak biedronkowe produkty nic absolutnie nie kupują made in China, sory ale nie wierze w to. Na polskim rynku jest tego "badziewia" od zarypania więc cięzko nawet dla chcących się przed tym bronić. Na przykładzie te zestawy z melaniny w sklepie kosztuję 3 albo 4 razy drożej i też made in China, więc według mnie chodzi tylko o nagonkę, że to "produkt z biedronki". I sory uważam te Wasze negatywne opinie za burżujstwo i zadzieranie nosa, bo stać Was na to by przepłacać za coś co jest takie same gatunowo. Mnie też stać ale tego nie robię, bo nie widzę sensu wywalać kasy w błoto. A zwłaszcza wyrażanie takich opini jest nie na miejscu. Nie chcesz to nie kupuj! dziękuje Odpowiedz Link
ogar_polski Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 14:01 Boszzzz co za monolog ;) ToBie się podoba to idź i kup! Mi się nie podoba i nie kupuję! A chińśzczyzny to nie tylko nie kupuję ale i nie jem! Odpowiedz Link
bzik83 Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 20:20 to powiem Ci jedno- nawet nie wiesz że kupujesz made in China, bo myślisz że kupujesz coś np. polskiej firmy a i tak robią to Chińczycy a potem przyjeżdźa to do Polski i metki są wyprówane i wstawiane inne. Mogłabym tu podać mnóstwo markowych ciuchów które właśnie produkowane są w Chinach ale z wiadomych względów tego nie zrobię. Ja pozwoliłam sobie wyrazić moje zdanie na ten temat, bo dziwi mnie Twój atak i wdawanie się w pyskówe, to prawda że to nie miejsce na tego typu uwagi i jeżeli masz je pisać to nie tutaj. pozdrawiam Odpowiedz Link
margolciar Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 12:12 wykonanie fajne, brak niedoróbek (przynajmniej w moim zetsawie), producentem jest firma z Łodzi mnie się podoba, mojemu dziecku tez i tylko to się liczy :-) Odpowiedz Link
mamaw Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 14.02.08, 19:40 dziewczyny trochę klasy!!!Poza tym jest to forum o wyprzedażach!!!A jak chcecie sobie pogadać to piszcie sobie na priv. Odpowiedz Link
ogar_polski Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 15.02.08, 08:04 ... trochę klasy bziku...szkoda mi z Tobą pisać skoro wiesz lepiej co ja kupuję.. Odpowiedz Link
bzik83 Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 17.02.08, 15:52 Ogórze_polski to Ty się pienisz i pienisz o tą chińszczynę nie ja. buśka Odpowiedz Link
aniapet Re: tanie zestawy z melaminy - BIEDRONKA 15.02.08, 15:23 Zestaw w porządku, mimo że CHIŃSZCZYZNA. Przecież nie dam dziecku porcelany do rączki. A i plastik różnie wygląda. Ładne kolorki, można wybrać coś i dla chłopca, i dla dziewczynki. W zeszłym roku za podobny kubek w hurtowni dziecięcej zapłaciłam 8,50zł. I co? Synek rzucił kubeczkiem o podłogę i po kubku. Czasami w Biedronce są bardzo fajne promocje, tylko trzeba trafić. Kupiliśmy fotelik samochodowy Meggy za 89zł, a najtańsze na Allegro były po 129zł. Odpowiedz Link